MotorLu aRaçLaR&Modifiye Dünyası ßöLümüne Mod Adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende oraya emek veren biri olarak çok erken olduğunu düşünüyorumm!!!!

~GeßZe'Li~
şuan için erken ilerde olabilir kardeş =)

aRKaDa$LaR HePiNiZiN GöNDeRDiĞi YoRuMLaR iÇiN iYi KöTü oLSun Te$eKKüR EdiYoRuM...
ßeni AğıR DiLLe eLe$TiReN KaRDe$LeRime MoDiFiYe iLe ÇoK iLGiLi oLDuĞuMu Ve PaYLa$ımLaRıma HeR GeÇeN GüN YeNiSiNi eKLeDiĞiMi SöyLeMeK iSTiYoRum..HeRKeSe iYi FoRumLaR...=)

ileriki zamanda kardeşim ama şu an erken....

kolay gelsin sana...

-

o bolumle cok ılgılısın cok guzel paylasımların var admınler ve super modların ıznıyle neden olmayasınkı
+1907 kesınlıkle sen olmalısın.

Kusen ßaq HerkeS ne DiO ßanada kaTiLmak Dü$er Aykırı ßi dü$ünCe Yok ZaTeN.Daha Dün payLa$ina ßa$Lami$San ßiraZ Daha Dewam Et ßakaLim ßu Sefer Kendine qöStermene qeRenk kaLmadan AmaCina uLa$irSan..

HerkeSe SevgiLer..
AsKeR..

HeRkese Çok Te$ekküRLeR...

öNCeLiKLe TüM HaCKHeLL aiLeSiNe SeLamLaR...
öNCeLiKLe YoRuM YaPaN HeRKeSe[oLuMLu oLuMsuZ]HeRKeSe eN iÇTeN TeMeNNiLeRiMLe MuKaDDeS Te$eKKüRLeRiMi GöNDeRiYoRuM...GeNeL oLaRaK ßaKTıĞıMDa oLuMSuZ MeSaJLaR oLDuĞuNu GöRDüM We ßenim ßuNLaRDaN DeRS aLMaM GeReKTiĞi KaNıSıNa WaRDım...DaHa eRKeN oLDuĞunu aNLaDım We PaYLa$ıMLaRımı aRTıRaRaK DaHada GüSeL YeRLeRDe oLMaM GeReKTiĞiNi SaNıYoRum...
We $iMDi iZNiNiZLe DeĞeRLi aDMiN,MoD We HaCKHeLL aiLeSiNDeN MoDeRaTöR AdaYLıĞımdan ÇeKiLDiğimi We iLaN eDiYoRuM...
aMa $unuda SöYLeMeK iSTiYoRuM;ßuRaYa ßiR DaHaKi DöNü$üMDe DaHa iDDiaLı TeCRüßeLi oLacaĞım...
NeYSe SöYLeYeCeK FaZLa SöZ ßuLaMıYoRum...HeRKeSe iYi FoRuMLaR...!

bayaa erken bayaa ... ama oLmash die bişy yoq taby .. inş. istediini aLırsın .. ama simdy diiL (:)

|| Arfy ||' Alıntı:
bayaa erken bayaa ... ama oLmash die bişy yoq taby .. inş. istediini aLırsın .. ama simdy diiL (:)

aDaYLıKTaN ÇeKiLDiM ZaTeN KaRDe$...

öNCeLiKLe TüM HaCKHeLL aiLeSiNe SeLamLaR...
öNCeLiKLe YoRuM YaPaN HeRKeSe[oLuMLu oLuMsuZ]HeRKeSe eN iÇTeN TeMeNNiLeRiMLe MuKaDDeS Te$eKKüRLeRiMi GöNDeRiYoRuM...GeNeL oLaRaK ßaKTıĞıMDa oLuMSuZ MeSaJLaR oLDuĞuNu GöRDüM We ßenim ßuNLaRDaN DeRS aLMaM GeReKTiĞi KaNıSıNa WaRDım...DaHa eRKeN oLDuĞunu aNLaDım We PaYLa$ıMLaRımı aRTıRaRaK DaHada GüSeL YeRLeRDe oLMaM GeReKTiĞiNi SaNıYoRum...
We $iMDi iZNiNiZLe DeĞeRLi aDMiN,MoD We HaCKHeLL aiLeSiNDeN MoDeRaTöR AdaYLıĞımdan ÇeKiLDiğimi We iLaN eDiYoRuM...
aMa $unuda SöYLeMeK iSTiYoRuM;ßuRaYa ßiR DaHaKi DöNü$üMDe DaHa iDDiaLı TeCRüßeLi oLacaĞım...
NeYSe SöYLeYeCeK FaZLa SöZ ßuLaMıYoRum...HeRKeSe iYi FoRuMLaR...!

çaLı$maLarına tam gaz devam et gebzeLi.. iLerde in$ seni aramızda görmek isteriz.. isteğin üzerine konu yoruma kapanmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri