Movie Maker Sorunu Nolur Yardım

sys7851

New member
Reaction score
0
Movie Maker Sorunu kaydetmıyor yardımm

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

ilgılenen yopkmuuuuuuuuuuuuuuu

Arkadaşım hazırladığın filmin boyutu ne kadar genellikle movie maker 650mb'tan daha büyük olan filimleri oluşturmaz vede yazdıramazsın kolay gelsin

Arkadaşım hazırladığın filmin boyutu ne kadar genellikle movie maker 650mb'tan daha büyük olan filimleri oluşturmaz vede yazdıramazsın kolay gelsin

Alt Tarafa Bakarsak O kadar Cok büyük bir dosya degil Bu olay banada oluyordu Microsoftun tüm güncellemelerini yaptıkdan sonra düzeldi Tabi ne kadar yararı olur bilemem

hazır konu açılmışken ben de bir sorun belirtmek istiyorum movie maker ı açtığımda "video efektleri ve geçişleri için olan dosya eksik" diye bir uyarı çıkıyor lütfen yardımmm!!!!

power director kullan movie maker la nekadar özellik varki?

bu sitede mvia maker ders leri varmı videolu resimli anlatımlı flan

bak kardeş bu sorun bende de olmuştu. tek çekirdekliydi benimkisi. neyse yeterli disk alanı yok dediği için bende bilgisayardaki bazı dosyaları sildim boş alan yaratmak için. ama sorun bundan değil; sorun bilgisayarın işlemcisinin bunu kaldıramaması. ne yaparsan yap kaydetmez ve aynı hatayı verir. elimdeki klibi başka bilgisayarda yaptım ama çift çekirdekliydi bilgisayar. ve o bilgisayar zor da olsa kaydetti. umarım faydamız olmuştur.

arkadaşlar movie maker2.0 kullanıyorum işletim sistemim xp. movie makerda çalışırken mov uzantılı dosyaları projeye ekleyemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

1.si yeterli disk alanın yok

2.si videoya dönüştürmek istediğin dosyalar yerinde değil yani örnek olarak yerini değiştirmiş olabilirsin veya adını

moviemaker işlemcinizin ön beleğini tamamen doldurarak çalışır ve büyük boyutlu dosyalarda kesinlikle kilitlenir.Yeni başlayanlar için önerilebilir ama
bence kesinlikle

ulead video studio kullanın.Kolay kullanımlı,bol efeckli ne ararsan var.Forumdada mevcuttur.

Siz hala moviemaker mi kullanıyorsunuz?

nereden çıktı bu anlamadım..
movie maker'da bayağı bi çalıştım..bi ton proje çıktısı aldım..
bunların arasında 60 mb olan da vardı 800 mb olan da..

bak kardeş bu sorun bende de olmuştu. tek çekirdekliydi benimkisi. neyse yeterli disk alanı yok dediği için bende bilgisayardaki bazı dosyaları sildim boş alan yaratmak için. ama sorun bundan değil; sorun bilgisayarın işlemcisinin bunu kaldıramaması. ne yaparsan yap kaydetmez ve aynı hatayı verir. elimdeki klibi başka bilgisayarda yaptım ama çift çekirdekliydi bilgisayar. ve o bilgisayar zor da olsa kaydetti. umarım faydamız olmuştur.

arkadaşım lütfen karşı tarafı yanıltıcı yorumlar yapmayalım..
alın size benim işlemcim; P4 3.0 ghz..
Windows XP ekim 2001'de piyasaya sürüldü, o zamanlar çift çekirdekli işlemci mi vardı?
bırak çift çekirdekliyi pentium zor bulunurdu..

sorun burada muhtemelen yetersiz disk alanı ya da bozuk program dosyaları..
movie maker'ın sorunsuz çalıştığını bildiğin herhangi bir arkadaşının bilgisayarından
C:/Program Files/Movie Maker klasörünü alıp kendininkine yapıştırabilirsin..
yetersiz disk alanı sorunun yoksa muhtemelen düzelecektir..

vro,m4 desteklemiyormu arkadaşlar saygılar

Geri