mraba arkadaşlar

mstf5454

New member
Reaction score
0
meraba arkadaşlar ben bu forumu çok sevdim ilk önce hazırlayanları tebrik etmek isterim siteniz çok güzel her yerde sizi tanıtıyorum ve kişilerin sizin sitenize girmesi için uğraşıyom programlar bölümünü biraz daha güçlendirelim arkadaşlar programları dallara ayıralım örn grafik programları bir yerde müzik yürütme programları bir yerde video yürütme programları bir yerde olsun onları gruplayalım bu sizin gelişmeniz ve sitenin içeriğinin rahat bulunması için bir önerimdir.site gerçekten çok hoş ve hiç kapatmayın siteyi

h.b arkadaşım bak sölediğim konuyu dikkate alın insanlar girdiklerinde bir program için bütün siteyi dolaşıyolar en iyisi bölüm bölüm ayırmak

kardeş bne ayıralım dedik mi öle demedim yani grafik programları bi yerde müzik programları bi yerde fln olsun daha iyi olur insanlar artık kolaya alışmış kimse uğraşmak istemiyo ben bi vep tasarımcıyım yani o bölümü okuyorum sadece tavsiyem olur

aRAMIza Hoş geLDin iyi ForumLar

Daim oLman diLegi iLe

h.b arkadaşlar ben hep bu forumdaydım ve hep bu forumda kalcam sizinle mutluyum ben

hg aramiza.. bulamadigin program olursa ilgili bolumun moduna pm atarsan o halledecektir :goz:

yalnız ben ilk defa böle forumda takılıyom ne yapabilrim tam olarak onuda bilmiyorum bana bişeler öğretirseniz sevinirim

ilk basta forum kurallarini ve bolum kurallarini okuyarak baslayabilirsin ise :=) kurallari ezberledikten sonra gerisi cok basit zaten :goz:

hoş geldin inşallah iyi wakit geçirirsin...

h. b arkadaşlar inş hallolur yha forumun kalitesi artar die dedim ben daha kaliteli hale getirmek için uğraşıyom forumu

Geri