Msdos dan Site Dondurmak

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
Arkadaslar İLk Önce BAslat Calıstır Dioz SOnra CMD YAzıoyuruz

cmd.GIf

sonra ping yazıyoruz
ping.JPG

Karsımıza Boyle Bır Sayfa Geliyor..

Sonra : ping www.hedefsite.com 500 -t Yapıyoruz..

Ve Siteye 500 Byte Gonderek Sistemi Kitliyor

ddos atak oluor galiba..

bu daha once bırcok yerde karsıma cıktı ama yınede saolasın .... :)

blackwolf' Alıntı:
Arkadaslar İLk Önce BAslat Calıstır Dioz SOnra CMD YAzıoyuruz

cmd.GIf

sonra ping yazıyoruz
ping.JPG

Karsımıza Boyle Bır Sayfa Geliyor..

Sonra : ping www.hedefsite.com 500 -t Yapıyoruz..

Ve Siteye 500 Byte Gonderek Sistemi Kitliyor

hiç böle kilitlediğin bir site varmı acaba cok merak ettım :cool:

ßϊØĦλżλѓĐ' Alıntı:
ddos atak oluor galiba..

arkadasın bahsettiği Dos (Denial Of service) Attack
DDos (Distributed Denial Of Service) ise belirlenmiş sistemlere küçük bir program yerleştirerek tüm sisteme zombi olarak dos atağı yapmasıdır.

Buarada Flood yaptım sanırım biri beni durdursun :eek:

saol Dark abi,

aydınlattığın için hep öyle duyuyordum öyle aklımda kalmış..

bozuk parametre filan yazıyo. dark abinin dediği gibi senin kullandığın olduğumu bunu hiç acep

Ya ben kullandım ama hiçte site donmadı acayip bir şey yoksa benmi yapamadım çok merak ettim arkadaşlar lütfen yardım edin Sonra : ping www.hedefsite.com 500 -t Yapıyoruz..yaptım ama yineden biriniz deneyim lütfen

Ama site donacak dedi ondan bende yazdım ping attığımı biliyorum ama sitre donmadı onu anlamadım eğer biliyorsanız lütfen detaylı anlatırmısınız.

Dur bakim hackhell 'i kitleyebilecekmiyim :cool:

arakadaşlar bu türde bir olay nasıl olurda bir web sitesini dondura bilir? çünkü bir web sitesinin bağlantı hızı şu anda bu olayı deneyenlerin hızlarını toplasanız yetişmez bu uygulama çalışsa bile anca kendi bağlantınıza zararı olur çünkü bir web sitesinden ping almak aynı şekilde sizin makinanızada ping gelmesi demektir yanlışsam düzeltiniz sabah 6.40 olmuş uykum gözümden akıyor etrafım hex kodlarıyla dolu görüyorum

arkadaşlar hangi bozuk parametre yazıyor ya ordaki 500 degerini kaldırın
ping www.hedefsite.com -t olarak yapın işlem yapmaya başlıyor.
Yalnız ddos yapabilmesi için farklı ip adreslerri ile farklı ( dark abinin dedigi gibi ) zombiler atarak sistemin yavaşlamasına hatta kiletlenmesinie sebeb olur bu atakta ise hep aynı ip adresini kullanarak her zaman aynı zombiler ile atak yapmaya çalışılıyor ve her seferinde başarısız olunuyor
Zaten böle siteler ddos atarak da hackerlik olmaz ancak bir kısım lamerlik denilebilir.

oradaki 500 değeri her ping atıldığında servera gönderilen bayt vb miktarı -t ise ping komutunun bi parametresi hiç durmadan pinglemesini sağlıyor tabi ctrl+c yapana kadar :) way be mcse kursundan aklımda kalmış bişiler :)

hee ping nedir onu yazmayı unuttum bi editliim dedim :)

PİNG: herhangi bir ip ile domain ile yada ağımızdaki pc ile iletişimimizin olup olmadıgını kontrol eder ve bunu o pc yada domain'e paketler yollayarak dener eğer bağlkantı zaman aşımına uğrarsa o pc ile erişimimiz yoqtur yada iletişimimizde bi sorun vardır :) inş faydam olur :)

IP ve ICMP paketi toplamı en fazla 64 byte olabilir zorunlu olmayan ayarlar da pakete koyulursa ki ping, icmp echodur ve echo paketi 8 bytedir ip header 20 byte, icmp echo header 8 byte toplam 28 byte normal bir ping paketidir

ha şimdi efenim napıyoruz? ordan burdan alıp da c/p marifet değil, araştırıyoruz ping nedir ne değildir ddos mudur zart zurttur, öğrenip yazıyoruz böylelikle milletin kafasını da karıştırmamız oluyoruz pingci arkadaşım

benmi abi ?? KARDEŞ WLL BİLLA AKLIMDAN YAZDIM BAK HATTA YEMİN BİLE EDİİM ANAM AVRADIM OLSUN Kİ BEN YAZDIM geçen sene mcse kursuna gitmiştim tekrar etmediğim için baya bi unuttum oradan aklımda kalanları yazdım :)

denedim olmuo .bizim sitede denedım hıç bı sey olmadı

Geri