Msn Şifre Bulucu Reklamı ve Saçmalıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
Hell-Worl.org'dan alıntıdır...

Şu aralar birçok sitede gördüğüm Msn Şifre Bulucu reklamları etrafta kol geziyor. yahu inanmayın şunlara!
Eskiden şifrenizi çalmaya yönelik olan bu tür zımbırtılar artık, kontörlerinizi çalmaya yönelik.
Neymiş efendim, Msn adresini yazıyorsunuz orda bi resim dönüyor aynen şöyle bir resim;
sifreler2.gif

bakanda aha lan şifreyi çözüyor bu meled diyor daha sonra şifre bulundu yazısı. Oda aynen şöyle;
arabull.gif
resimler gerçektir. Üçkaatçıların sitesinden aldım ee bundan sonra? sistem saadece cep telefonnuzda çalışırmış bak sen!
Daha sonrasını anlatayım.. Bilinçsiz bir kullanıcı bu adımları geçer. Sonra da telefon numarasını yazar. bir kod gelir sisteme girerek onaylar.. e bundan sonrası? Gerçekten bulunamayan bir şifrenin ve kaybedilen onlarca kontör..
Bu tür reklamlara kanmamanız dileklerimle..

msnnn.gif

kardeşim bilgiler için saolasın şu rekam bizdende kalksada kurtulsak yaw ...

yakında kalkacak inşallah tepkiler cok ama zararıda yok aslında ama kalkmasından yanayım cok sinir bozucu bişi bence saçma sitelerde gördüğümüzden belkide boyle basit reklamlar garip geliyor burda görmek...Hayırlısı...

ya aslında siteye bi gelir kaynağı tmm da cok basit 250. sınıf siteler yapıyo be bu reklamları biz buna muhtac deılız bana kalırsa ..

İnanmayın İnandırtmayın!

telekoma kafam girsin ne diyem daha
bu reklam geldiğinden bu yana sayfa kaydırma çubuğunu aşağı çektiğimde
sayfa karma karışık oluyor bitsede kurtulsak

Bu konuyla ilgili defalarca açıklama yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri