Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende çok gıcık olduğum bir kızın msn şifresini bulmak çook istiyorum lütfen bilen varsa ki bildinizden eminim lütfen yardım edin lütfenn oda benimkini hacklemiş sanrım zaten bende onunkini hacklemek istiyorum lütfen
hahahah süper kanka : bag sana bi yöntem eğer msn çok seviyoran gelmesini istiyorsan o benim herşeyimdir diyosan onu geri getirmek için herşeyi yaparım diyosun bag sana bi öneri
en yakın polis karakoluna git:d gülme burda Ciddiyim bilmem bilirmisiniz polis team bunu duydunuzmu herşeyi polis abilerine anlatırsın orda polis tema denilen kişiye göndeirrler seni onların mesenger live ile anlaşması var bulurlar ama biraz uğratırcak
bu soruyu ilk soran sen değilsin. ne hikmetse bu soruyu soranlar yeni üyeler ve ilk mesajı da msn şifresi nasıl öğrenilir oluyo. kardeş burası hack sitesi değil paylaşım sitesi eşşeğini başka memlekete sür sen