Msn de Dinamik (hareketli) avatarlar! açıklamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sineksavar' Alıntı:
ustam yükledim herhangibir uyarıda vermedi ama çalıştıramadım şu Frewall ne demek ve nasıl izin verecem bir yardım edersen sevinirim teşekkürler.

kısaca fire wall ın bilgisayardaki genel anlamı güvenlij duvarıdır.

bilgisayarınız'a giren - çıkan verileri kontrol etmenize engellemenize / yönetmenize yarar..

bilgisayarınıza herhangi bir program kurmadıysanız birşey yapmanıza genelde gerek yoktur..

herhangi bir uyarı aLmadıysanız sorun yok diyebiliriz =))

arkadasım oncelıkle emegıne saglık sper cok aradım buldum ben bıraz yuzssuzluk yapayım tm super calısyorda ben baska avatarlarda buldumda bunları acmıyor hata atıyo yuklenemedı gıbısınden bunu nasıl cozumluycez bılgın varmı

Sineksavar' Alıntı:
pekii üstadım bu ğörüntüyüde msn de hareketli yapabilirmiyiz

maalesef şu anda öyle bir program yada yöntem mevcut değildir.. ben çok uğraştım .. buraya bakın sizde uğraşın belki olur =)))
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=139604

gececi_1' Alıntı:
arkadasım oncelıkle emegıne saglık sper cok aradım buldum ben bıraz yuzssuzluk yapayım tm super calısyorda ben baska avatarlarda buldumda bunları acmıyor hata atıyo yuklenemedı gıbısınden bunu nasıl cozumluycez bılgın varmı

program MCO uzantılı dosya biçimini desteklemektedir gif png jpeg v.s. formatlarda hata vermesi normaldır.

üstat yine ben .yaaa benbu programı bir arkadaşa gönderdim onda frwalll vermiş buna nasıl izin verilecegini soruyor bende bilmiyorum bende gayet güzel çalışıyor ama arkadaşta olmadı biryardımcı daha olursan sevinirim teşekkürler

Sineksavar' Alıntı:
üstat yine ben .yaaa benbu programı bir arkadaşa gönderdim onda frwalll vermiş buna nasıl izin verilecegini soruyor bende bilmiyorum bende gayet güzel çalışıyor ama arkadaşta olmadı biryardımcı daha olursan sevinirim teşekkürler

kullandığı firewall ismi nedir. ?

program MCO uzantılı dosya biçimini desteklemektedir gif png jpeg v.s. formatlarda hata vermesi normaldır.[/QUOTE]

oke bılıyorum ekledıgım resımlerde mco uzantılı zaten ama yıne kabul etmıo

gececi_1' Alıntı:
program MCO uzantılı dosya biçimini desteklemektedir gif png jpeg v.s. formatlarda hata vermesi normaldır.

oke bılıyorum ekledıgım resımlerde mco uzantılı zaten ama yıne kabul etmıo[/QUOTE]

dosya problemli / arızalı olabilir. download 'da bulunan program tüm .mco uzantılı dosyaları kabul etmektedir. =)

lin kırık yardım edermisiniz

evet dosya bulunamıo bı bakarsanız sevınırım lutfen banada cok lazım bu:Dsımdıden saolun:D

winkinstaller upload linli ölü! bi tazelersen memnun olurum teşkler

LinkLer KırıKmı BanaMı ööLe geLiyo :S

Link ölmüş..Yenilersen seviniriz..sağol

hocam wink insaller linki calismiyor bir el atsan??? tesekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri