Msn 'de Kişi Listenizden Sizi Silenler ve Engelleyenler !!!

Güzel paylasım bildigim bise

ama yinede emege saygı

teşekkürler...
bence çok önemli bilgi...
güvenlik için.......

listenizden görmek istediğiniz kişinin üzerine gelin sağ tuş görünüm/profil deyin.cıkan sayfada sol tarafta profil ayrıntılarını göster var oraya tıklayın.acılan sayfada web görünümü ve messenger görünümü diye altalta iki tane resim varsa o kişi sizi engellememiştir.web görünümü var messenger görünümü yoksa işte o kişi sizi engellemiştir.

bu herkesde ise yaramiyor malesef. gizlilikle ilgili biseyler soluyor cogu kiside

Hala arayanlar ve öle siteleere güvenenler cogunlukta malesef

fake mail harikada aq formmaller hepsi kapanmis zaten millette böle sitelerde klavye agaligi yapior hackerim die yazior vuralara fomrmmail soruom anlatamior lol lar nooooooooob lar

-----------------------------

Sizi Engelleyenleri Bulmak İçin

Yukarıda size silenleri nasıl bulacağınız konusunda yeterli bilgiyi zaten vermiş durumdayız. şimdide başka bir konuya değineceğim : Sizi engelleyenleri nasıl görebilirsiniz ? Bu mümkün mü? Bu sorunun basit , tek kelimelik bir cevabı var : HAYIR

ENGELLENYENLERI GÖREBİLMEK İÇİN BİR YOL VAR HAYIR DİYE BİR OLAY OLAMAZ TÜM SORULARIN CEVAPLARI VAR SİZE VİDEO HAZIRLICAM ORDA NASIL OLDUGUNU GÖRÜRSÜNÜZ

ama hala bu tür sitelere girip e-mail adresini veren kişiler var güya öğrendiklerini zannediyorlar. ama hepsi yalan artık konu acılmaz bunun hakkında tesekkürler.

walla buraya iyiki baktım yoksa programını indirecektim emeğine sağlık

hala bu tür tuzaklara düşenlere çok üzülüyorum tşkler bilgilendirdiğin için

-----------------------------

Sizi Engelleyenleri Bulmak İçin

Yukarıda size silenleri nasıl bulacağınız konusunda yeterli bilgiyi zaten vermiş durumdayız. şimdide başka bir konuya değineceğim : Sizi engelleyenleri nasıl görebilirsiniz ? Bu mümkün mü? Bu sorunun basit , tek kelimelik bir cevabı var : HAYIR

ENGELLENYENLERI GÖREBİLMEK İÇİN BİR YOL VAR HAYIR DİYE BİR OLAY OLAMAZ TÜM SORULARIN CEVAPLARI VAR SİZE VİDEO HAZIRLICAM ORDA NASIL OLDUGUNU GÖRÜRSÜNÜZ

arkadaşım bilgini kendine sakla çok kişi öğrenirse açığı kapatırlar.

Geri