Msn 'de Kişi Listenizden Sizi Silenler ve Engelleyenler !!!

eger engellendiğini yada silindiğini gosteren bi program olursa gizlilik sozleşmesi nerde kalıyor arkadaşlar ?????????

msn'de silenleri görmenin basit yolu!

sizi silenleri görebilmeniz icin msn plus lıve yuklu olması gerekiyor!!!
eger plus lıve yukluysee

msn de plus yazan yere tıklıyosunuz acılan listede KİŞİ LİSTESİ TEMİZLEYİCİ YAZIO tıklıyosunuz kücük uyarı cıkıyor tamam diyosunuz ve acılan liste sizin msn kişi listeniz

msn adreslerinin karşısında evet yazıyosa listesinde eklisiniz!
msn adreslerinin karşısında hayır yazanların listesinden silinmişsiniz!

aydinlatmatlariniz icin cok tesk ederim..saygilar

bakalım ilerki zamanlar neler getirecek önümüze şuana kadar yapılmamış olan bundan sonrada yapılmayacak anlamına gelmez sanırsam
neyse bakalım ne olacak...

teşekkürler baba bu bilgi için...biliyodum ama bilmeyenler için güzel bilgiler...

arkadaşlar bende bir şirkette birisiyle konuşuyorum şirket adresinden bağlandığı için konuşmadan sonra beni siliyor (engelliyormu).konuşacağım zaman gizlilikten tekrar izin veriyorum sana diyor. gizlilikten bakıyorum o kişi de sil yazısı çıkıyor. gizlilikte sil gözüküyor diye konuşmaz anlamına gelmiyor...

engelleyeni şöyle bulamazmıyız. discovery programı konuşma penceresi açıldığı zaman uyarı veriyor. ben mesela çevrimdışı görünen kişileri görebiliyorum acaba engelleyen de çevrimdışı olarak görünmez mi yeterki konuşma penceresi açsın (açacak şeyler yaparsak resim ve ya onu ilgilendirecek nick yazarsak)

Neredeyse herkesin kafasındaki o büyüüük soru işareti nihayet netleşti...
Teşekkür Ederim...

ne demek istediğini anlamadım kardeş ????

Deniyen varmı çünkü bu tür konuların fake olup olmadığını bilemioruz yardımcı olursanız sevinirim...:goz:

yigo' Alıntı:
Deniyen varmı çünkü bu tür konuların fake olup olmadığını bilemioruz yardımcı olursanız sevinirim...:goz:

denenmiş bir yöntemi size sunmaktayız :goz:

bu yöntem tam manasıyla cevap vermıyor çok merak ediyorsan kim engellemiş yaz oraya msn ni şifreni felan yaz anında otomotik olarak liste halinde çıkartıyor çok da pratik :d

tşkkr (çok sinirlendim bazı msn arkadaşlarıma :mad: )

Eğer sizi birinin engelledigini düşünüyorsanız erkekse pink_girl fln filan böyle adresler olusturup ekleyin o zaman birinde çevrimiçi birinde çevrımdısıysa anlasılır :D

bunu biliyordum ve çok işe yarıyor adamım paylaşımlarını ve yaptığın işleri beğeniyorum forumdaki favorimsin :D

ben bulurum............size gönderecegim dosyaya kullanıcı adınızı ve sifrenizi yazın....altınada sormak ıstedıgınız kısının kullanıcı adını yazın........ben sıze ıletecegım..........hehehehehhehehe tabı bır daha msnızı acabılırsenız.............heihei

Bizleri aydınlattığın için teşekkürler...Ellerine sağlık cok güzel açıklamıssın :D:D

ya güzel sohbette bende bekliyorum acaba geldimi geldiği zaman bana bi msj atın bekliyorum neyse ya ben helboya sonuna dek güveniyorum o dediyse bi bildiği vardır hadi hayırlısı kolay gelsin

banada böyle bir arkadaş hotmail sayfası yollamıştı ben sadece o gelen sayfaya kullanıcı adımı sifreyi yazdım mail açıldı.Yollayacağımız kişi aynı benim gibi girip yazdığında mailin açılmaması gerekiyormuş öyle olduğunda bize şifresi geliyormuş doğrumu??yoksa bu arkadaş beni kekledide şifremi mi çaldı

banada böyle bir arkadaş hotmail sayfası yollamıştı ben sadece o gelen sayfaya kullanıcı adımı sifreyi yazdım mail açıldı.Yollayacağımız kişi aynı benim gibi girip yazdığında mailin açılmaması gerekiyormuş öyle olduğunda bize şifresi geliyormuş doğrumu??yoksa bu arkadaş beni kekledide şifremi mi çaldı

fakemail ile şifrenizi almış olabilirler..

Geri