mSn De Konu$TuGuNuZ Ki$iNiN ßuLuNDuĞu iL Ve Yeri Görmek iStermiSinİZ ßuyrun AYARLar

cafer67

New member
Reaction score
0
1- Hotmalinizi açıp posta kutunuza girin ve seçenekler e tıklayın.
2- Açılan sayfadan posta görüntü ayarlarına tıklayın.
3- Posta görüntü ayarlarında göreceğiniz seçeneklerde ileti üst bilgilerinde tam seçeneğini seçin ve sayfanın altındaki tamam düğmesine tıklayın. Posta kutunuza tekrar dönüp size mail gönderenin mailini açtığınızda o kişinin IP ve bütün bilgilerini göreceksiniz

Bu verecegim adrese girin ve açılan siteden karşı tarafın ip sini boş kutucuğa yazın ve check düğmesine tıklayın. O kişiyle ilgili bütün bilgileri verecektir. Nete adsl mi yoksa neyle bağlandığı ve bulunduğu ili buradan öğrenebilirsiniz.

http://www.viewwhois.com/

sitenin ana sayfası da aşağıdadır ve buraya girer girmez kendi ip nizi görebiliyorsunuz

http://www.blockstatus.com/ip-proxy-detector

emeğe saygı!

bıraz uslubune gore konuşşan ıyı olur burası forum sıtesı kardeş

ankara gene izmire yakın bana amsterdam dedi:)

o mail bana geldiğinde, kim bilir kaç kişi tarafından kullanılıyo, en iyisi madem iş ip de bitiyo o zaman cmd komutundan consola gelin netstat/p yazın o anda karşınıza ipler çıkıyo deneyin bi tanesini işte bakalım ne çıkacak, gerisi size kalmış.....

bu tip websiteler doğru göstermiyor.
türevleri mevcut. forumda bookmark a taşıyorum.

arkadaş senin hiçbirşeyden haberi yokmuş. açtığın konuya bak. o şekilde olsaydı emaille ne gerek var netstatdan ipleri gör siteye yaz çıksın. senin o siteye yazıpda çıkanlar o bilgisayarın hangi il üzerinde yurt dışına çıkış yaptığı. türkiyenin çıkışıda ankara odtü ünv. den yada bursa üzerinden yada istanbul üzerinden amsterdama çıkış yapar. keşke konu açmadan 2 3 deneme yapsaydın.

çogu arkadas hide-ip kullanıyor ne bileyim proxi degiştiriyor sonrada bu programlara çamur atıyorlar.

Çoğunlukla Ankara diyecektir.Sonuçta ttnet merkezden dağılıyor.

honda_cbr600' Alıntı:
Çoğunlukla Ankara diyecektir.Sonuçta ttnet merkezden dağılıyor.

Haklısın kardeş bu kadar eleştirmemek lazım kesinlikle bizim alt yapıyla ilgilidir.

arkadaşlar neden ankara gösterio biliormusunuz çünkü türk telekom genel müd ankarada artık sitede arşiv oldu bu yöneticiler başka konularda dalga vb hareketlerde bulunacağına şunları toparkasın bence :) anlayan anlar

Geri