msn den düşürme...?

slm gardaşım varsa çıkar piyasayada bakalım bizde öğrenelim.iyi hackhelller

chotes' Alıntı:
alin tepe tepe kullanin yalniz tsk etmeyi unutmayin...!
Kullanimi soyledir : Karisidaki kisi offline iken e-mail adresini yaziosun kitle diyorsun o kadar int. ve prog. acik olugu surece karisdaki kisi msn e giremez eger cok fazla tutarsan karsidaki kisini e-maili silinir.dikkatin olsun diye soyluyorum...!
:cool:

http://rapidshare.de/files/6397790/kitle.zip.html

peki kim tarafından silindiği görülürmü..

Kardeş Bu Virüslü Anti Virüs Avladi Hemen

Merhaba Arkadaslar Su Karsi Tarafin Cd Romunu Acma Winamp Daki şarkiyi Degiştirme Gibi Programi Nerden Bulabilirim Nasil Yapicam Lütfen Yardimci Olun:)

msn patlatma gibi programlar yoktur olsa bile çalışmıyor çalıştığını idda eden varsa buyursun benim bilgisayarım ve mail adresimde denesin

o yüzden ikide bir de acil msn patlatma programı lazım yazıp yazıp durmayın

boş yere yer kaplamayın

arkadaslar sayenizde epey bilgi sahibi olduk tesekürler...

yaa bol bol bilgi karmmasasi arkadaslar bilen konusun yaa fod mod ne ya nasil yapilir biride böyle yapilir desin anlatsin neee herkes bisey diyor hem adamin sorusu kaynamis hemde herkafadan ayri bir tangirti cikiyor
pm atin nebilim mail atin tel acin anlatin yoksa susun yaa

bir pc nin ıp sini bildikten sonra o pc ye her istediğin türde şeyler yapabiliriz önemli olan onunla sadece msn yada başka bir iletşim proğramıyla irtibat halinde iekn onu ekarte edebilmek varsa boyle bir kişi bir adım öne cıksın:)

arkadaşlar bn tıkladım bana hiç bişi olmadı

karşı tarafın msninini yaz sonra şifre kısmını 10 kere yanLıŞ gir o dusuyu ßi sürede giremiyo

ifadeleri gösterme yap ve yapabildiğin kadar ifade gönder ve bu ifadede :) bu şekillerden oluşsun onun ifadeleri kapalı olmadığı için ağır gelicek ve hata raporu gelicektir msn kapanır tekrar açabilir fakat sen birdaha yaparsın :D

aga bi program vermedinizki msn patlatalım ya tüm forumları gezdim millet hep sallıyo egerki gercekten anlıyan warsa yazsın ok safsata olmasın ama

Kardeş önceLikLe verecegim konu tamamen tarafımdan kontroL edilmiş ve cogu vatandaşında biLdigi konudur :):):):):):) bunu simiLesiz bir şekiLde konuşma penceresini doLdur ve devamLı bir şekiLde copy PasTe yap oLay budur saygılar

yha ama bazıları msn patlatıyo :S
siteden yapıyolarmış hangi site bilen var mı...

şöyle birşey yapabilirsin: msn'de gülücükler filan varya (örn: : D ) bu işareti sürekli sayfalarca yollucaksın karşındaki kişi bir anda msnden düşüyor ben denedim gerçekten çok güzel oluyor :)

Geri