MSN den virus bulasti Yardim

gule_asik

New member
Reaction score
0
Merhabalar öncelikle konuyu dogru yere actigimdan emin degilim, eger yanlis yerdeyse gerekli yere kaydirmanizi rica ederim, kusurumada bakmayin.

Arkadasima MSN üzerinden virus bulasti rrs-images.com sitesinin adi geciyor vs vs. (elimde malesef resim yok)
ve msn de oldugu zaman her 10dk bir foto :) diye baslayan ve ardinda link olan bir yazi geliyor.
Eset32 kullaniyormus ve silemedi, bu konuda yardimci olabilirmisiniz????

saygilar

Sorun sende değil.

O 10 dakikada bir foto diye başlayan linkin geldiği hesap sahibini uyarda bir tarama yapsın kendi pc'sinde.

eset32 varmis iste tarama yapti ama silmiyor....

kendiside pek anlamiyor pc den sorun o esat i sildirip test versiyon kaspersky yükleyip taratmayi denesin diycem ama sonra esat i tekrardan yükleyip lizans i halledemez diye cekiniyorum.

İlk önce ilk kural şu eset'e esat deme =)

İkincisi combofix ile bir tarama gerçekletirsin.

Sonrada sağlam gibi bir AV kullansın. (Örn: Avira, Kaspersky, AVG)

pardon :)......

peki deniycem yardim & bilgiler icin cok tsk ler.....

MSN Photo Virus Remover, MSN Messenger üzerinden yayılan, bulaştığı bilgisayarların MSN Messenger hesaplarındaki kişi listeleri aracılığı ile diğer kullanıcılara da bulaşan virüsü silmek için yapılmış ücretsiz ve küçük boyutlu bir programdır.

msnvirus.jpg

Programı her çalıştırışınızda üretici sitesinden otomatik olarak güncel veritabanını indirip kendini güncellemektedir. Programı çalıştırdığınızda internet bağlantınızda bir problem yoksa program başarıyla güncellenecektir.

Güncelleme yaptıktan sonra yapmanız gereken tek şey, bilgisayarınızı yeniden başlatmak ve başlarkan F8 tuşuna sürekli basarak gelen ekranda bilgisayarınızı güvenli kipte açmak olacaktır.

Ardından programı çalıştırıp Start demeniz yeterlidir. Program tarama işlemi sonucunda masaüstüne programın tarama sonuçlarını belirten bir günlük dosyası bırakacaktır. Buradan sonucu öğrenebilirsiniz.

ALINTIDIR​

MSN Virus Remover ile konuyu hallettik cok sükür, bilgiler icin herkese tesekkür ederim...

@cuteftp
kullandigim program senin söylediginin aynisi nerdeyse ama F8 e falan gerek yok, programi calistiriyorsun, güncelliyor kendini ve starta basiyorsun o kadar....

saygilar

Geri