msn görüntü resimlerinizi slayt yapın

türker35

New member
Reaction score
0
msn görüntü resimlerini slayt gösterisi yapabilirsiniz bu programla her kezin bir çok msn görüntü resimleri vardır bunları değiştirmeden sıkıldıysanız tam size göre bi program saniyesinide kendiniz ayarlıyosunuz ayrıca dili tamamen türkçe hadi kolay gelsin :goz: :goz: :durdurun

indir:http://www.dosya.cc/msnpicture.rar.html

resimli anlatım:
msnuc2.th.jpg

resim linke tıklanınca gözüküyor

lütfen onu düzelt....

bu arada eline sağlık

eyvallah kardeş güzel program ellerine sağlık sayende resmlerimi slay gösterisi olarak msn dedn gecirie biliom:vur kızlar bayılıo

PoSeiDoN_D' Alıntı:
resim linke tıklanınca gözüküyor

lütfen onu düzelt....

bu arada eline sağlık

hahahaha ice güldürüyon artık beni :durdurun :durdurun beni denetliyon sen git kendini denetlede biraz form kurallarını kandin öğren

konuyu geriye getirdim ve olması gereken yere taşıdım,
ayrıca hackhell'e resim verirken www.imageshack.com adresini kullanırsanız hackhell engelli siteleri arasında yer aldğı için resimleriniz gözükmez, bu image upload sitesi yerine, www.tinypic.com veya www.photobucket.com adresini kullanabilirsin.

buna gerek yokki. plus scriptlerinden display picture changer var. onu dene daha mükemmle sonuç alırsınız

bozuk link diyo türker

kardes tamam da vermiş oldugun link calışmıyo ama genede eline sağlık ama bir baksan diyom

link ölmüş

link ölmüş sanırım yenilersen biz geç kalanlarda faydalanırız tşkrlrr...

kullanmıştım ben bunu..ama slayt sadece kendimde görünüyodu.karşı tarafta aynı şekilde çıkmıyo.

beyler şu filtreyi nası aşarız teşekkürler şimdiden

Geri