msn hata veriyo nedendir

ylmzgkgz

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar msn dünden beridir hata vertiyo bir türlü çözemedim sildim tekrar yükledim ama aynı hatayı veriyo sürekli hata kodu ise şu 8100030d ama başka bir adresin oturumunu açtıgım zaman açılıyo kendi adresime giriyorum açmıyo

buyur dostum msn hata çözücü.uzun aramalar sonucu buldum

File: Messenger_Error_Fixer.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/95709991/Messenger_Error_Fixer.rar
File-Size: 0,06 MB
Uploaded: 28.02.2008, 22:01:55
----------------------------------------------------------------------------------------------
bunda hata kodunu seçiyorsun sadece o gerekli çözümü yapıyor
bir teşekkür yeter :)

teşekkür ederim ama benim hata kodu bunda mevcut değil nasıl yapacaz bu işi

arkadaşım biraz basit olacak ama tarih ve saat in ayarlımı bazen o yüzdende açmıyor...

tarih saate ayarlı arkadaşın msn sini açıyorum ama benimkini açmaya kalkınca bu hatayı veriyo 8100030d

hmm senin msnde hata verio...

arkadasım bende yasadım böle bi kaç defa windows yüklenirken felan hatalar oluşunca kaynaklanıo bazende...

yahu hiç bir yerde bunu çözümü yok nasıl bir şeydir bu microsoft acizmi kaldı ne bu konuda hiç bir yerde çözüm destegi yok bir iki cvp var ama hiç biri işe yaramıyo bütün ümidim artık hackhellde ki arkadaşlar yardımınızı bekleiyorum

windows güvenlik duvarı flan ondan kaynaklanıyor olabilir yada ne biliyim antivirüs
engelliyodur anti hacker varsa o engeller pc de bunları denedin mi

denemedik hiç bişi bırakmadım güvenlik duvarı anti virüs tekrar yükleme program düzeltme regedit ve bir çok işlem formattan başka bir çare bırakmadı ama bende format atmak istemiyorum varsa bilgisi olan lütfen yardım etsin

virüs bulaşmış olabilir

çözümünü yazıyorum takip et beni...
internet saatine tıkla sağ alt köşede çift tıkla aç en sağdaki internet saati bölümüne tıkla orda şimdi güncelleştir diye bir kutu var ona tıkla saati güncelle sonra uygula tamam de msn kapat aç tekrar dene açılacaktır yani saati eşitlemen gerekiyor anlayacağın...

konu sabitlenirse sevinirim çünkü birçok insan bu sorunu hergün yaşıyor yardımım dokunduysa ne mutlu bana!!

arkadasim bak eger ip numarasi gizleyici programin varsa oda aktif olursa bazen msn calismiyo onu devre disi yap

Başlat / Çalıştır regsvr32 softpub.dll Kırmızı Renkli Olanı Kopyalayıp Yapıştırın... Eğer Olmazsa Tekrar Buraya Yazın :)

yok kardeş buda olmadı denemedik hiç bir şey bırakmadım ıp gizleyicimde yok galiba microsftun etkisiz kaldıgı tek hata bu galiba denemedik hiç bir şey bırakmadım aklınıza gele bilecek her şeyi denedim ve son umudum sizlersiniz yaprsa bulursa sadce hackhell deki kardeşlerim yapar bunu ve şimdiden teşekkür ederim yardım edecek olana arkadaşlara

Oda Olmadı,

Bu Yöntemi Deneyin

Bilgisayarım'a Gir Gizli Klasör'ü Açın

Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm / Gizli Dosya Ve Klasör'leri Göster İşaretle Tamam Diyin.

C:\Documents and Settings\PC'de Oturum Hesabı \Contacts

Orada Bi Kaç Klasör'ler Var, Oturum Açtığın MSN Adresleri Klasör'leri Görebilirsiniz, Oturum Açamadığın MSN Adresi Bulup Klasör'ü Sil Tekrar Girmeyi Deneyin :)

olmadı kayıt defretinden de sil başat / çalıştır / regedit ileri düzy bir kullanıcıysan dene
ordan menülerden bul a gel msn mesenger yaz namına ne varsa hepsini sil başka bir şey silme windows zarar görür

Geri