mrb hackhell . ben msn adresımı kapatmak ıstıyorum .. mumkun mu acaba????
mesut67 New member Katılım 25 May 2008 Mesajlar 283 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum YARGI İÇİNDE YARGI 13 Ara 2009 #1 mrb hackhell . ben msn adresımı kapatmak ıstıyorum .. mumkun mu acaba????
joker121 New member Katılım 10 Nis 2009 Mesajlar 290 Reaction score 0 Puanları 0 13 Ara 2009 #2 mümkün 6 ay boyunca hiç kullanmassan kendiliğinden kapanıyor başka bi yolu varmı bilmiyorum..
Z Zeytin Zeytin&Limon Katılım 20 Haz 2005 Mesajlar 10,224 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Hyderabad / India 13 Ara 2009 #3 Tabikide mumkun. mail.live.com adresinden hesabiniza login olduktan sonra Secenekler(Sag ust kose)'den Diger secenekler kismini secin Acilan menuden Kisisel bilgileri goruntuleyin/duzenleyin kismini secin. En alt kisimda "hesabi kapat" linkini goreceksiniz. Buaradan gerekli adimlari yaparak hesabi kapatabilirsiniz.
Tabikide mumkun. mail.live.com adresinden hesabiniza login olduktan sonra Secenekler(Sag ust kose)'den Diger secenekler kismini secin Acilan menuden Kisisel bilgileri goruntuleyin/duzenleyin kismini secin. En alt kisimda "hesabi kapat" linkini goreceksiniz. Buaradan gerekli adimlari yaparak hesabi kapatabilirsiniz.