Msn Sorunu ??? (Hack mi Acaba) ??

FeaR_LeeS

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar WLM 8.5 Kullanıyorum. Ve 2 Gundur Msn de Maıl Acmıyorum. Maıl Lınkıne Tıkladıgımda Msn Kendını Kaldırıyor Yane Hıc Bır Kısa Yolunu Kullanmıyorum .. Hack Yemıs Olabılırmyım . Kaspersky Bırsey Bulmadı Ama.. Sorun Ne Olabılır..:help

hack oldugunu sanmıyorumda senn mesenger ıle baska bır program cakısıyo olabılır bu mealı actıktan sonra programın kendısını kapatmasıda asıırı yuklenmeden olabılır sen mesengerı yenıden kur sana tasfıyem yada baska bır yerde acmaya dene belkı senn hesabınla ılgılıdır cunku maıl bombası yemıs olabılırsın:::::bendden bu kadar baska fıkrı olanda olabılır ama kesın dogrudur demıyorum

Programı Kaldırıp Tekrar Yükledinmi ?

hesabından değil bilgisayarından kaynaklanan bir problem bu kaldırıp yükledikten sonra sorun hallolucaktır

Msn yi kaLdır ßa$tan Kur ßide oyLe Dene. Eger oyLe De oLmasSAa Eski ßi Sürüm indir oNu Dene. 7,0 qißi :D:D Eger oDa oLmaZSa Kesin Çözüm Format :goz:

kardeş benimde internete girdiğim zaman ole oluodu bir den düşüodu pc de virüs cıktı ghostunu aldım şimdi rahatım istersen arkadaşlarında dediği gibi msn yi yeniden kur olmassa at formatı kafan dinc olur en azından:victory

Geri