Msnde kim seni engellemiş???

er2rulereq

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar böyle bi program oldugunu duydum.Arama yaptım ama geçerli bi sonuca ulaşamadım.Konu hakkında bilgisi olan war mı?:saskin

genelde boyle sıteler ve programlar virus trojen vs. seyler bulunduruyor ve sızı kımlık avıyla yakalayıp msn nızı bıtırıyo. :)

ama gercekten oyle bır program (temız) varsa da bılmıyorum.

malesef arkadslarım ne herhangı bı yerde nede bu forumda mevcut değil... : )) ama sunu soylıyım gizlilikten bildiğiniz uzere sağ tus ile sil seceneği aktif oldugunda karsı tarafın sizi sildiğini görebiliyoruz... tabı bununda garantısı yok we engelleyenlerı gostermez...

var ben kullanıyorum seni kim engellemiş pro nun adı beles heryerde bulabilirsin

araçlar > seçenekler > gizlilik > istediğin kişinin üzerini sağ tıklıyorsun eğer sil yazısı koyu renkte ise o kişi seni silmiş, engellemiş, yada daha eklememiş'tir.

gizlilikde sağ tıkladğında sil yada ekle cıktığında senle ilişkisini kesmiş demektir :)))

silme konusunda yazılanlar doğru ama arkadaş engeli sormuş ben de onu merak ediorum engel daha önemli. engelle silmek farklı şeyler ve engel daha çok koyuo o yüzden öğrenilse çok iyi olurdu xD

hiç programa falan gerek yok.mail.live.com'da maillerine bakarken sol altta kişi listesi bölümüne tıkla.senin msninde kayıtlı kişiler sıralanacaktır.görüntü resmi olmayıp msn adamcığı çıkanlar seni engellemiş olan kişiler oluyor.

araçlar > seçenekler > gizlilik > istediğin kişinin üzerini sağ tıklıyorsun eğer sil yazısı koyu renkte ise o kişi seni silmiş, engellemiş, yada daha eklememiş'tir.

evet en kolay yöntem bu..programa ihtiyaç yok..:durdurun

msn discovery proğramı uzerınden görebilirsiniz

kardes valla bende duydum ama ne kadar aradıysam bulamnadım o proğramı bulursan bana da haber ver sana zahmet

gizliliğede inanmıyorum ben bazı arkadasların üzerine geliyorum sil aktif gözüküyor ama normalde msn sini sürekli acıyor görüyorum ilginc bişşey hala kesin bir çözüm yolu yok.

gizliliğede inanmıyorum ben bazı arkadasların üzerine geliyorum sil aktif gözüküyor ama normalde msn sini sürekli acıyor görüyorum ilginc bişşey hala kesin bir çözüm yolu yok.

hocam o adam kimse seni sadece silmiş .. engellememiş o kadar.. sil eğer aktifse listesinde yoksundur haberin olsun:thumbdown:

Geri