Msnde kim seni engellemiş???

msn discovery özelliklerinde hepsi mevcut indirip bi bakarsan istedigin hrşeyi bulabilirsin;)

Engellendiğinizi düşündüğünüz kişiye çevrim dışı ileti yazın yazı gitmiyosa engellemiş olduğu yüksek ihtimaldir.

hocam o adam kimse seni sadece silmiş .. engellememiş o kadar.. sil eğer aktifse listesinde yoksundur haberin olsun:thumbdown:
[/QUO

kız arkadaşımın msn si eklediğim günden beri sil bölümü aktif.ve sadece o.beni görüyomuş.açık olduğumda bazen selamı ilk o veriyo.nasıl iş aklım almıyor.bilgisayrıma özgü bişey değil her bilgisayarda aynı.aklıma kurt düşüyo.

engellemede basit açtiginiz kişinin sayfasını acıyosun profil görüntüle diyosunuz eger hiçbir yenilik yapmadi diyorsa engellemiştir:) ama kişisel iletisine falan bilgilere ulaşıyosaniz engellememiştir .

Msn'de bir insanın engelleyip engellemediğini neden öğrenmek isterler anlamam :). İnsanları rahatsız ediyorsan elbette engellenirsin. Yada sana değer verilmiyorsa veya kafa şişirdiysen, çocuk gibi davranıyorsan. Muhtemelen engellenmişsindir. Bunu merak etmeye gerek yok kendi kendine sorman yeterlidir bence :). Şunuda belirtmek gerekir ki dünya kimsenin etrafında dönmez. Engelleyen engeller çokta tın demek gereklidir bence. İnsanalara yapışmamak falan gerekir.

hiç programa falan gerek yok.mail.live.com'da maillerine bakarken sol altta kişi listesi bölümüne tıkla.senin msninde kayıtlı kişiler sıralanacaktır.görüntü resmi olmayıp msn adamcığı çıkanlar seni engellemiş olan kişiler oluyor.
doga sag arkadasımın soledigini denedim. anlattıgına gore beni engellemiş olan kişiyle msn de sohbet ettim. engelleseydi bu mümkün olmazdı sanırım. doga arkadaş yanlış bilgi olabilir

kardesım onu oğrenmenın baska bi yolu tam olarak bılmıorum ama Proflar bilir
program felan yuklemeden msn uzerınden bi şeyler yapıodun ama unuttum

seni enqelleyini bulmak için proqrama qerek yok :)) Bunun çook daha kolay yollu var.. Seni enqellediğinden şüphe ettiğin kişinin üstüne sağ tıkla '' Görüntüle+profil'' dedikten sonra yeni bir sayfa açılacak... Bu açılan sayfada ''Profilime ekle Özel ileti gönder Not gönder'' seçeneklerinden biri yoksa bu kişi sen engellemiş demektir...

araçlar gir seçenekler gizlilik bölümüne gel istediğin kişinin üzerini sağ tıklıyorsun eğer sil yazısı koyu renkte ise o kişi seni silmiş veya engellemiş demek

arkadasım fake falan degıl mılletın aklını bulandırma ısteyen gırer bakar ısteyen bakmaz ben yıllardır buradan bakıyorun ne msnım calındı nede baska bısey oldu sadece yardım amaclı yazıyoruz buraya baska bı amac yok

Geri