greywolf91
New member
msn discovery özelliklerinde hepsi mevcut indirip bi bakarsan istedigin hrşeyi bulabilirsin
msn discovery özelliklerinde hepsi mevcut indirip bi bakarsan istedigin hrşeyi bulabilirsin![]()
hocam o adam kimse seni sadece silmiş .. engellememiş o kadar.. sil eğer aktifse listesinde yoksundur haberin olsun:thumbdown:[/QUO
kız arkadaşımın msn si eklediğim günden beri sil bölümü aktif.ve sadece o.beni görüyomuş.açık olduğumda bazen selamı ilk o veriyo.nasıl iş aklım almıyor.bilgisayrıma özgü bişey değil her bilgisayarda aynı.aklıma kurt düşüyo.
doga sag arkadasımın soledigini denedim. anlattıgına gore beni engellemiş olan kişiyle msn de sohbet ettim. engelleseydi bu mümkün olmazdı sanırım. doga arkadaş yanlış bilgi olabilirhiç programa falan gerek yok.mail.live.com'da maillerine bakarken sol altta kişi listesi bölümüne tıkla.senin msninde kayıtlı kişiler sıralanacaktır.görüntü resmi olmayıp msn adamcığı çıkanlar seni engellemiş olan kişiler oluyor.
yaa arkadaslar ugrasmayın programla falan alın sıze benden lınk msn ve sıfrenı yaz butun lısten karsında sılmısmı engellemıs mı gosterıyohttp://www.geyikmerkezi.com/msn-de-kim-silmis.php