Msn'den Yer tespit etme..

foreverwar

New member
Reaction score
0
Başlat => çalıştır = > cmd => netstat -n => Dos ekranı

Msn de konuşrken web cam açtırdıysan karşıya ,dosya gönderdiysen ,ses vb. yani bir alış veriş yaptıysan karşı tarafın ip adresini almış oluyoruz bunuda yıkarıda verdigim komutlarla yapıyoruz...Ip adresi bulmanın ayrıntıları sitede mevcut zaten.şimdi orda bir çok ip adresi çıkabilir sen diyceksin ki ben hangisinin hangisi oldugunu nerden bilecegim port yardımıyla bulabilirsin ben portları pek aklımda tutamam sanırım web camın ki 9046 tam hatırlamıyorum bu portları bulabilirsen daha kolay tespit edebilirsin

ve ip adresni ögrendin

bu adresten ip adresini ordaki ekrana yazarak nerden oldugunu ögrenebilirsin...

bence mantıken, sadece dosya alımı veya kamera acımı gerekli değildir.
sadece yazısmak da bunlar kadar etkili olacaktır. sonucta yazısırken de
metin gönderimi ve alımı yapılmaktadır.

mantıken öyle ama sadece yazışırken ip tespiti yapamıyor çünkü veri iletimi çok kesik kesik ama webcam veya dosya alımında ortak bir port açılıyor

kardeş daha ii bi sekilde anlasılır olursa cok iyi olur tesekkürler

kardeş dediklerini yaptım dediğin gibi bi sürü ıp adresi çıktı hangisi olduğu hakkında biraz daha bilgi verebilcen mi bize ??

bu kadar eziyete gerek yok zaten o yöntemde bir cok ip veriyor hangisi oldugunu bilemiyorsunuz daha kolayı var msnplus kullanın ipget scriptini yükleyin karsı taraf msn sini açtıgı zaman ipsini hemen öğrenin alt tarafda ip gözükücektir....

arkadaşlar bu işi siz yapamazsını bu arkadaşımızda yapamaz çünki birden fazla ıp adresi çıkar bunuda programcılar anlar bundan başka bir dos ekranı daha açıp bir xx metini giriceksiniz ve daha sonra o metinden ıp adreslerinin şuanki dns sunucusuna bağlanıcaksınız snra zaten pc nin isimi gelicek ekrana daha sonra o pc nin bilgilerine geçmek için ise ayrı bi kod var şuan pc de olması lazım size bunları açıklamalı olarak yazarım.ama geç olabilir biraz bu işi yapmak çok zordur öyle herkkez yapamaz bu tür şeyler yapmayın program kullanın.

Geri