bi şahıs işletmesi kurucaz,inşaat üzerine.vergi dairesi ve diğer resmi dairelere nasıl başvuralım.forumda bu konular eksik,tamamlanırsa çok iyi olur.her alana göre işletme kurmadaki farklılıklar anlatılsa.teşekkür şimdiden
badyeşil' Alıntı:bir şirketin bekçi köpeği var ve bu köpek doğuruyor bunu muhasebe kayıtlarına nasıl geçiririz
arkadaşlar bu soruyu bizzat muhasebeye giriş hocası sormuştur blen warsa cevaplasın bilene iyi bir not verecekmiş
MAJESTE' Alıntı:hımm bu köpeklerin babası hoca mıymış onuda siz sorsaydınız ne biçim soru bu ya bu köpek resmimiymiş ve bu köğin olması acaba şirkete kar mı sağlıo zarar mı veya bu şirket ana sözleşmesinde evcil hayvanlar alınır satılır die bi bölüm geçio mu
yaw kardeşim ne bilim yaw allah aşkına binlerce sru sorarım bi köpek in muhasebeleştirilmesi için :Sopa
badyeşil' Alıntı:bir şirketin bekçi köpeği var ve bu köpek doğuruyor bunu muhasebe kayıtlarına nasıl geçiririz
arkadaşlar bu soruyu bizzat muhasebeye giriş hocası sormuştur blen warsa cevaplasın bilene iyi bir not verecekmiş
revolation' Alıntı:ne lisede ne üniv. de böyle saçma bi soru görmedim. sakın bana hocanı fin koruma böyle saçma - salak soru olmaz. bunlarla mı kafanızı karıştırıyorlar sizin? tövbeee!!!
bak şimid o köpek şirketin diyorsun. peki hocana benden bir soru. o köpek hangi hesapta tutuluyor. demirbaş mı? ne o köpek!!! personel mi? sigortası var mı? yok cidden hocan acayip sallamış.
o işletme değil de bir hayvan satan mağaza olsaydı gene bu saçma bir soru olurdu. düşünsene yavrular doğmuş hemen petshopa koy. eee! karşılığı nerde bu yavru köpeklerin.
saçma sorular sorupta sonrada insanlara haksız yere çıkışlarda bulunmayın. hocana söyle çözsün bakalım.
badyeşil' Alıntı:ben sana sorunun saçma olup olmadığını sormadım arkadaşım sorunun saçma olduğunu bende biliyorum bu konu hakkında fikrin varsa söyle yoksa saçma maçma falan diye yorum yapman çok gereksiz ayrıca benim hocayı falan koruduğum yok
sorunun cevabı hakkında yorumu olan varsa cevaplasın arkadaşlar iyi forumlar