muhasebe

sıla_006

New member
Reaction score
0
Bana yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar? 'muhasebe mesleğinin zorlukları nelerdir?' allah aşkına verilen ödeve bakarmısınız bundan bana ne yaaa?

Muhasebe ile ilgili her türlü sorularını sorabilirsin yardımcı olurum

muhasebe meslegini şeçtıysen oldukca zor ve keyifli bir bolum iyi bir yoruum gücü ve bilgi ister.ben muhasebe okuyorum mersin unıverstesinde muhasebe zor ama pratikte dışarda bir muhasebeci yanında çalışırsan işi kaparsın ve ondan sora zevk almaya başlarsın..gerisi senin çabana bağlı

ben gazi üniversitesi muhasebe finansman öğretmenliği mezunuyum şu an öğretmenim ticaret lisesinde, zevkli ama biraz yorucu bir bölüm, muhasebecilikte de iş aynı ama biraz çalışmak şart yorucu ama seviyorsan zevk alırsın...

http://www.mustafagulsen.com/

BURASI MYHASEBE İLE İLGİLİ Bİ FORUM SİTESİ.ÜYE OL MUTLAKA YARDIMCI OLACAK ARKADASLAR ÇIKACAKTIR.

arkadasım bence muhasebeyle sadece ilgileniyorsan ole kal bnce cok berbat bi meslek iyi bi para olabilir hatta birazda zevklidir ama beyini öldürüyo ya bi yerden sonra sarmıyo karı kzıa ayırıcak zamanın kalmıyo :) muh. culukta ya müsavir olcan yada yeminli olcan baska ötesi yok kardes bnce..

Bana yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar? 'muhasebe mesleğinin zorlukları nelerdir?' allah aşkına verilen ödeve bakarmısınız bundan bana ne yaaa?

baska meslek yokmu muhasebeci olacan :lol: matamatiksel bir meslek geceleri rüyanda dahi gorursun rakamları

Geri