Hadi bildiriverin TSK'ya haddini bekliyoruz.Pes ya bu kadar olur Asker düşmanlığı,kardeş bu ülkede defalarca darbe olmuştur.Birileri hadlerini aşarsa da olacaktır ve bu Atamızın dış tehlikelere karşı ülkesini savunması gibi iç tehlikelere karşıda savunması anlamında verdiği,binbir zorlukla kurulan Cumhuriyeti kollama görevidir.aslanalisn' Alıntı:tsk artık haddini bilmeli..halkın yüzde ellisinden fazlasının desteklediği ki bu oran bana göre en az yüzde altmışdır..böyle bir cumhurbaskanına yapılacak en ufak bir fiili hareket sözlü saldırı haltan adnan menderesde veya diğer darbelerde olduğu gibi sessiz ve sakınce karsılanacağını hiz sanmıyorum..tsk elini siyasetten cek terörü bitir.istesende istemesende türk halkı Abdullah Gül ü senn baskumandanın yapmıstır.halka saygılı ol...unutmakı sen bu ülkenin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için varsın huzuru ve güvenliği bozmak için değil...
tsk ya haddi secimlerde verilmiştir.ayrıca asker düşamnı olduğumu felanda söylemedim.ayrıca kaba güçle biyerlere gelinmiş olsaydı kenan evren ülkeyi avrupa birliğine sokardı.64general1' Alıntı:Hadi bildiriverin TSK'ya haddini bekliyoruz.Pes ya bu kadar olur Asker düşmanlığı,kardeş bu ülkede defalarca darbe olmuştur.Birileri hadlerini aşarsa da olacaktır ve bu Atamızın dış tehlikelere karşı ülkesini savunması gibi iç tehlikelere karşıda savunması anlamında verdiği,binbir zorlukla kurulan Cumhuriyeti kollama görevidir.
tsk ya haddi secimlerde verilmiştir.ayrıca asker düşamnı olduğumu felanda söylemedim.ayrıca kaba güçle biyerlere gelinmiş olsaydı kenan evren ülkeyi avrupa birliğine sokardı.biz verecemz cevabı oylarımızla demokratik ortamlarda veririz.kimsenin şüphesi olmasın.biz kendini aydın demokrat sayıp ülkeye hüküm süreceğini sanan insanların karsısındayız ne atatürkçülüğe nede lailklilkle bir sorunuuz yok .bizde sonuna kadar atatürkçüyüz...64general1' Alıntı:Hadi bildiriverin TSK'ya haddini bekliyoruz.Pes ya bu kadar olur Asker düşmanlığı,kardeş bu ülkede defalarca darbe olmuştur.Birileri hadlerini aşarsa da olacaktır ve bu Atamızın dış tehlikelere karşı ülkesini savunması gibi iç tehlikelere karşıda savunması anlamında verdiği,binbir zorlukla kurulan Cumhuriyeti kollama görevidir.