Muhtıra mı, halka karşı direniş mi?

Allah sonumuzu hayır etsin...

aslanalisn' Alıntı:
tsk artık haddini bilmeli..halkın yüzde ellisinden fazlasının desteklediği ki bu oran bana göre en az yüzde altmışdır..böyle bir cumhurbaskanına yapılacak en ufak bir fiili hareket sözlü saldırı haltan adnan menderesde veya diğer darbelerde olduğu gibi sessiz ve sakınce karsılanacağını hiz sanmıyorum..tsk elini siyasetten cek terörü bitir.istesende istemesende türk halkı Abdullah Gül ü senn baskumandanın yapmıstır.halka saygılı ol...unutmakı sen bu ülkenin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için varsın huzuru ve güvenliği bozmak için değil...
Hadi bildiriverin TSK'ya haddini bekliyoruz.Pes ya bu kadar olur Asker düşmanlığı,kardeş bu ülkede defalarca darbe olmuştur.Birileri hadlerini aşarsa da olacaktır ve bu Atamızın dış tehlikelere karşı ülkesini savunması gibi iç tehlikelere karşıda savunması anlamında verdiği,binbir zorlukla kurulan Cumhuriyeti kollama görevidir.

Ya aslında yapacakları pek birşey kalmadı... tabiki son bir çırpınış olarak Askere "gaz" verecekler... umutları yok artık, tükendiler... 22 Temmuz seçimlerinden önce meydanlarda bizim memleketimizden bizleri kovma cürretini gösterenler, "en iyi Türk biziz" diyenler daha bu tür girişimlerde bulunmaya cesaret edemez oldular... halkı şucu-bucu şeklinde 2'ye bölmeye çalışanların sesleri solukları kesildi... Türkan Saylan adı verilen şahsiyet çıkıp "başörtülüler bu ülkeden gitsin, onları istemiyoruz" derse... halkta ona bu şekilde gereken cevabı verir... sen kimsin, kimi nerden kovuyorsun...

dediğim gibi... son kozları olan Askeri kışkırtma kozunu oynamayıpta ne yapacaklar... ama benim şanlı Ordu'm nerede nasıl davranacağını hepsinden daha iyi bilir...

Ben konuya fazla dahil olmıyıp sadece şunu söyliyeceğim.Malesef ortalıkta kendini demokrasi yıldızı sanan sürüyle asker düşmanı dolaşmakta ve bunların içinde sürüylede yazar var demokrasi arkasına saklanıp TSK'yı vurmaktan vazgeçin unutmayın bu ülkedeki en büyük güç her zaman TSK'dır ve akıllı bir demokrasi yıldızı arkadaş "Asker siyaseti bıraksın terörle uğraşsın" demiş Büyükanıt 3 kere o demokrasi yıldızınız tayyip beyden k.ırak'a girmek için yetki istemedimi? Sonunda noldu tayyip bey çıktı asker isterse tabiki operasyon düzenleriz diyerekten resmen dalga geçti.Artık hazmedin bunu TSK asla bir avrupa ülkesinin askeri gibi bir maşa olmıyacaktır.Bu ülkeyi her zaman her şekilde koruyacaktır.

64general1' Alıntı:
Hadi bildiriverin TSK'ya haddini bekliyoruz.Pes ya bu kadar olur Asker düşmanlığı,kardeş bu ülkede defalarca darbe olmuştur.Birileri hadlerini aşarsa da olacaktır ve bu Atamızın dış tehlikelere karşı ülkesini savunması gibi iç tehlikelere karşıda savunması anlamında verdiği,binbir zorlukla kurulan Cumhuriyeti kollama görevidir.
tsk ya haddi secimlerde verilmiştir.ayrıca asker düşamnı olduğumu felanda söylemedim.ayrıca kaba güçle biyerlere gelinmiş olsaydı kenan evren ülkeyi avrupa birliğine sokardı.

64general1' Alıntı:
tsk ya haddi secimlerde verilmiştir.ayrıca asker düşamnı olduğumu felanda söylemedim.ayrıca kaba güçle biyerlere gelinmiş olsaydı kenan evren ülkeyi avrupa birliğine sokardı.biz verecemz cevabı oylarımızla demokratik ortamlarda veririz.kimsenin şüphesi olmasın.biz kendini aydın demokrat sayıp ülkeye hüküm süreceğini sanan insanların karsısındayız ne atatürkçülüğe nede lailklilkle bir sorunuuz yok .bizde sonuna kadar atatürkçüyüz...

Geri