Musanın Çocukları Tayyip ve Emine

yavuz_28

New member
Reaction score
0
Kitabın adı:Musanın Çocukları Tayyip ve Emine
Yazarı:Ergün Poyraz

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.

Böyle bir kaynak daha bulamazsiniz arkadaslar iste link indirin okuyun
kaynak cok güzel ben indirdim 2 BM lik kitap ama okumaya deger nitelikte
baska yerde bulamazsiniz
iste lik buyrun
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Birde utanmadan ona buna sebatay derler yahudi derler ona buna yafta takarlar nasıl bir zihniyet nasıl bir yobazlık nasıl bir düzenbazlık vallahi pesssss.............

iste bunu kaynak olarak arkadaslar okusalar fena olmaz
amerikada yasaklanmasini istediler akp liler ama yinde piyasaya cikti sonunda ben okudum cok güzeldi iyi arastirma yapmis yazar sag olsun aydinlatma amacli arkadaslara yolladim bilmeyenler ögrensin diye 2 mb lik sadece okumakta yarar var

aynen kardess okumak her zaman iyidir kendimizi ilerletmek amacli zaten baska amacli degil bilinmeyenleri bilmek güzeldir

Bu yazarın kitabı refahın gerçek yüzü-1 refah partisinin kapatılmasında delil olarak kullanıldı.Kitaplarını 24 saat jandarma koruması altında yazabildi.Son kitabını yazarken polisler ergenekon nedeniyle poyrazı içeri almak için geldi.Jandarmayla aralarında tartışma çıktı.Gelen emir üzerine jandarma çekildi ve ergün poyraz hapse atılıp bütün belgeleri ve kasetleri alındı.Küçük bi not yazdıkları gerçektir ve belgelere dayanır ;) bende 3 tane daha farklı kitabi var e-book olarak isteyen olursa eklerim ;) eline sağlık

saygilar arkadasim okumaktan zarar gelmez umarim hosuna gider selamlar

EKLE KARDDESS NE DURUYORSUN BIZE BÖYLE GERCEK KANITLAR LAZIM ZATEN HEMEN EKLE VARSA INDIREYIM

bekleyin buraya ekleyim sende konuna atarsın yeni konu açamaya gerek yok ;)

tamam sag olasin kardes sagilar gönderiyorum

ooo süper paylasim olmus keske konu olarakta acsaydin iyi olurdu sag ol tebriklerr
indiriyorum hemen

sen başlığı değiştir konuna ekleyiver ;) gerek yok başka konuya yada dursun öyle istersen...kafana göre takıl işte.

tamam kanka kalsin bencede lazim olursa baskasi sorarsan buradan gösteririz kaynak sag ol

Yavuz_28;

Konuna hit kazandırmak için post kasma, her atılan posta da cevap vermek zorunda değilsin, devamı durumunda ceza alacaksın.

jetkin çok teşkkürler bu çok iyi oldu çok aramıştım bu kitabı gerçekten saol.

Geri