Mustafa Kemal Ülkeyİ Bunlarami Emanet Ettİ ?

çok yazık
Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü bilmiyor mu bu dallamalar :mad:

Çanakkale'de Japonlara karşı savaştık diyor öteki Rus diyor
biri Amerika diyor
yazık yazık çok yazık

diğer 2 video çok güzel eline sağlık paylaşım için

bir insan düşünün 30 Ağustos gününün ne bayramı olduğunu soruyorsa ve bunu soran kişi bir öğretmen adayıysa gelecek nesilleri yetiştirmesi beklenen bir kişiyse... başka bir söze gerek var mıdır ki?
bu da benim yaşadığım bir olaydı.

farklı bir çalışma.

sağol.

Bu adamlara ne denir bilmiyorum..Cumhuriyeti yaşatacak olan gençliğin haline bak..

Yaa bilmiyom diyeni indircen...artık kellesini mi alırsın, kafaya şarjör mü boşaltırsın bilmem...Yaa deli ettiler benii ya...Adam nasıl bilmez yawwfff...

Yuhh hatta oha hatta çüşş daha ne denirki sinirden elim ayağım boşaldı :mad:

Bilmemek ayıp dill öğrenmemek ayıp derdim ama kardeşim bukadarınada pes..

canakkale_mahseri.thumbnail.jpg

Şu kitabı ağlamadan okuyan bir insanda yoktur diye düşünüyorum. bu vatan kolay kazanılmadı..

arkadaşlar o sözu solemesi yanlış evet ama o insanıda roportaj yapan kişi biraz dalga geçiyor resmını gorsen hatırlarmısın sözu bence yanlış bir konuşma

arkadaşlar o sözu solemesi yanlış evet ama o insanıda roportaj yapan kişi biraz dalga geçiyor resmını gorsen hatırlarmısın sözu bence yanlış bir konuşma

resmini görsemhatırlarım hahaha ahpabınmıydı lan senin atatürk
biz orda 250000 şehitermişiz dien biraz u gerizekalılar

baba sen bulnara atatürk kim desen şerefsizin teki der şerefsizler

yuhfffff yaaa 7 yasındaki cocuk bile bilir bunları az cok bide uniye hazırlanıomus teki şaka gibi bu ATATÜRK'ün bütün şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur herhalde....

o kadar çok cahil varki yani bunları uzakta aramamıza gerek yok.. ama ne olursa olsun sabrederek dalga geçmeden öğretmek lazım bunlar bizim vatandaşımız sonuçta tek suç onlardamı acaba?

vay be gözlerime inanamadım

abı adama dıorlarkı japanlara karsımı ryslara mı

japon dedı yaa
onu gectım aynı adam yunanları denıze doktuk deı ewet bılıom abı dedı

yuhhhhhhhhh dıom alayına :eek:ha

sayısalcı olduğu için tarihi pek bilmiyormuş denyo ulan şimdi neyse öffffffffff

Hani derler ya onların bir sucu yok suç sistemin die bencede oyle
Tarihimizi bize ezberleterek anlatırlarsa olacagı bu cocuklar da bunlari sinavda cıkacak die ezberliyor sınavdan sonra akılda ezberlenenler ucuyor akıldan hayatımda tarihi dinlemekten bir kere tad aldım oda lise sonda okula yeni bi tarih hocasi gelmişti adam o kadar guzel anlatıyorduki sınıfta çıt yok ve herkes film izler gibi pür dikkat hocayi dinliyordu yani adam öyle bir anlatıyorduki sanki o zmni yaşıyormusuz gibiydi
Dicem o ki herkes bu hoca gibi olsa hekes tarihini bugununden daha iyi bilir

vay ben bunların alayının a.q.

birincisi tam hıyar

ikincisi lens mens takmayı bilio oro...bu dölü tarih bilmiyo......

üçüncüsü 250.000 şehitten girdi sonu felaket...

dördüncü direk yıkımdı....

canınızı sıkmayın ya bu muhabirde hep angutları seçmiş.....

biraz daha yavaş ;)
özellikle seçilmişte olabilir
hiç. mi bilen yok diyeceğim
ama videoda soru sorulurken kaçanlar da var
AYIP AYIP!!!

Geri