Mustafa Sarıgül Mafyadır

BAYKAL' la Devam mı, Yeter mi?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

toros001

Banned
Reaction score
0
CHP' nin başına geçmeye çalışan bu kişi Amerikaya gidip direktifi aldı ama ne çareki Sayın BAYKAL dişli çıktı ve o mafya bozuntusuna koltuğumuzu kaptırmadı BAYKAL demek CHP demek CHP demek BAYKAL demektir bunlar bütünleşmiş birer meteryaldır ancak ölüm ayırır. BÜYÜK KURULTAYIMIMIZDA YİNE SONUÇ HAKTAN ŞAİBESİZ OLAN TEK LİDERDEN YANA OLCAKTIR ŞÜPHESİZ.

haklısın o kadar bütünleşmişler ki küçülen baykal olmasına rağmen chp nin de oy aranı o kadar küçülüyor

mafya olduğunu sanmıyorum lakin fettullahçı olduğunu duymuştum.baykala rakip olacak aday yok tuncay özkan olsaydı sempati duyardım

Tuncay Özkan CHP li değil ki iç tüzüğümüze göre en az CHP nin üyesi olması lazım ve üyeliğe başkan ihtiraz ederse koşulsuz iptal edilir.

Baykal CHP'den ayrılmadan AKP daha nice %47 lere gelir ..
bir an önce inmesi gerek o koltuktan ..

Bir insan başarısız ise o bulunduğu yeri hak etmiyordur.Başkanlık LİDERLİK demektir.İleriye götürmek demektir.Malasef DİKTATÖR BAYKAL ileriye götürmeye bırakın dahada kötüye götürdü.Cumhuriyetimin partisini bi sefer İKTİDAR bile yapamadı.Kaç yıldır başkan olduğunu varın siz hesaplayınn!! Gittikçe partimizin oyu azalıyor vede başka yönler kayıyor oylarr.İşte bunların tek sorumlusu demokratik bir yönetim yerine DİKTATÖRLÜK rejimini benimseyen baykalım eseridir. Mustafa SARIGÜL'e mayfa diyen arkadaşların biraz düşünmesi geriye bakması gerekir.Çünkü Demokratik bi ortamda geçmesi gereken başkanlık seçiminde DİKTATÖRlüğünü devam ettirebilmek için DİKTATÖR BAYKAL rakibinin üzerine dövüş horozlarını saldırttı.Bununlada kimin MAFYA olduğu herhalde açık ve net bir biçimde anlaşılıyordur.CUMHURİYET HALK PARTİMİZden ellerini çek ve gitt artık DİKTATÖR BAYKAL

dostum 70 yaşındaki adamdan daha ne beklenir an
lamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Baylak, Tayyip'in en büyük hizmetkarıdır.

Derhal daha karizmatik, genç, dinamik, idealist ve sempatik bir sol lider bulunmalıdır.

Baykal ın akranları ya emekl ioldular ya göçtüler. Baykal kıçı koltuğa yapışmış Türk siyasetçilerinin piri oldu çıktı.

saygılar

ne kadar gereksiz bir konudur bu ya??
yok şu mafyadır, yok bu devleti sattı, yok şöyle yok böyle. arkadaşlar kişiler hakkında konuşmak tartışmak yerine daha genel konular hakkında konular açılır ve fikir alışverişi yapılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum...

Geri