Mutlu Değilim Ama Üzülmüyorum..

Inanmak okadar zor ki..Birakip gittigine..Gözümden öpme derdin ya ayrilmayalim diye..Yalvarsam , kapansam kaderin dizlerine..Biliyorum..Birdaha bana DÖNMEYEKCESİN

Beni kontrol edecek olan "o" kimdir? Neden ben sınırsız özgürlükle davranıp, konuşup, yazıp, düşünemiyorum? Evren için ben neyim, ya da evren, o benim için ne? Yanlışın ve doğrunun, düşüncenin ve adetlerin zincirlerini kim yarattı? Ve ben onları taşımak zorunda mıyım ?

Ben alışılmış şeyleri sevmem,bilirsin.Yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım,sevmekse gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM

Ya$amLa ölüm Arasindaki O ince cizgide Cambazlık Yapıyorum Bu Aralar...Ayagım Kayınca cigliklar, Düzgün yürüyünce ise alkıslar kopuyor biryerlerden

HaYatım UmutLara qeße kaLdıqından ßeri.. RaFA KaLdırdım Tüm seVgi cümLeLerini..aŞk ÖlÜMdür derLer yaAa aşK 90 'ccLik ßir ŞırınGanIn UcUnda.. yaLnızLık rüzgarLarı esiyOr öLüm SaaTLerinde..titriYor ßana KarŞı cümLeLerin seVgi sözLerinde..SenDe YalanLarın ardına qizLendin ßiLiOrum.. Artık yaLnızLıqımı kaßul ETTİm ve Artık qidiOrum..yoLum cOk uzak değiL asLında..Kendi Evime qiriOrum iLk ŞarKım yaĞmurLar..UmutLarımı ŞırınGanın Ucuna Koyup son yoLcuLuğuma cıkıyOrum

Bir gün anlayacaksın beklemenin de ise yaramadığını, bir yere ulaşmadığını. Arkana dönüp baktığın da yine ayni duvarı göreceksin.Hiç ilerlememişcesine, kendini kandırdığına o zaman inanacaksın. "Geleceğim bir gün" diyenler gelmeyecek hiç, ya o çok uzakta olacak, ya da sen ulaşılmaz bir yerlerde..

öLümününü qöremeyeceksin Hiç 1 şeyi fazLa sevme

Bi aşkı paylaşmak için çok geç bi paylaşıma aşık olmak içinse erken.beni sevda yerimden vurdu yine zaman..Şimdi Sana SöyLenecek Tek CümLe: BENDE SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI..

Siyahta Gerçektir.Ama O'nu anlayabilirsen.Anla ki bu duyguyu yaşa... Ölüm duygusu gibi bi şey bu.Bazen bir zevk,bazen de acı veren.. Siyahımız..Siyahınız..Siyahları...Siyahımı Verin Bana!

ßugun Senin icin ß1r Kurßan kestim..haLa aciyør ve akiyør ßileklerim.

öLüm Çaresiz KaLıp ÇığLıkLar Attı Arkamızdan

Gülmek'SAF'denme riskinigöze aLmaktır.AğLamak ise'DUYGUSAL'görünme riskini göze aLmaktır.Birine yakınLaşmak'KENDİNİKAPTIRMA'riskini,HayeLLeri ve düşünceLeri sergiLemek ise;'OLANRI BAŞKASINA'kaptırma riskini göze aLmaktır.Sevmek'KARŞILIKGÖRMEME'riskini.Yaşamak ise'ÖLME' riskini göze aLmaktır

Geriye dönüp baktığınızda, ayıplara, yasaklara, korkulara, tabulara feda edilmiş, "Ne derler"e kurban verilmiş, son kullanma tarihi geçmiş bir yığın haz, bilinçaltından el sallar

Geriye dönüp baktığınızda, ayıplara, yasaklara, korkulara, tabulara feda edilmiş, "Ne derler"e kurban verilmiş, son kullanma tarihi geçmiş bir yığın haz, bilinçaltından el sallar

Bir miktar alkol ve ürperti alıyorsun kelimelerin karardığı peşin hükümlerde.. Şahsi sevişiyorsun şiddetin bütün bitki örtüsüyle.. Gözlerin ucuz, tutkun ucuz, direncin ucuz.. Tehlikeli bir yalan gibi duruyorsun.. Ruh yoksulluğunun harikulade iskeleti üzerinde..

BirgünİnceParmakLıKüçükBireLGeLipDüzeLticekHerşeyi BenÇokAyrıLıkLarYaşadımOyüzdenBitişikYazdımHerşeyi

Hic anlamadın beni.Bir geminin limandan ayrılmasına , ağladığımı görmedin.Sen bilmezsin.Liman olurum ben giden her vapurun ardından.Bazen deniz..ve bir geminin pervanesi degildir betona çarpıp üstünü ıslatan o damlalar! EL sallamalar arasında gÖZya$larimi dalga sanır herkes.

ağzına yüreğine sağlık kuzay ..

ßir tek senin göreßiLecegin ßir yerden.sana güLümsüyørum...ønLarin duydukLari kahkahaLarim degiL.a$ki tarif gerekirse sana.anLatayim..a$k ne ßiLiyør musun?ßenim sana ya$adigim,senin durmadan üstüne ßastigin

ÔyLece durmayi seviyørum ßen..Durup ardindan ßakmayi..Sen yürümeyi seviyørsun ama arkana ßakmadan..yaprak seviyørum ßen yaprak..Kuru, ya$ ayirmadan..Sen ezmeyi seviyørsun, neye ßastigina ßakmadan..

YaLnizca yagmur yagdiginda seviyørum ßu $ehrin insanLarini.. Herkesin yüzü gözü isLak,Ba$Lari egik ømuzLarinin arasinda..Yagmur yagdiginda... Herkes..Benim hep øLdugum gißi...

En yakin deniz kenarina atiyørum kendimi.. Her daLga haLime üzgün.. Her dudakta ßana teßessüm..ne vardi diyørum 'ah' ne vardiŞu kaLdirimda resmin øLsaydi...EgiLip öperken ßenGörenLer, varsin diLeniyørum sansaydi...

Gittiğinden beri yalnız yanaklarımdı ıslak..Herkes bana bakardı sokaklarda..Bir gün gelirsen bu şehre... Herkesten özür dile ..Sayende yalnız yanaklarım..değil Artık İstanbul'da ıslak

Senli cümlelerin sonunu getiremiyorum..İçinde olduğun her gülümseme virgül olsun ..Kimse noktalamasın seni ..Sesini duymak için nefes almadan koşuyorum ..Ve çaresizim ..İsmin baş harfi gibi ..4 yönü olan bir yoldayım ..Ne halt edicem bilemiyorum..

Ölüyor içimdeki asi çocuk, Kefenini kim saracak bilmiyorum. Bedeni soğuyor an ve an, Aklından ne geçiyor okuyorum. Ağlıyorum yok oluşuna, Bir meşhule doğru sürüklenerek gidişine. Boşalıyor biryerler içimde Acısını duyuyor ama neresi olduğunu seçemiyorum. Mutlu olmaya neden arıyorum Kendimden olsa gerek, bulamıyorum. Ne yapacağım şimdi, Hayata kimin eliyLe dokunup, Hangi gözlerin arkasından bakacağım, İçimdeki savaşa kim girecek benim bayrağımla, Kalbimdeki acıyı kim üstlenecek benim adıma? Ah bir bulsam kaldıracağım şu soğuk bedenimi şu soğuk yataktan... Ah bir bulsam gideceğim başka bir diyara... Seni unutacağım bile, Bile bile kendimi avutacağım...

Tipki Merdivenleri Karanlikta Cikmak Gibidir Bu..Hissederek Cikarsin Basamaklari..En son Basamaktan Sonra Bir Basamak Daha oLdugunu Zannedip Adimini Atarsin..Birden Sendelersin,Korkarsin,Bosluga Dusersin Hayat Anlamsizlasir Sonrada Guler Gecersin iŞte oyle birsey...

GARİP! Peşpeşe gelen bu yaşanılası senaryolarda varolmak gerekirken varolamamak GARİP! DEPRESYON boşluklar ise beyin tırmalayıcı.. suç biraz sende biraz HERKESDE..

ÔLümün ø âcî sessîzLîgî ßîr CâNİ edâsîndâ dâmârLârîmdân âkîp gecîyør. dâLgâLî ßîr yâkârî$ cînLîyør kuLâkLârîmî cîLdîrmî$câsînâ ve ßen kânîyørum dâmLâ dâmLâ. sînîrsîzLîgâ ßâkîyørum ve sønsuzLuktâ ÔLüyørum.

Şuanki ruh halime okadar yakın ki bu sözler.. Neyyse yüreğine sağlık..

peki ya secdiqinle uyurken uykunun en qzl noktasında bırden ırkılmek sonra bakmak ki onu son qorusun olmus ama sen deqerlendırememıs olsan... Peki ya sevdiqini sonsuza kadar almıs qoturmus olsa bir melek ? ya artık o yatakta tek yatcaksan ? ... ßurda suc kimde ki be üstad... eLine yüreqine saqlık...

Kan kaybedîyør hayatîm.Can cekîsîyør hayeLLerîm.Yasamak zør geLîyør artîk bana.Nerde hata yaptîm dîye dùsùndùkce batîyør her Lîmanda gemîLerîm..Gîdîyørum..ya$amak îstemîyørum artîk aranîzda. '' yanLîs hayat Døgru yasanmaz ''

Ölümün bir goLgesiyim sanki... Nereye gitse arkasında götürecek beni bi ışık tutsa kaybolup gideceğim Ne karanlıkta var olabiliyorum ne aydınlıkta

Anladım; ben gene kendimi kandırıyorum... Artık beklemenin o korkunç karanlığını yaşamaktan vazgeçip,senin beni her terk edişinde attığın o dipsiz kuyuya ben atıyorum kendimi. Çünkü çırpındıkça biraz daha batıyorum yokluğuna. Seni sevebilmek için verdiğim çabalarımı gene seninle tüketiyorum. Artık senin varlığını,yokluğunla birleştirip tozlu raflara kaldırıyorum. Nasıl olsa ikisi de aynı artık benim için

Kacmak istersin hayattan..tek basina yasamak karanLikLarda..yapamazsin..birakmazLar pesini..ønLar køvaLadikca sen kacarsin..nereye øLdugunu biLmeden..bir gùn kazanicam diye inad edersin..kazanamazsin..sønunda yeniLir ; hayatLar icinden hayat secersin..sebebsizce ya$arsin õLmek isterken deLice..

Bilirmisin iki arada kalmanin ne demek oldugunu ? Adim atsan ölecek , geriye donsen yanacak gibisindir..ikisindede canin acir..icin acir..Ama secim yapmalisindir ve kurtulmalisindir bu kisir donguden..kurtulus yok kurtulmak yok..aci var ama gözyasi yok !

Aynı otobandaydık ve birimiz birimizin yanından geçip gitti .. HafızaSızLığı , Gurur Saymanın adiL yanı ! Hangimiz SuratLiydik önemi kaLmadı .. Hangimiz daha özveriLiydik , bununda .. Yüzüme öyLe bakma nefretLe .. Bir nedeni Yok yaLnızca öptüm ..
KimLiği TeSpit ediLemeyen 1 a$kı buLmu$Lar boğazın derinLikLerinde ? Sen Gördünmü ? Ben gördüySemde di$imi Sıkıyorum ..

Dü$ündümde Bazı zamanLarda Bazı inSanLarı Kendi KaderLerine öyLece Bırakmak Gerekiyor .. öyLece gidi$Lerini izLemek .. Birkaç Güne kaLmaz , SıyrıLır Teninden Kokum , $air öLür , zaman öLür, A$k öLür kaLpLer ve kaLeLer Hep içerden yıkıLır .. Sana Dair bir ihtimaL Karı$madan Kanıma Artık Git .. BiLiyorsun ; Beni Bu hiçLik, Seni KAN Tutar…

yine çok güzell yazılrın kardeşim eline sağlık..

Yazdıkların okurken aşşağıdaki kısa şiir geldi aklıma;

Basit biri değilim..!
Gözlerimi kanatırcasına ağladığım gecelerim var.!
Ve kahkaha...lara sarılmış anılarım.!
Herkes kadar dertli,bazılarından fakir, çoğundan zenginim.
Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var.
Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kalbim,
Gidene beddua edemeyen bir dilim var..

Yüreğimi korkak büyütmedim.! "Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir"..!

Sözlerin yüregimi parçalarken dudaklarımı kemirirdim karşında

sen görmezdin yüregimin gözyaşlarını kanım gibi içime dagılırken..
Karşında sustuklerımın nedenini sen sonra anlayacaksın…

aramızdaki yasaklar ve engeller seni sevmeme engel olabilir mi sanıyosun? Yanılıyosun… bu aşkta hiçbir umut olmasa bile seni sevmekten vazgeçmiyecegim…..

dilinden dökülenleri
tam orta yerine konduruyosun
kalbimin..

sen konuştukça
bir kuş gibi çırpınıyor kafesinde
kalbim
kendini yırtarcasına

sonra
susuyorsun bıçak keskinliğinde
boşluk duygusunu soluklayarak
o da susuyor

Yolculuklar kendinden kaçmakla başladığı yerde bitiriyorsa geleceği, uzayacak gölgelere bırakmadan, cümleleri günün vedasına asmalıyım.

Şairlerin duygu seline bezemez belki söyleyeceklerim, akıl aramadığım duyguların sebebi olmayabilirsin de; senden habersiz, şimdi söylemek istedim, cümlelere dağılarak saklanmak.

İstanbul'sun gözlerimde,iki yakası arasında kaybolan yaşamların bin yıllık tarihine sığmayan..

Geçmişimi zindanlara atıp çürütüyorum herşeyi.
Öksüz kalan hikayelerime yeni senaryolar yazıp,
İzi kalmış silik anıların sayfalarını yırtıyorum.
Başlığı olmayan hayatıma "Son Cümle"yi yazan ey sevgili,
Kelimelerimden uzak dur! Sensizliğe uzanan ömürde onlar çok
mutlular...

Sadece çocukken uyanıksındır bunu bil.
Her şeyin farkındasındır, her sese dönüp bakarsın.
Büyümek; uyumak ve unutmak gibidir.. Ve büyüklerin dediği gibi: uyuman gerekli büyümen için... Sağır ediyorsa sessizlik ve kör ediyorsa aydınlık, sadece sana görünen ve kimseleri inandıramadığın bir hayalet gibi yanı başında oturuyorsa yalnızlık, bu gece.. Hep aynı saatte kapını çalan bir düşman gibi bekliyorsa seni ve canına kastedecek bir kılıç gibi sallanıyorsa tepende, unutabilmek için hepsini biraz uyu...

'beni sevmene asla izin vermeyeceğim'
diye yazmıştın kapımdaki not defterime..
kendi kapımı çalmak zorunda kalmıştım
içerde olmadığımı bile bile..

'beni sevmene asla izin vermeyeceğim'
diye yazmıştın kapımdaki not defterine
ben de eklemiştim altına:

'aşkı dövmek lazım
kalbe terbiyesizlik ettiğinde!..
'

Geri