MyEbix.COM orginal Version Paylaşın

jackall46

New member
Reaction score
0
logoeye.jpg
Scriptin Açıklaması:
Dünyanın en büyük online işletim sistemi Eye OS ‘un yepyeni Türkçe versiyonu “Myebix.com” yayına hazırlandı. Gerekli düzenlemeler yapılarak hazırlanan beta sürümünde İngilizce’nin yanında Türkçe özelliğide dikkat çeken Online işletim sistemi My Ebix ile artık heryerden ulaşabileceğiniz bir online masaüstüne sahip olacaksınız.

Dünyaca ünlü EyeOS yazılımının Türkçe derleyicisi olan Şahin Gümüş, Myebix ‘in herhangi bir taşıyıcı belleğe ihtiyaç duymadan, kullanıcıların dosyalarını, resimlerini, müziklerini, önemli bilgilerini ve tüm ihtiyaç duyduğu dökümanları saklayabilecekleri, e-posta, tarayıcı, hesap makinesi gibi ihtiyaçları karşılayabilecek, sıradan bir internet bağlantısıyla bile istedikleri her türlü bilgiye çok kısa bir sürede ulaşabileceklerini belirtti. Kısaca platformdan bağımsız, masaüstü işletim sistemi görünümünde bir kişisel içerik yönetim sistemi. Sisteme giriş yapmanız içinse sadece kullanıcı adı ve şifreniz yeterli oluyor böylelikle email adresinize gerek kalmadan işlemlerinizi hiçbir iz bırakmadan ve sorunsuz halledebiliyorsunuz.Yine bu sistem ile, daha güvenilir bağlantılarla, internet üzerinden alışverişlerinizi ve iletişimlerinizi daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.Üstelik oldukça kullanışlı bir uygulama olan Myebix’in şuana kadar ülkemizde ve tüm dünya genelinde net olmamakla beraber yerli ve yabancı 350.000 kullanıcıya ulaştığı, ve önümüzdeki kısa zaman içerisinde bu rakamın 1 milyona ulaşabileceğini umduklarını belirtti.

DEMO PAGE: My Ebix'e Hoşgeldiniz, Türkiye Eye OS ,Online Masaüstünüz Artık Heryerde...
Download Page: my ebix indir - Upload.gen.tr
Without of Cilents (No SQL Verison- Only dump ready for use verison) %100 Working cracker by Turkish_Eagle:thumbdown:

update versionu ve deneme yapabilirsiniz.

Geri