Nakıa 5800 mı samsung star mı ??

baybura

New member
Reaction score
0
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum nokıa 5800'ımı yoqsa samsung star'ımı önerirsiniz yardım edersenin sevinirim...:blush::confused1:[/FONT
]

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Nokia 5800 XM var bende. Gayet kullanışlı. İç ekranda oluşan ufak sorunu garantiye vermem dahilinde 1 haftada hiç sıkıntı yaşatmadan hallettiler.
5800 XM derim : )

ben eşime aldım 5800. kesinlikle tavsiye ederim. hem fiyat hemde özellik bakımından gerçekten mükemmel

5800 gerçekten harika bi telefon ben aldım 1 ay olmadı daha hiç bi sorunu yok çokta kullanılıslı 1-1.5 milyarlık tel deki özellikler var

kesinLikLe star.. iki teLefonu da kuLLandım, şu an star kuLLanmaktayım. Nokia dokunmatik konusunda henüz çok acemi; samsung ise i-phone'dan çaLdığı (?) sistemi kuLLandığından nokia'dan birkaç gömlek üstün. Nokia'nın dokunmatiği iki kere dokunmadan algılamıyodu :( Star 450 TL iken nokia 530 TL. Aradaki 80 TL ye "Nokia" aLmış oLuyosunuz, bir de 3G ve görüntülü konuşma. Fakat ne kadar görüntülü konuşan bir miLLetiz ki :D Diğer tüm özeLLikLeri aynı.. Star'ın en beğendiğim özeLLiği tam performans kullanımda pili 5 gün gidiyor; tutumlu biriyseniz bu süre uzuyor.. Ayrıca star 58'den daha ince, kotun cebine deri kılıfıyLa rahatLa giriyor.. ŞimdiLik bunLar akLıma geLdi ;)

bence 5800 telefonu kişiselleştirmek istiyorsan 5800 vaz gecmıceksin

Samsung Omnia i900

5800xm kullanıyorum arkadaşımda samsung star var ben çok memnunum arkadaş pişman ona göre davran :)

5800 kullanıyorum memnunum belkide samsung daha iyi bilemiyecem çünki onu kullanmadım =)

5800 kullanıyorum.sorun yumağı.uzak dur alma

samsung kardeş kesinlikle ben kullanıyorum nokia dan sıkıldığım için aldım iyiki almışım dokunmatiği çok iyi

nokia 5800 kullanıyorum ve gayet memnunum hem nokianın piyasası yeter

bende 1 ay önce 5800 aldım.Çok memnunum.Güncellemeleri yap sorun yok.Ayrıca ne istersen var telefonda.

5800 güncellemelerden sonra harika alalı 10 ay oldu 4 defa güncelleme oldu her güncellemeden sonra güzelleşiyor

Geri