Namazdan Sonra Okunacak Dua

rap_master

New member
Reaction score
0
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Yarabbi! Bütün hamdü senâ, övmek ve övülmek ancak sana mahsustur.
Yarabbi bütün salâtü-selâm sevgili Peygamberimiz Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'ın üzerine olsun.
Ey Allah'ım ben, bildiğim ve bilmediğim hayırların cümlesini senden isterim.
Ey Allahım! Benim bildiğim ve bilmediğim şerlerin cümlesinden sana sığınırım.
Ey Allahım! Senin sâlih kullarının senden istedikleri hayırların cümlesini senden isterim.
Ey Allahım! Sâlih kulların hangi şerlerden sana sığınırsa o şerlerin cümlesinden sana sığınırım.
Ey Rabbimiz! Bize dünyada ve âhirette iyilik ver ve bizi cehennem ateşinden koru ve muhafaza eyle.
Yarabbi! Bizi doğru yola kavuşturduktan sonra kalblerimizi kaydırma, bize kendi tarafından rahmet ihsan eyle, muhakkak herkesin muradını veren sensin.
Yarabbi! Beni de, zürriyetimi de, namazı dosdoğru kılanlardan yap, duâlarımı da kabul buyur.
Yarabbi! Kıyamette hesap dîvânı kurulduğu zaman anamı, babamı ve bütün mü'minleri mağfiret buyur, günahlarımızı affet.
Yarabbi! Bize rahmetini ihsan ve bizi maksadımıza, gayemize götürecek yola sevk eyle.
Ey Allahım! Yapmış olduğumuz ibâdetleri eksikleriyle kabûl eyle.
Yarabbi! Âhirette bizi, sevgili Peygamberimize komşu eyleyip şefaâtına nâil olanlardan eyle.
Ey Allahım! Duâlarımızı kabûl, amellerimizi makbûl eyle.Amin...

Umarım dualarınızda bizede yer ayırırsınız.

Ewt Bol Bol Hackhell E Dua Edecem AMA ŞU TIESTO BENİ DİNDEN İMANDAN ÇIKARIO :)

Güzel Bi Paylasım Bence Saol.

güzel paylaşım emeğine sağlık teşekkürler.

Allah razı olsun saol kardeş böğle güzel paylaşımlar hepimiz için inş. hayırlı olur....

Amin kardeşim.

Ağzına sağlık

bildiğini paylaşmak güzeldir.allah razı olsun...

Geri