Nasıl öleceksin Gel içeri We Öğren.....! ====>

Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma
Allah Allah ne diyo bu yaa

Kalp krizi
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim

Trafik kazası
Motorlu araçlar senin için büyük risk teşkil ediyor. Hızlı araç kullanma, trafik kurallarıan dikkat et. Toplu taşıma araçlarını kullan. Hatta mümkünse küçük bir kasabada sessiz sakin bir şekilde yaşamaya çalış.

Ben Böyle Gidecekmişim

ölmicekmişim qa bunu bile çok gördüler bana

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

iyi benimki bayağı güzel bi ölüm şekli:D

Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

herkese aynı çıkıyo yaw kolpa tam...

Dayak yiyerek
Kaşınıyorsun... Sakin ol, belalı işlerden uzak dur. Ya iri bir cüsse için vücut geliştir, ya karate kursuna git, aksi taktirde biri seni fena halde benzetecek. Temiz bir dayak sonucu hayata veda edeceksin.

:D

çok saç.ma bi yazı bişey anlamadım.lütfen biraz daha mantıklı şeyler yazın

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

çok hoşuma gitti valla diğer arkadaşlar gibi yanmıyorum

Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye.

:(

Donarak
Senin için donarak ölme riski çok fazla! Kışın evinden çıkma. Hatta paran varsa ekvatoral bir ülkeye yerleş. Sakın kış sporları yapma, dağa çıkma. Beslenmene dikkat et, bol karbonhidrat al. Sıkı giyin.

=)))

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

Geri