Nasıl öleceksin Gel içeri We Öğren.....! ====>

ben mala vururken ölcekmişim :D yok ben açlıktan gidiyom dünyada milyonlarca çeşit yemek var ben yinede açlıktan gidiyom herhalde açlık grevine f,lan katılırken ölcem

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

Senin için AIDS sonucu ölme riski çok fazla! Kan alma, kan verme. Hatta her türlü kandan uzak dur. Daima kondom kullan. Mutlu bir evlilik yap sadece bir kişiyi sev.

:D BUNE YAFF

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

ne yani yangın alarmı sorusuna hayır dedim diyemi peh çok saçma :durdurun

Kalp krizi :vur :vur :vur :hhsigara
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye.
:vur :vur :vur :hhsigara

Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma.

Bilgisayar kullanma
, günde 1 saatten fazla TV seyretme diyor sanirim benle dalga geçiy paylaşım için teşekkür

Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma

Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye.

Elektrik çarpması

valla olabilir ha, elektirikle uğraşmayı çok severim ben. :D daha önce bikaç kez çarpıldım da...

Hayvan saldırısı
Evde kedi köpek besleme. Ormana, pikniğe, trekkinge gitme. Doğa sporlarından tamamen uzak dur. Büyük, metropolitan bir yerde yaşa ve her türlü hayvandan uzak dur. Hayvanat bahçeleri en son ziyaret edeceğin yerler arasında olmalı...

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. Allah bana uzun ömür versin tabi eğer böle olucaksa:D

Kalp krizi

elektrik carpması dio :hhuzgun:hhuzgun

Kalp krizi

Geri