SıpA
уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
durun yaws ben o deilim ama olabilirm yani o kadar yapamıorum burada ortamım olsa yaparım resim benim resmim deil geyik olsun die şey ettim
zaten sevgilimde var yaws
buldum ben kendime göre birini
puhaha tmm yafSıpA' Alıntı:durun yaws ben o deilim ama olabilirm yani o kadar yapamıorum burada ortamım olsa yaparım resim benim resmim deil geyik olsun die şey ettimzaten sevgilimde var yaws
buldum ben kendime göre birini
![]()
ya sakızı ev halinde çiğne kardeşimCoRCe' Alıntı:Herşey ii güzel de sakız çiğnemenin nesi kötü...(sindirimi kolaylaştırıyor..)![]()
SıpA' Alıntı:benim hayalim o yaws hele şu okul bitsin müzik piyasısana girince görün siztüm hhe bedava albüm dağıtcam herhalde 3 yıl sonrasına falan tekabul edio 3 yıl sonra 500.000 üyemiz olur dimi
zarara sokacaksınız beni ama canınız saolsun
çocuk hayallerini gerçekleştirdi diip izlersiniz artık
![]()
crazyboy_9999' Alıntı:teşekkürlerde ben bişey sormak istiyorum kız arkadaşlara maço erkeklerden hoşlanırlarmı acaba?
bu kızların dedikleriyle hissettikleri ne zmn bir olacaqεگмεя' Alıntı:her kız kıskanılmak istemez gibi davranır ama kıskanılmaq kısıtlılık getirilmesi cok hoştur bence![]()
o zmn ukala derlerdi olmXShoOt' Alıntı:Lazi$h neden her$€y£ oLum$uz ßakıyOr$un.m£$£La na$ıL cek!c! erk£k OLunur dıye ß1r Konu ac$aydın daha mantıkLı oLurdu..
-terLi oLmama$ı
-Spordan ßahsetmeme$i
-yaptıqı eSp!rıLere quLm£m£Leri VS vs : ))
εگмεя' Alıntı:her kız kıskanılmak istemez gibi davranır ama kıskanılmaq kısıtlılık getirilmesi cok hoştur bence![]()
erkenci' Alıntı:ne güzel sıralamışsın ama bide yere tüküren balgam atanlar var iğrençççççççç
bunu bide ramazanda yapıyorlar nefret ediyorum yaaa