..::Nasıl bir erkek istiyoruz::..

Çok güzel bir konu ama şunu eklemek istiyorum :

Erkek olmak tamam kabul ama daha önemlisi " karşılıklı EŞ olabilmek "

Hem Bayan hemde Bay için geçerli bu dediğim ...

Kizlar Bence Bu Konuyu Acan Arkadasin Saydigi Ozellikteki Adamlarin Hep Zittini Secerler...kimse Bana Masal Anlatmasin..asil Deger Verilmesi Gerekene Asla Deger Vermezler...nerde Davar çobani Var Onu Seçerler..evlendikten Sonrada Yanliş Insani Seçmişim Diye Ağlarlar..onlara Hiç üzülmüyorummmm...öylelerini Hakediyorlar çünkü...ve Siz Kizlar Aslinda Ne Istediğinizi Bile Bilmiyorsunuz...en önemlisi Bir Gününüz Bir Gününüzü Tutmuyor Zira Dengesiz Bir Yapiniz Var..bunu Hakaret Olsun Diye Demiyorum..gerçekten Böyle Olduğu Için Söylüyorum...

güzel ve doğru söze ne denir,acaba kaç kız bu dediklerinizi yapan erkek bulmaya çalışyor? sözlerinden kızlarda ders almalılar bence

arkadaslar yeter artık benim bütün özelliklerimi sölediniz yaw :goz:

ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda güzel sözler söylemek DEĞİLDİR; o sözlerin arkasında durmaktır!

gayet yeterLi bi CümLe.... :sigara:

bi erkekte şu ana kadar sayılan özelliklerin hepsi olsa bile azcık tipi düzgün diye kızlar öbür erkeği seçerler garantisini veriyorum.. gözlemlerimde şu ana kadar hep böyle olmuştur tecrübe konuşuyo:cool:

mesela bi tarafta son derece duygusal, anlayışlı, dürüst sevdiği kızı dünyadaki herşeyden çok sevebilecek bi erkek varken kız gider biraz daha havalı diye öbür erkeği seçer.. sonuçta sokak ortasında tokat yer çoğu durumda

bu durumda sorulması gereken soru şu olmalıdır: mutlu olmak mı istiyoruz yoksa koluma taktığım yanlış kişi bile olsa etrafa hava atmak mı:eek:

εگмεя' Alıntı:
ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda güzel sözler söylemek DEĞİLDİR; o sözlerin arkasında durmaktır!

yürü beeee:sigara:

Daha Önce εگмεя SöLemişti Bu Lafı.... Sende Yeni BisheyLer BuLmaLısın.. TakLit Yapma :goz: :D

bence erkek olmak gerçekten zor iştir devamlı kadın dırdırı çekmekte var :)

allper' Alıntı:
bi erkekte şu ana kadar sayılan özelliklerin hepsi olsa bile azcık tipi düzgün diye kızlar öbür erkeği seçerler garantisini veriyorum.. gözlemlerimde şu ana kadar hep böyle olmuştur tecrübe konuşuyo:cool:

mesela bi tarafta son derece duygusal, anlayışlı, dürüst sevdiği kızı dünyadaki herşeyden çok sevebilecek bi erkek varken kız gider biraz daha havalı diye öbür erkeği seçer.. sonuçta sokak ortasında tokat yer çoğu durumda

bu durumda sorulması gereken soru şu olmalıdır: mutlu olmak mı istiyoruz yoksa koluma taktığım yanlış kişi bile olsa etrafa hava atmak mı:eek:
DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM:::::::

Deff' Alıntı:
Kizlar Bence Bu Konuyu Acan Arkadasin Saydigi Ozellikteki Adamlarin Hep Zittini Secerler...kimse Bana Masal Anlatmasin..asil Deger Verilmesi Gerekene Asla Deger Vermezler...nerde Davar çobani Var Onu Seçerler..evlendikten Sonrada Yanliş Insani Seçmişim Diye Ağlarlar..onlara Hiç üzülmüyorummmm...öylelerini Hakediyorlar çünkü...ve Siz Kizlar Aslinda Ne Istediğinizi Bile Bilmiyorsunuz...en önemlisi Bir Gününüz Bir Gününüzü Tutmuyor Zira Dengesiz Bir Yapiniz Var..bunu Hakaret Olsun Diye Demiyorum..gerçekten Böyle Olduğu Için Söylüyorum...
bende bunlara aynen katılıyorum..

Erkek olmak fala filaaaan.......
Ya kadınlar....
Kadınlar kendilerini prensesler gibi yaşatacak , öyle hisstetirecek birini istiyorlar. Bak sennnnnnnnnnnnnn...Oh ne ala İstanbulll..Ama sadakat yok , sevgi yok , kullanma var , kerizleme var , hortumlama var....
peki biz nasıl kadın istiyoruz biliyormusunuz...?

eline sağlık güsel olmuş ahh şu erkekler böle olmasalarda ne onlarsıs nede onlarla........

valla güzel söz; ama biz Türk erkeklerine hiç benzemiyo (öyleymişiz gib davranıyoruz başlarda belkiama sora iş durumla karşılaşınca işler değişiyor) erkek olmamın başka bişi olduğunu düşünüyoruz sanırım ilkel egomuza yeniliyoruz.

Saol arkadasım Ama sonucta kızlar dıs gorunuse bakıyor bunlar bır ıse yaramıyor

hocamm walla çokk doğruu oo omuzz olayıını çokk beyendimm saolasın

Ehe ehe benden bahsediyo :) simdi benimle cıkmak isteyen kız varmı ?
:D

he he he yazık yine aynı seneryo

bi kız ortaya bi şey atar

yine böyle kız gider

erkekler baş başa kalır

bütün eşcinseller bu kızların yüzünden ortaya cıkıyor

onu istiyorlar bunu istiyorlar

adam tabi ne halt edeceğini şaşırıyor
al sana

dön baba dönelim ...

:) :) :)

Geri