Nasa Güneşe Gitmeyi planlıyor

Teknolojinin bu hızla ilerlediğinden varsayımla neden olmasın bizde güneşi yakından görmüş oluruz.
Eğer insanlı araç göndereceklerse lütfen güneş yağı ve kremlerini almayı unutmasınlar.

cok ateslilermis bunu dusunuolarsa yada cok usuolar kuresel isinma bunlara yetmiomudur nedir:D:D

her sey zamanında ımkansız gorulurdu...ama ınsanoglu hayallerının pesınde kosarak ımkansızı mumkun kıldı...

imamkansız kardeşim şurda 100 derece sıcaklıga dayanamıyolar adamlar güneşe gitmeyi planlıyolar güler insan buna yaaa:D

bu adamlar aya cıktıklarınıda iddia ediyolar!!ama neil amstrong un aya cıktıgı zamanki görüntülerine baktıysanız amerikan bayragı dalgalanıyor.!!hemde atmosferin olmadıgı bir yerde:Dbilmiyorum ama mantıksal bakınca biraz sacma geliyor..bence basaramayacaklar..!!

..................

Güneş, Güneş Sistemi'ndeki en büyük gök cismidir. Çok sıcak ve yanmakta olan bazı gazlardan oluşur. Bu nedenle, yüzeyinde her saniyede milyonlarca atom bombası patlamasına eşit güçte patlamalar olur. Bu patlamalarda boyu Dünyamızın büyüklüğünün 40-50 katı olan alevler fışkırır.
Güneş'in dış yüzeyindeki sıcaklık 6000 derece, içindeki sıcaklık ise 12 Milyon derecedir.

bencede imkansızdan biraz daha zor...:):):)

bana sorsan ben niye gitcem güneş benim ayama gelsin uşağum da :D

gitmeden önce banu alkan ve engin koç'un "güneşten de sıcak" filmini mutlaka izlesinler

etrafı 1400 derece o mekik oraya inince ne olcak.

güneşteki patlamalara o mekik hem ısı hem enerji olarak dayanmaz.

iddiaaya girerim o mekiği 2015 yılında güneşe indiremezler.:D:D

ya uğraştıklarına bakın yaaa
önce küresel ısınmayı bi ele alın sonra güneşe el atın

iLginç ama bnce gidiLebiLir neden oLmasın..

etrafı 1400 derece o mekik oraya inince ne olcak.

güneşteki patlamalara o mekik hem ısı hem enerji olarak dayanmaz.

iddiaaya girerim o mekiği 2015 yılında güneşe indiremezler.:D:D

güneşe inmicek zaten dostum konuyu düzgün okuyup yorum yaparsan sevinirim :goz:

Geri