Nasa'dan Şok Açıklama Yalnız Değiliz

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Güzel senaryo, bu film ne zaman çekiliyor...

Bende başlıkta NASAyı görünce ciddi sanıp merakla okumaya başlamıştım.

ben takmıyayım bari bu yazıya ,oluyor bazen bu tip saplantılar...Kendi gezegenimizin içine ettik ya ;yeni edilecek gezegenler aramak;sanki buyüzden....

:biggrin:biggrinoba belki bizimde bi gun ufomuz olur:D

bence bu haber gerçek ufoların unutulması için uydurulmuş bir hikayeden ibaret...

bu hikayeden ne film çıkar ama ya aynaların diğer tarafı gibi :D bi de çok uzakmış arkadaşın dediği gibi ışık olsan 5 senede gidiyosun:D

çıkmıyormu?seyrettiğimiz tüm bilim kurgu filmleri sadece zeka ürünü olmasa gerek..spielberg belkide onların kendilerini dünyaya tanıtımları için yolladığı bir elçi..baksanıza adamlar bizden 1000 yıl (10 asır) öndelermiş.deneyimlerini filmleriyle bize aktarıyor olamazlarmı?

madem herşeyimizle aynıyız demek ki 1000 yıl daha kıyamet yok rahatça yaşayalım :):):)

Ya beyLer akıL var mantık var böyle bişy olsa yüce kitabımızda açıklanmazmıydı ? birkere açıp okuyun meal olsun arapça bilen arkadaşlar arapça olsun bakın neler yazılmış bütün evrenin gerçekleri var açın okuyun

sanki adamlar gitmiş görmüş çayını içmiş gelmiş haber yapmış :)

yıllardır gerçek bu!

geceleri gökyüzüne baınız arkadaşlar yalnız değiliz hayel edemediğimiz kadar canlılar ve yaşam var

bu haber resmen şişirme haber.neden mi?
eğer böyle bişey olsaydı sadece nasa nın haberi olmazdı.
bunu bütün insanlık bilirdi.
efendim işte dünyada karmaşa çıkmasın diye yapmışlarmış.
bu çok sıradan bir sebep.insanlar artık bu bayat sebeplere inanmazlar.
eğer uzaylılarla ilk temas anında bunu dünyaya duyursalardı hiç karmaşa falan çıkmazdı.
yarım yüzyıl insanların kafalarını karıştırdılar vardı-yoktu,ascaklar-kescekler diye.
şimdi ise kara kara düşünüyolar açıklarsak karmaşa olur diye.
hiç de karmaşa olmaz.belki ilk zamanlarda olur da sonradan alışır insanlar.
zaten dünya öyle bir hale geldi ki,uzaylı vardı yoktu diye kimse ilgilenmiyo.
20 yıl önce falan olsaydı panik olurdu insanlar ama şimdi hiç sanmıyorum.

uzaylılarmı desek ne desek bılmemde bu canlılar vardır KURAN I KERİMDE gecıyor 18 .bin alem vardır dıye alem yanı canlı toplulugu dusunun artık 18 bın ne kadar cok anlamında ama sımdıkı teknolojı ıle gıdemeyız uzak dıyarlara dıger arkadaslarında belırttıgı gıbı ısık yılı mılyonlarca km edıyor gıdecek makıne yok suan

acaba orada bundan bin yıl önce bizteki RTE varmıydı? :)

bilimkurguya meraklı olduğum için yazılanlar hoşuma gitt :D niye olmasın diye düşünüyorum bazen yani koskoca evren..sade bize mi kaldı?yalnızmıyız sizce??

Kardeş sana tavsiyem İstihbarat kaynaklarını gözden geçir

Bence oLabiLir, Harbiden gece dışarı bakınca varLıkLarını hissedebiLiyosun.. Belki bu haberi uydurduLar yada bi kaç yeri yaLan oLabiLir ama bence var. Kuran-ı Kerim'de de yazıyomuş, 18 bin aLem var diye. Hatta sadece Plüton değil, uzayın derinliklerinde çok daha oLabiLir. (Allah hangi birine yetişsin)

çok merak ediyorum acaba inanan war mı? :durdurun:durdurun:durdurun
:biggrin:biggrin

Geri