Nasa'dan Şok Açıklama Yalnız Değiliz

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Yalnızlık Allah'a mahsustur. Tabii ki de yalnız değiliz arkadaşlarımız var ailemiz vaar :D

Rus Devlet başkani na yakin cevrelerin verdiği bilgi aynen yaziyorum...Evet evrende yanliz değiliz insan irki dahil üstün akilli irk sayisi 5 dir.Bu İrklardan insana benzeyenler teknolojik olarak diğer 4 ırktan ileri..

Bilim kurgu adamıyım vardır diye düşünüyorum bütün bilim kurgu flimleri özelliklede yenilerde '' AVATAR '' Mükemmel bu habere ait bişi sanki

Eer ordada Türkler varsa vay polutonun haline :)

Osman bizi ışınlaa ! ! !

Makina soğuk bekle :durdurun :durdurun

çok komik yahu hiç gülesim yoktu bravo biraz daha destekli sallamak lazım ama:)
AYRICA BİZE UFO DİYE YUTTURULAN OLAYLAR ABD GİBİ GELİŞMİŞ ÜLKELERİN ARAÇLARIDIR ONLAR OK..VE DE BÜYÜK İHTİMALLEDE CİNNİLER DE OLABİLİR ONLAR DA BİZİM GİBİ ZEKİ VARLIKLAR HABERİNİZ OLSUN..ONLAR BİZİ, BİZİM ONLARI GÖREMEDİĞİMİZ YERDEN GÖRÜRLER .ALLAHU TEALANIN SÖZÜDÜR.. BÜYÜK İHTİMALLE CİNNİLER LEY HATLARININ YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDEN DÜNYAY GEÇİŞ YAPIYORLAR.ELLERİNDEKİ TEKNOLOJİ SAYESİNDE BUNLARIN DA ÇOĞU DA İFRİTTİR SATANIN ZÜRRİYETİ..
SİZE ADRES VEREYİM ARKADAŞLAR BURADAN BİLGİ EDİNİN İNŞAALLAH....: Zeki Adamlar :..
www.uyandırmaprojesi.com bu sitelrei kontrol ziyaret ederseniz anlamlı bilgilere sahip olursunuz ....

hakikaten adamda iyi romancı anlayışı varmış helal olsun

ama üstteki yorumlara katılmamak imkansız
ilk yorum orda abd olsa çoktan bizi sömürmüştü ( biz derken tüm dünyayı kastediyorum )
ikincisi ise orda Türk varsa vay hallerine :durdurun

yahu insan halef olarak gelmedimi dünyaya biz yapamıyoruz da başka canlılar mı yapıyor yani ta milyonlarca ışık yılı uzaktan geliyolar...pes!

yalnız olmadığımıza ( UFo) lara inanıyorum bu söylenenlerde doğru olabilir neden olmasın ama yazının içinde gerçekten saçma şeylerde yok diiil hani

kamerayla net çekilmiş hatta içinden çıkanlara mikrofon uzatılan bir kare görmedikçe ufo lara inanmıyorum.

evrende yanlızmıyız değilmiyiz merak edenler bence en doğru kaynağı KURAN-ı KERİMİ okusun elbet bir cevabı vardır bu arada daha göremediğimiz ama varlığından yüce kitabımızın haberdar ettiğine inanmayan insanlara bunları anlatmak neye yarar onada inanmazlar

"NASA nın yıllar dır saklanan büyük sırrı ve keşfi açıklanıyor. Poluton..."
Diyor. Yalan olam ihitmali yüksek bi sunuş tarzı. Niçin yıllardır sakladı ve niçin yıllardır sakladığı bi gerçeği açıkladı... Birde şu var plütonun çapıyla dünyanın çapı aynı mı ki ikiz olan güneşin etrafında aynı sürede dönecekler. Yazan arkadaşa teşekkür ederim ama çok çelişkiler içeriyor. Sanki için de başka oyunlar varmış gibi.

güzel bi hikaye :D:D dogruluğu tartışılır ama ruh ikizimizden sonra beden ikizimizi kaldırmaz bu bünye...ha bide 1000 yıl öndeler bizden...orda Türkler varmı ki?

sonsuz evrende yalnız dünyada yaşam olmasına inanmak sacma olur bence.bir değil binlerce yaşam olan gezegen var.ben buna inanıyorum

sonsuz evrende yalnız dünyada yaşam olmasına inanmak sacma olur bence.bir değil binlerce yaşam olan gezegen var.ben buna inanıyorum

Bizim sonunu bilmediğimiz herşey sonsuz değildir. Sonsuzluk bu alemin değil ölümden sonra gidilecek alemin bir kavramıdır.

Bizim sonunu bilmediğimiz herşey sonsuz değildir. Sonsuzluk bu alemin değil ölümden sonra gidilecek alemin bir kavramıdır.

evrenin genişliği hakkında bilgin varmı bilmiyorum. sen ve yasadığın dünya dünyayı saran okyanusta kum tanesi bile değil.milyarlarca yıldız milyonlarca galaksi sadece biz insanlar içinmi yaratıldı? bizim görebildğimiz evrenin cok ama cok az bir kısmı.eğer bizim için yaratıldı diyorsan göremediğimiz bir galaksiler neden bizim için yaratılsın?

Geri