Nasil Muzik Yapiyorsunuz?

yorum yapmıorum artık bundan ötesi yok yani terbiyesizliğin sınırlarını zorlayan arkadaşlar elbet cevaplarını alacaklar

marka vermeklede olmuo bu işler nese açtırmayın ağzımı gece gece . . .

rastgele

Türk Halk Müziği...

Ama ilerde bunu kesin yapcam...

O da Rap HipHop ve Tekno Mey...

O an ritme uygun şekilde çaldığım ezgiler ile Ceza'nın vesairenin müziklerinde ve birkaç teknoda denedim,sonuç muhteşem idi...

Arkadaşlar sanırım birçok kişinin konuyla ilgisi belli düzeyde. Ayrıca anladığım kadarıyla müziğin icra kısmına değil kayıt edit mix master aşamalarına yoğunlaşılması için oluşturulmuş bir forum burası. Profesyonel olarak reklam dizi ve uzun metraj filmlere dub mix edit mastering yapıyorum. Stüdyomuzda Mac sistemler kullanmamıza rağmen evimde PC tabanlı çalışıyorum. Dileyen arkadaşlar daha spesifik olan sorularını sorarlarsa elimden geldiğince bildiğimce yardımcı olmaya çalışırım.

peki ses kayıtta nuendoo programı nasıl arkadaşlar yeni buldum bu programı çözmeye öalışıyorum.Yalnız bayaa professional bişeyy

valla programı biliorum dersem yalan sölerim en iisi susmak

söz gümüşse sukut altındır:)

her tür müzikten anlarım, ayıptır söylemesi her tür enstrümana da yeteneğim vardır. şu anda ciddi anlamda solo gitar çalıyorum + grubum var onu da geçtim bateri ve bass profosyonel olarak çalıyorum

neyse bu kadar kendini beğenmişlik yeter asıl konuya geçelim

evde kayıt yapmak istediğimde cooledit pro 'yu kullanıyorum kısacası küçük bir stüdyo bu program o kadar diyeyim.

stüdyoda da kayıtlar gerçekten pahalı, kendi stüdyom olmadığından hep para harcamak zorunda kalıyoruz.

Washburn' Alıntı:
her tür müzikten anlarım, ayıptır söylemesi her tür enstrümana da yeteneğim vardır. şu anda ciddi anlamda solo gitar çalıyorum + grubum var onu da geçtim bateri ve bass profosyonel olarak çalıyorum

neyse bu kadar kendini beğenmişlik yeter asıl konuya geçelim

evde kayıt yapmak istediğimde cooledit pro 'yu kullanıyorum kısacası küçük bir stüdyo bu program o kadar diyeyim.

stüdyoda da kayıtlar gerçekten pahalı, kendi stüdyom olmadığından hep para harcamak zorunda kalıyoruz.

valla stüdyolarla anlaşma imzaladığında senelik olarak maliyet çok düşüor bide programlardan bu kadar ii anlıosan arkadaşlara anlatıverde aydınlansınlar ben bulamadım programı . . .

arkadaslarlar bende muzısyenım zaten okulunda okuyorum kımseye tavsıye etmem sakın muzık okumayın hobı olarak uurasın arkadaslar:Dben klasık muzıkle ugrasıyorum.ama onun dısında kayıt falan bılırsınız ıste.cubase kullanıyorum kayıtlarda cok bısey yokmus gıbı duruyo ama plugınlerı yukleyınce hersey var arkadaslar tavsıye ederım...herkese kolay gelsın...

arkadaşlar bana pc de kayıt yapabileceğim bir prog lazım yardımcı olursanız sevinirim..

hislenis' Alıntı:
peki ses kayıtta nuendoo programı nasıl arkadaşlar yeni buldum bu programı çözmeye öalışıyorum.Yalnız bayaa professional bişeyy

Nuendo Steinberg firmasının ürettiği bir DAWdır. Cubase ile oldukça benzerdir. Hatta Cubase'in video'lu hali bile denebilir.

Eğer video editlemiosan müziklerinin üstüne kafanı karıştırmaya gerek yok cubase al. kur

bi arkadaşımda çok profesyonel olarak solo gitar çaldığını söylemiş ama nicki Washburn=) biraz komik geldi. Acaba profesyonel solo çalıorum derken, mesela şöle bi ufaktan diminished gamları falan anlatsa lydian mixolydian b5 leri falan da öğrensek bizde nedir ne değildir yahu.

madem o kadar süpersin bize de öğret. :Sopa

acilen Cakewalk Sonar lazım, elinde olan atabilirmi ??

bigboy 123 merhaba arkadaşım bu programı hiçkimse bulamıyor .....daha doğrusu hiçbir sitede yok,çok araştırman lazım ,bende 3,4,5,6 sı var kendime 4ü kurdum fakat bende bu kayıt işlerine yeni başladım 4ü kulanmayı daha doğrusu mesela ritm boxlı bir klavye bağladım düşün onla bir şarkı çalıyorum,tekrar üstüne bidaha bidaha kemanıydı kanunuydu altyapısıydı hepsini üst üste bindiriyorum en son şarkıyı söylüyorum efektimi verip kaydediyorum ,daha dogrusu bunları istiyorum ama yapamıyorum anlayan bir aranjör arkadaşım var telefonda olmaz dedi 15gün sonra gelecek +midiyle kanal kanal yazmak bunları ayrıntılı olarak verirseniz çok sevinirim ben programı nası koycam bilmiyorum fakat bugün yarın arkadaşların yardımıyla koyarım...saygılar.

acid pro kullanıyorum. drumlar ıcın elımde hazır loopslar var. usrtune bas gıtar ve klavye ıle alt yapıyı olusturuyorum.. rıtm ı atıp soyluyorum sonrada solo eklıyorum..
yane davul dısındakı enstrumanları calıp program uzerıne kaydedıyorum.. ısım bıttıkten sonrada tek tek efekt verıyorum enstrumanlara. komple mix lıyorum.. ve bıttı..

berta o dediğin gam kalıplarını gitar proda scale bolumunu acarsan bulabılırsın.. butun hersey var orda ama yok ben mantıgını ogrenıcem dıyosan bır konservatuara gıt burda yazmayla olucak ıs dııl.. yada berkley kolejinin kıtaplarını bul .. ben o kıtaplardan calıstım baya.. tavsıye ederım. walla washburn u bılmem ama bana sorarsan solo atıyorum derken dıye.. sana klasık muzık ve bıraz troy stetına calısırsan 9 yıl sonra atamıcagın solo yok derım..

bn prg falan kullanmıom ewde yapıom müziimi..gitar+amfi + ekipman yetoo......en ii si bu bence........

finale gibi composer olarak bildiginiz hangi programlar var. İcerigi yalnızca finale gibi degil de bircok ses turu barındıranlardan isim verebilir misiniz.

slm

arwızard programını ındırdım bana serıalı key lısans kodu lazım .sende varmıs benımle paylasırsan cok sevınırımm.tsklerrr

Fender YJM Japan Strat + Zoom PS04 + Boss CS3 + Boss NS2 (x2) + Ibanez TS9DX

Nuendo hertürlü müzik için kullanabileceğiniz profosyonel kayıt programıdır.Bir aralar reason kullanıyordum şimdi nuendoya geçtim profosyonel olarak electronic music le ilgileniyorum.Eklenti vsti ler ile çalışıyorum atmosphere,pro53,m1,stylus RMX,hypersonic.....vs. gibi çalışmalarımı dinlemek isterseniz

http://www.trancefun.com/echo/

içeride edit parçalarda var baştan sona full edit boney m- happy song yada Gökhan Kırdar -yağmur,Jerry roperro-fuck you gibi yanı sıra produc parçalarda var buyrun bi bakın =)

Geri