Nataşa Parasını Devlete Ödetti

R.T.E

Banned
Reaction score
0
GÜNEŞ, CHP kontenjanından RTÜK üyesinin, kaldığı otelde Ukraynalı kadına yatak açtırıp parasını kuruma ödettirdiğini ortaya çıkardı. İşte yılın skandalının ayrıntıları...

SKANDAL, Haziran 2007'de Trabzon'da düzenlenen eğitim semineri sırasında yaşandı. Gana Rekstina adlı Ukraynalı kadın için yapılan harcamanın devlete fatura edilmesi, GÜNEŞ'e ulaşan bilgi ve belgelere göre şöyle gerçekleşti:

YASAK ANLATILDI

RTÜK, 22 Temmuz seçimlerinden önce seçim yasakları konusunda radyo ve televizyonları bilgilendirmek için ülke genelinde bir dizi konferans ve eğitim semineri düzenledi. Ankara, İstanbul, Gaziantep ve Trabzon'da yapılan konferans ve seminerlere çok sayıda gazeteci, bürokrat ile CHP kontenjanından kurul üyeliğine seçilen bir bürokrat da katıldı.

2 BİN YTL İNDİRİM

KURUMUN, bu seminer trafiğinde konaklama ve ulaşımı sağlaması için açtığı ihaleyi de, Ultra Turizm firması 17 bin 670 YTL bedelle kazandı. Ultra Turizm, etkinliğin sonunda, seminere katılmayanlar olduğu ve bu yüzden masrafın düştüğünü belirterek, 17 bin 670 yerine toplam 15 bin 790 YTL'lik fatura kesti. Faturayı inceleyen RTÜK yetkilileri, bir kalemi görünce şaşırdı. Faturada 'Room ekstra, D... M... 214' olarak gösterilen bu harcamada, 30 euro'luk bir fazla harcama tespit edildi. Bunun, otel odasında açılan ekstra yatak için alındığı belirlendi. Otel yetkilileri, Ultra Turizm'e, bu harcamanın, 1979 doğumlu Ganna Rekstina adlı Ukraynalı kadın için açılan ekstra yatağın bedeli olduğunu bildirdi. Delil olarak da, Ukraynalı kadına ait pasaportun fotokopisini gönderdi.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=188274

bunlar iktidara gelse halimiz ne olur.
Allah bu milleti CeHaPes ve yandaşlarından korusun.

Gördüğümüz üzere arkadaşlar ne kadar Akp iktidarında yolsuzluk varsa sanmayın ki Chp gelince herşey ortadan kalkacak...Millet aynı millet düşünce aynı düşünce..Unutmayın gerçek halk hiçbir xzaman iktidara gelmez..Tüm toplumlarda halkı her zaman elit bir kesim yani azınlıklar yönetmiştir % 47 şaşırtmasın sizi bu bugunde öyle yarında öyle olacak

Biri nataşayı becermiş (CHP RTÜK üyesi) diğeri.......(RTÜK başkanı) kimleri

Anlaşılan Zahid Akman üzrine gelinmesine çok kızmış ve Chp li üyelerin dökümünün ortaya çıkarmış.Burdan da çıka çıka 30 euro luk yatak masrafı çıkmış.Armada'nın ortağı,Deniz Fener'inin Türkiye ayağı olan Zahid Akman ayıbını bu haberle mi örtmeye çalışıyor...:hhmanD:hhmanD:hhmanD

yahu CHPes ten de ancak bu beklenir.otel odalarinda fuhus vasitasiyla hukuk arama ancak onlara yakisir ne diyelim.kolay gelsin cicim

Tahminim 15-20 yaş arasındaki gençlersiniz...Chp şöyle Akp böyle diye yazılar yazıyorsunuz...
Unutmayın ki hepiniz aynı gemideyiz...Bu gemi batarsa hepimiz batacaz...Önemli olan hangi tarafta olursa olsun yanlışlıkları temizlemek...Yanlışların ve yalanın arkasında durmamak...Bu Ülke Kutuplaşmaya gidiyor..12 Eylüldede böyle oldu....Sonrada dışardan kıskıs güldüler...

chp liler taksi parasına tenezzül ediyolar be otelde götürmeye uça uça giderler herhalde...

kadın bari güzelmiydi

parasını biz ödediğimize göre bari değsin dimi :)

Açıklmasında diyorki "ben ona hukuki ve insani yardımda bulundum" :)

vay uyanık seni vayyyyy

bari karnınıda doyurdun mu. hani eski türk filimlerdeki gibi saf köylü kıza iyilik yapıyorum ayağına

Devlet memurları nasıl dikkat etmemiş hayret :D

Açıklmasında diyorki "ben ona hukuki ve insani yardımda bulundum" :)

vay uyanık seni vayyyyy

bari karnınıda doyurdun mu. hani eski türk filimlerdeki gibi saf köylü kıza iyilik yapıyorum ayağına

arkadaşlar yapmayın CaHPe 'li üye yalan mı söyleyecek :eek:ha

hukuki yardım yaptığı kadın daha önce fuhuştan yakalanmış ve sınırdışı edilmiş. nasıl bi yardım yaptı acaba. :durdurun

Simdi arkadas bu yapılan yanlıs ama bunu yapan burokrat altı üstü ,onu hapse atmak kolay ama peki bunun daha da beterini yapan bir basbakansa?o zaman nolacak ,chp nin bu kadar acıgı cıkmıs (sükür chpli degilim ,hamdolsun akp li hiç degilim) neler diyorlar ama iktidar devlet durmadan soyuyor bu arkadaslar ona ses cıkarmıyor ya ne diyim ,alla partizanlıktan kurtarır birgün insallah.Eskinin anap lı dyp lileri,sizi :D

Simdi arkadas bu yapılan yanlıs ama bunu yapan burokrat altı üstü ,onu hapse atmak kolay ama peki bunun daha da beterini yapan bir basbakansa?o zaman nolacak ,chp nin bu kadar acıgı cıkmıs (sükür chpli degilim ,hamdolsun akp li hiç degilim) neler diyorlar ama iktidar devlet durmadan soyuyor bu arkadaslar ona ses cıkarmıyor ya ne diyim ,alla partizanlıktan kurtarır birgün insallah.Eskinin anap lı dyp lileri,sizi :D

ne yani CaHPe 'yi alkışlayalım mı?

ben AKP'den başka parti tutmadım.

Tutma sebebim kusursuz olduğu için değil. elbetteki AKP'nin hataları vardır. ama şuna eminim:

Alternatifler içerisindeki en iyi parti

siz fırsatını bulunca çatır çatır yazın. biz yazınca partizanlık. sen hangi partilisin merak ettim.

yoksa apo'yu asılmaktan kurtaran MHP mi?

ne yani CaHPe 'yi alkışlayalım mı?

ben AKP'den başka parti tutmadım.

Tutma sebebim kusursuz olduğu için değil. elbetteki AKP'nin hataları vardır. ama şuna eminim:

Alternatifler içerisindeki en iyi parti

siz fırsatını bulunca çatır çatır yazın. biz yazınca partizanlık. sen hangi partilisin merak ettim.

yoksa apo'yu asılmaktan kurtaran MHP mi?

EE peki tek basına 2 kere iktidara gelen parti niye asmıyo ? Neden asamaıyo madem bahçeli ve mhp astırmadı ,akp yi tutan ne ?Kürt bakan ve vekilleri neden acaba ,içlerinde biryerde pkk askımı var ? Olabilir.Ama akp li dogduguna göre daha pek birsey görmemissin dünyada.Partizanlıga devam ,MHP LİYİM KARDES BASKA NAMUSLU PARTİMİ KALDI ,

baya fanatik mhp'lisin belli. o zaman enis öksüz'ü tanırsın. eski MHP'li bakan. bak ne demiş. oku önce.

Partisinin dünkü toplantısında terörle mücadele konusunda hükümete yüklenen MHP Lideri Bahçeli'ye, MHP'li eski Bakan Öksüz'den şok cevap: “Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir...”

BUGÜNKÜ TABLO KİMİN ESERİ?
Vakit gazetesinin haberine göre ANASOL-M döneminde MHP'den Ulaştırma Bakanlığı yapan Enis Öksüz'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sert tepki geldi. Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı olduğu ANASOL-M iktidarı döneminde, kaçacak deliği kalmayan terörist başı Abdullah Öcalan'ın ipten alındığını belirterek, “Bugünkü tablo kimin eseri?” diye sordu.

"ALLAH BİRDİR DESE İNANMAM"
Enis Öksüz, Bahçeli'ye yüklenerek, şunları kaydetti: “Allah'ın bir olduğuna inanmasam, Devlet Bahçeli'nin ‘Allah birdir' sözüne bile inanmayacağım. Böyle birisi çünkü. Bugün ‘bir' dediğine yarın ‘iki' der. Apo'yu asacağım diye iktidara gelip, terörist başını idamdan alan Bahçeli'dir.. ANASOL-M döneminde PKK'ya karşı alınacak tedbirleri engelleyen Bahçeli'dir.. Banka hortumcularına af çıkartan Bahçeli'dir.. Hırsızları kollayan Bahçeli'dir. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan da Bahçeli'dir. Adama sormazlar mı ‘İktidarda iken sen ne yaptın?..' diye.”

'ASMAMAK' ŞARTIYLA TESLİM ALINDI
Yüreklerimizi yakan şehidler üzerinden siyaset yapmakla eleştirdiği MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik tepkilerini sürdüren Öksüz, “Şimdi ne konuşuyorlar? MHP, PKK'yı önleyecek, yok edecek tedbirleri zamanında aldı mı? Aksine, alınacak tedbirlerin alınmasına da mani oldu. Türkiye, terörist başını dünyaya sığmaz hale getirmişti. Ne İtalya'da durabiliyordu, ne Rusya'da durabiliyordu. Kongo'ya kadar gitmişti. Dünya dar edilmişti adama. Terörist başını alsak da gerekli hukuku uygulayacaktık, almasak da gerekli hukuku uygulayacaktık. Ama ne yapıldı, ‘asmamak' kaydıyla teslim alındı terörist başı.

BAHÇELİ ÖCALAN'I İPTEN ALDI
MHP ne yaptı, hesap sordu mu ortaklarından? Yargıladıktan sonra idam kararı vermişsen, bunu Meclis'e gönderecektin. Bu da yapılmadı. Neden göndermedin, cevap ver. Ardından idam cezası kaldırıldı. Komisyondan üyelerini çekti MHP. Dolaylı yoldan idam cezasının kaldırılmasına da yardımcı oldu Bahçeli. Neticede terörist başı ipten alındı. Hiçbir yerde barınamayacak duruma gelmiş olan terörist başı, Türkiye'de adeta bugün koruma altında. Bugün şehidler üzerinden siyaset yapan adama sormazlar mı ‘Bu kimin eseri, iktidarda iken sen ne yaptın?..' diye” sordu.

http://www.timeturk.com/Bahceli-evet-deseydi-PKK-bitmisti-30339-haberi.html

ben demiyorum bunu eski mhp'li bakan diyor.

eski bakan itiraf ediyor. asılmamak şartıyla teslim alındı.

gerisi sana kalmış. istediğin partiyi tut. :vur

Geri