ne bodrum ne çeşme bu yaz fethiye =)

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
mrb arkadaslar çok arkadas burda dilleri döndükce şehirlerini tanıttılar bende bu yıl keşfettigim tatilimi geçirdigim..her bos vaktimdede geçirecegim..cenneti tanıtiim dedim..şimdilik internetten buldugum resimleri yayımlayacam bi ara kendi çekimlerimide koyarım..

sa-1.jpg

fethiye-b1-1.jpg

fethiye-mula-saklkent_kanyon.jpg

oludeniz_fethiye_mugla_1.jpg

cleopatra_bay.jpg

fethiye-b1.jpg

fethiye.jpg

bu arada aranızda fethiyeli varsa bu post altından bana ulasabilir..hele hele o kişi yat turu yapan biyerde yada yamaç parasütü yapan biyerde çalısıyosa mutlaka ulassın =) ...yat parası vermekten canım çıktı..=)..

Demek yat parası vermekten canın çıktı :hhmanD
Ya dai $aka maka çok güzeL bir yer herkes methediyor birgün gitmek Lazım asLında kısmet oLursa =)

farecım fethıyede cevrem bayagı var yardımcı olurum sana pm at :)
buyaz kemere ve laraya gıdıcez kısmetse yıne, fethıye yalan yer aşırı sakin daha moruklaşmadık :D

bodrum güsel de cesmeyi begenmedm cok kalabalık yaf :/

fethiyede güsel yerdir bi kere gitmistim ama fazla gezmedim fotolar için saol

ısmarlican dimi (:)

olm gel alman usülü yaparıs..ne pinti çıktın sende =)

farecım fethıyede cevrem bayagı var yardımcı olurum sana pm at :)
buyaz kemere ve laraya gıdıcez kısmetse yıne fethıye yalan yer :D

benimde lara,kemer,alanyada çok cevrem var abi =) lazımsa bende yardımcı olabilirim..arfyi ayarttım sayılır olmadı sende gel fethiyeye =)

sakinlige gelince hisarönü çok güzel be aga =)

evet guzel benimde var antalyada cevre bayagı ya akrabalar orda falan konya altına beklerim valla bu sene 2 ay ordayım :] coskunun clube gotururum senı taktik verir

evet guzel benimde var antalyada cevre bayagı ya akrabalar orda falan konya altına beklerim valla bu sene 2 ay ordayım :] coskunun clube gotururum senı taktik verir

ben 20 yıldır antalyadayım abi =) olur gidelim ama..çoskunada gidelim =) pmine msn adresimi attım görüsürüs olmadı

ben bodrumdan geçmiyorum abi.
bide şimdi bi yarışmada yarışıyorum ordan tatil mevzusunu kazanabilirsem bedavaya gelicek. art otel mi ne varmış orda 2 kişilik :) gogogo.com.tr şarkı indiricekken gördüm. grup ismi gibi. bilgi yarışması ama çok da zor değil... bakalım işte .

Geri