Ne Cevap Vereceksiniz merak ediyorum ?

Türban insanlık onuruna aykırıdır,türban türk kadınına hakarettir,türban karanlığın sembolüdür,şerefim üstüne söylüyorum ki karım türban takmak istese boşarım çünkü kendini benden aşağı gören kendi kendine bu ezikliği yakıştıran bi kadınla işim olmaz,allah da dahil kimse türk kadınına nasıl giyinmesi gerektiğini söyleyemez,bizim kadınımız makarna paketi olamaz olmamalıdır yarın öbür gün bi din çıkıp erkekler sakal bırakamaz dese kimse iplemez işte böyle bir ikiyüzlülük var ortada olay tamamen kadını denetim altında tutmak aşağılamakdır bunu biraz beyinle herkes anlayabilir.

Türban insanlık onuruna aykırıdır,türban türk kadınına hakarettir,türban karanlığın sembolüdür,şerefim üstüne söylüyorum ki karım türban takmak istese boşarım çünkü kendini benden aşağı gören kendi kendine bu ezikliği yakıştıran bi kadınla işim olmaz,allah da dahil kimse türk kadınına nasıl giyinmesi gerektiğini söyleyemez,bizim kadınımız makarna paketi olamaz olmamalıdır yarın öbür gün bi din çıkıp erkekler sakal bırakamaz dese kimse iplemez işte böyle bir ikiyüzlülük var ortada olay tamamen kadını denetim altında tutmak aşağılamakdır bunu biraz beyinle herkes anlayabilir.

dostum biraz sakin ol bilkii emreden senin yaratıcın , lafların sanki biraz maksadını aşmış , hakkında rabbimden hayırlısını diiliyorum bu lafların çok agır

Allaha iftira etmeyin...
türban giyin diyen bir emir yok hatta ne türban kelimesi nede başörtüsü kelimesi kuranda yok

olmayan şeyi varmış gibi göstermek açıkça şirktir Kurana yapılmış büyük iftiradır...

Allahtan Korkun

turban kelimesi gecmiyo ama kadınların başını örtmesi gerektiği yazıyor. ister turbanla ister tülbentle ister poşetle vs...
illede turban kelimesinin gecmesi gerekmiyoki. kadınların başını ortmesi gerektiği yazıyo. asıl senin yaptığın Allaha şirkliktir.hadi buna cwp ver. seni bekliyorum

turban kelimesi gecmiyo ama kadınların başını örtmesi gerektiği yazıyor. ister turbanla ister tülbentle ister poşetle vs...
illede turban kelimesinin gecmesi gerekmiyoki. kadınların başını ortmesi gerektiği yazıyo. asıl senin yaptığın Allaha şirkliktir.hadi buna cwp ver. seni bekliyorum

türban kelimesi geçmiyor iyi güzel o konuda herkes hemfikir
ama büyük çoğunluk türbanla örtüyor
bence bu bile yeterince ilginçtir

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3178928' Alıntı:

türban kelimesi geçmiyor iyi güzel o konuda herkes hemfikir
ama büyük çoğunluk türbanla örtüyor
bence bu bile yeterince ilginçtir

sen sole ozaman neyle örtünsün kadınlar.

ayyıldız,kom diye markalı yeni örtünme biçimi geliştirdiler.Onlarla örtünmek çağdaşlığa aykırı sayılmıyormuş.:durdurun:durdurun:durdurun

ben birşeyle örtünsünler veya örtünmesinler demiyorum
isteyen istediği gibi örtünür örtünmez o insanların kendi bileceği iştir
hepsinin aynı şekilde (üniforma gibi) türban takması ilgiçtir dedim sadece

arkadaşım :) o kadar komik ki bak kendini burada ifade etmişsin bile (veya diğer dinci partiler acılmamısken turban yokmuydu.) zaten ne olduğunuzu kabullenmişsiniz :)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3179214' Alıntı:

ben birşeyle örtünsünler veya örtünmesinler demiyorum
isteyen istediği gibi örtünür örtünmez o insanların kendi bileceği iştir
hepsinin aynı şekilde (üniforma gibi) türban takması ilgiçtir dedim sadece

üniformaya benzeteni ilk defa görüyorm.daha neler duycaz kim bilir.

hele hele chp liler turban takmayı parti simgesi olarak yorumladı.
onlara bi sorum var? akp yokken herkesin başı acıkmıydı
veya diğer dinci partiler acılmamısken turban yokmuydu.
sunuda soliym
herkesi kastetmiyorum ama bazı chp liler üniversitelerde turban yuzunden peruk takmak zorunda kalan bacılarımıza öcüymüş gibi bakıp,dışlıyorlar.arkadaşlar Allahın emrini uygulayana boyle davranmak direk olarak Allaha karşı gelmek demektir.
kimse saclarını göstermemek için peruk takarsa keyfinden takmıyo heralde.
madem burası demokratik özgür bir ülke ozaman ilk önce chp liler bunu yapsin sonra etrafına bakarak cağdaşlık dersi vermeye kalksın

Arkadaşım demişsinki AKP yokken başı acıkmıydı.Sen ilk önce türbanı kimin cıkardığını öğren ve ne amacla cıkardığını bul öyle gel konu yaz buraya.AKP yokken Saadet Partisi vs dinci partiler vardı.Zaten AKP coğu kişi Saadet partisi vs partilerde yetişmiş kişiler var başında.Bişe daha demek istiyorum.Peruk takınca aynı kendi sacıymış gibi görünüyor onu takınca günah olmuyorda kendi sacını gösterince mi günah oluyor.Kısacası Yakın kendinizi abuk sabuk konuşmayın.......!!!!:hhsigara

Üniversitelerde peruk takarak gelen bacılarınız peruğun günah olduğunu bilmiyorlarmı?
Dinimizde örtünmenin amacı kadın cazibesini yabancı bakışlara karşı korumak değil mi?peruk taktığında saçını açmış gibisin.ha peruk takmışsın,ha takmamışsın.hiçbir farkı yok.hatta peruk çoğu kez çok iyi taranmış ve şekil verilmiş olduğu için kişiyi daha da cezb edici kılar.
Bu bile aslında türban konusunda ne kadar samimi olunduğunun açık bir göstergesi değil mi?
Bakın kendiniz söylüyorsunuz bunlardan önce neden türban diye bir sorunu yoktu bu toplumun?

mantığı tersinden işletelim madem sedaaanımın penceresinden yada gözlüğünden bakarak;iyi türbana geçit vermediniz ikna odalarında zorbalık yaptınız bu kesimde kolaycılık olarak çıkış yolu aradı ve böyle bir yola girdi peruk taktı ,durum buysa senin değerlendirmenle aynı saç gibyse zorladığınız bu yolun onlarda samimiyetsizlik gösterdiğine inanıyorsanız samimi siz olun ve peruk saçmalığından siz kurtarın bu kesimi sedaaanım,,,chp istsimar etmedimi seçimde başaörtülleri,buyrun serbest ırakında tayyibin elinden kurtarın bu dindar kesimi..resimlerde latifeyi bile kaldıran chp kafası günün birinde teneşire değmeyeckmi acaba..teşvikiyeden kalkınca vip den mi uçmuş sayılıyor bu kesim..çok demokratsanız yada sosyal halkçıysanız özgürlükçyseniz siz yapın bu serbestliğide millet chpden bu kadar kopmasın sizi de bağrınıza bassınlar..

hayır diyorum konu açıyosunuz.....................sonra haksız duruma düşürüp 1 yıl konusuyosunuz =)

tekrar söylüyorum konu açmıssınız vahşi hayvan gibi saldıracak chpli aramıssınız =) (teşbihte hata aranmaz )

ahada su çocuk gibi...

türban Allahım emriyse ona göre taksınlar...kabul edin cene altı modelini..neden ona karşısınız..türbanı takıp 1 kilo makyajla dolaşanlarda din için takıyoruz diyolarsa islam anlayışının düştügü hale acırım ülkemizde...

heryerin belli kuralları var askerde sakal uzatamassın sakal sünnet deilmi ona neden karısmıyosunuz...yada devlet dairelerinde sakalsız giremessin..

üniversiteyede türbanlı giremessin..çok sevdiginiz avrupa bile onlarca karar vurdu yüzünüze son olarak anayasa mahkemeside verdi cevabınızı...biraz olsun yargıya hukuka saygınız olsun ya...

ANLAYAMADIĞIM ŞUDUR Kİ MÜSLÜMAN ÜLKEDE MÜSLÜMANCA YAŞAMANIN KARŞISINDA DURUYORUZ.HEP LAİKLİK,BAŞ ÖRTÜSÜ,DİNCİ,TAKUNYACI,TARTIŞMALARI YAPIYORUZ.BİZLERE BİZANS OYUNLARI YAPMALARINA GEREK YOK MALUM GÜÇLERİN. BİZ ONLARIN İSTEDİKLERİNİ BİR KARMAŞAYLA VERİYORUZ.HERKEZ BİR BİRİNE HOŞGÖRÜLÜ DAVRANSA BIRAKSA BAŞ ÖRTÜSÜ TAKMAK İSTEYENLER TAKSIN BAŞ ÖRTÜSÜNÜ AÇILMAK İSTEYEN AÇILSIN AHLAK ÇERÇEVESİNDE....BÖLMESEK GÜZEL YURDUMUZU.....

ANLAYAMADIĞIM ŞUDUR Kİ MÜSLÜMAN ÜLKEDE MÜSLÜMANCA YAŞAMANIN KARŞISINDA DURUYORUZ.HEP LAİKLİK,BAŞ ÖRTÜSÜ,DİNCİ,TAKUNYACI,TARTIŞMALARI YAPIYORUZ.BİZLERE BİZANS OYUNLARI YAPMALARINA GEREK YOK MALUM GÜÇLERİN. BİZ ONLARIN İSTEDİKLERİNİ BİR KARMAŞAYLA VERİYORUZ.HERKEZ BİR BİRİNE HOŞGÖRÜLÜ DAVRANSA BIRAKSA BAŞ ÖRTÜSÜ TAKMAK İSTEYENLER TAKSIN BAŞ ÖRTÜSÜNÜ AÇILMAK İSTEYEN AÇILSIN AHLAK ÇERÇEVESİNDE....BÖLMESEK GÜZEL YURDUMUZU.....

takma kfaya.bunların bizi anlaması için ancak atatürkün mezarından cıkıp bunların yüzüne tükürmesi lazım.yok yok bunlar ondanda anlamaz. bu sefer ataya derlerki sen kim oluyosun biz atatürkcüyüz.

Bu ne şimdi önene gelen yazı yazıyor.

Demokrasi diyorsunda demokrasi sadece senin için olsun istiyorsun. Türbanlı kızlar üniversiteye girerse demokrasi var girmezse yok. At bu kafayı çöpe azizim.

Bu ne şimdi önene gelen yazı yazıyor.

Demokrasi diyorsunda demokrasi sadece senin için olsun istiyorsun. Türbanlı kızlar üniversiteye girerse demokrasi var girmezse yok. At bu kafayı çöpe azizim.

ilk önce demokrasinin tanımını yap sen bana.adamın demek istediği böyle bir yasağın demokrasiye aykırı olduğu. bunu kavrayamayan insanlarsınız işte.

Peruğun günah olduğunu ilk defa senden duyuyorum kendini tebrik etmelisin.
Ayrıca peruk takmalarının nedeni inançları gereği başını örtmek istemeleri ve buna izin verilmemesinden dolayı bu yola başvurduklarını SEN BİLE biliyorsun. Sizin artık çamur at izi kalsın felsefeniz baydı. Ancak siz kendinizi kandırısınız aklı selim kişileri değil.

Sana bi soru soracağım, Kadınlar neden başlarını kapatıyorlar? Saçları görünmesin diye... cevap vereceğini çok ii biliyorum. Dikkatli okuduysan sedapınarın yazısını, saçlarını kapayanlar saçlarını daha çekici gösteren şeylerle kapatıyorlar dedi. Eee ben ne anladım bu saç kapamadan? Mantıklı düşün sende...

ilk önce demokrasinin tanımını yap sen bana.adamın demek istediği böyle bir yasağın demokrasiye aykırı olduğu. bunu kavrayamayan insanlarsınız işte.

Demokrasi yi kavradığın belli benden öğreneceksin. :durdurun

Sen anlamıyor musun kardeşim önemli olan benim demokrasiyi bilmem değil. Senin demokrasi den ne anladığın. Senin demokrasi den anladığını söyleyeyim mi?

"Hep bana hep bana":goz:

seninkini acıkla ozaman

geyik yapmaya geldiyseniz. burası yeri deil.

Geri