Ne Tür Kazalar Geçirdiniz?

Ne Tür Kazalar Geçirdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    166

emkgks

New member
Reaction score
0
Ben salıncaktan ve bisikletten düşmek dışında bir kaza geçirmedim. ne bileyim hep merak etmişimdir bir yerimin kırılması nasıl bir duygu acaba:biggrin..

ben araba çarptıyı işaretledim ama

bisiklettende düştüm
yürürken direğede çarptım
boğulma tehlikesi atlattım
küçük ev kazaları
ve de kolumda kırıldı

neredeyse hepsi

Sakarın önde gideniyim. :) hepsi :)

polis çarptı bacağımı kırdı:))) 8 ay yattım cok zevkliydi.

maça gitmiştik daha maç başlamadan antremanda kaleye geçmiştim top koluma geldi kırıldı ama kırıldığını anlamadım hava souktu o halde 2 saat maç yaptım sonrada gata ya gidip alçı atıılar

Motorsikletle ata çarpmışlığım vardır 2 sene geçti üstünden aklıma geldikçe gülerim hala gece vakti önüme çıktı at bende çarptım :))))

Yürürken Direğe Çarptım :durdurun

7 defa araba carpti :D saka yapmiyorum valla. hepsinde kolum bacagim kanadi oyle atlattik.
bir defasinda da 2 bisiklet birbirimizle carpistik.en agir kazam o oldu. bayilmistim :)

9 canli diye buna diylar sanirim. 1 hakkim kaldi cok dikkat ediyorum :durdurun

7 defa araba carpti :D saka yapmiyorum valla. hepsinde kolum bacagim kanadi oyle atlattik.
bir defasinda da 2 bisiklet birbirimizle carpistik.en agir kazam o oldu. bayilmistim :)

9 canli diye buna diylar sanirim. 1 hakkim kaldi cok dikkat ediyorum :durdurun

yazık dai sana =)

araba çarptı hiç bişey olmamış gibi kalkıp eve gelmiştim bizimkilerin hala haberi yoktur=))
yürürken direğe çarptım sanırım en yetenek gerektireni=)
küçük ev kazaları
gibi gibi işte ama hiçbirindede çok büyük bişey olmadı şükür...

ya iyiki açmışım bu konuyu hepsi çok komik yaa.:durdurun..okuyup okuyup altıma sıç...yom gülmekten.:biggrin:durdurun..valla kusura bakmayın ya cidden çok komikler ama...ve anlatışınız da süper ya...mükemmel...daha neler var acaba...
bisikletten düşmek favori....:clap:victory

Ben Bisikletin üstündeyken araba çarptı :D:Dhızın zararLarı :DPark demirine vurmuştum kafayı 2-3 gün önce hala acıyo dokununca ev kazaları herkesin başına glmiştir zaten :D

bisikletten düştüm baya takla attım bisiklet ile boğulma tehlikesi gecirdim komsular kurtardı aynı zamanda kücük ev kazalarında elimi bıcak ile cok kestim tabi ateş yanıklarından bahsetmiyorum bile :D

bisikletten düstüm

ve yürürken direge carptim :saskin kim diktiyse yolun ortasina diregi :vur

arkadaşlar süpersiniz yaaa

Motorsiklet Kazası Geçirdim : (

Yamaha R 7 ile motosiklet kazası geçirdim 5 yıl kadar önce : ) 100 km/h hızla giderken kavşakta önüme bir taksi çıktı çarpmamak için kırdım ve kontrolü kaybedip abondone oldum : ) takriben bir 35 - 40 metre kadar yerde sürüklendim kollarım , bacaklarım kask , deri kalın pantolon ve mont olmasına karşın paramparça olup yüzüldü diz kapagıma bir metal parçası saplandı halen nerden geldiğini çözmüş değilim yalnız ameliyatla çıkarttılar : ) ? lakin kırık , çıkık olmadan atlattım.

Tam bu zamanlardı 3 ay yaralar iyileşinceye kadar mumya gibi gezdim : ).. eski sevgilim sağolsun çok ilgilenmişti şimdi böyle kötü hatıralar olarak mazide yerini aldı sen konu açınca yazıyım dedim kaza geliyorum demiyor ne yazık ki : (..

Geri