ne yapmam gerekir sizce

seyyid

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bende yaksu marka modem varr(aşağıdaki taka)

2nl7nuv.jpg

rc625c.jpg

kotası aylık 4gb ve limitli yani günde 8 saati aşarsam vede aylık 4 gb aşarsam çok para gelio

benim arkadaşımda saat limiti yok 4 gb ve 29ml sabit ücret gelio(kota aşarsa fazla)

benimki 29 ml ama saat limiti var sizce ne yapmam lazım yardımm bıktım bu saat limitindenn

bu sorunu nerden nasıl düzelttirebilirim plsss

8 SAAT LİMİTİ İNTERNETİN AMA BENİM LİMİT OLUNCA SAAT LİMİTİ OLMAYANLARA GÖRE DAHA AZ FİYAT ÖDEMEM LAZIM DEĞİL Mİ??

arkadaşlar ben 4 gb kotanın 2 gb ını kullanıorum günde 8 saatten fazla kullanınca internet 40 50 ml gelio

saat limiti yokki ya :S
anlamadigim modemdenmi bahsediosun :S

anLadıqım Kadarıyla..

Sen 8 Saat Limitinin Modemden oLduqunu Düşünüyosun

Ancak Gerçekten bu 8 Saat'i Anlamıyorum..

Nasıl Oluyo bende 3 ay kotalıydım ama:saskin böyle bişi yoktu sabah akşam netteydim Alla Alla:saskin

8 Saat Limiti Internetin Ama Benim Limit Olunca Saat Limiti Olmayanlara Göre Daha Az Fiyat ödemem Lazım Değil Mi??

ttnet te BÖLE BİŞİ YOK ARKADAŞIM NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU

şu var 4 gb ama istersen bir ğünde istersen 30 günde kullanırsın

8 saat limiti diye bir kota söz konusu değildir istersen 24
saat bağlı kal sadece 4 gb kota vardır ister 1 günde ister
30 günde doldurursun o kotayı sana kalmış bilgine.

soruyuda öyle bir soruyorsunki birbirinden kopuk kelimeler anlayamıyorum ne sorduğunu.

ne alakaası var ttnet sitesinde her 12 saati aşınca kotaya yansıtılıyor dio alın okuyun.
2jezmon.jpg

sarkuysan orda demek istediği harcadığın kota miktarı 12 saatte bir güncelleniyor. senin takip etmen için :D
ttnet'in sitesini aç kotana bak sonra 2 video indir tekrar bak. bir değişiklik yok değil mi ?
12 saat sonra bak o zaman anlarsın :]

AyLık 29 yetaLe ödeyenLerde sınır feLan yoktur arkadaşLar , TTnetteki cahiL eLemanLarın uydurduğu bişey bu ... ßana da 8 saati aşma diyorLardı ama günde 16 saat kuLLanıyodum ve kotayı aşdığım kadar qeLiyordu....

Sarkusyan tragedy doğru söylüyor senin kullandığın kota miktarı adsl kota
bilgileri sayfasına sadece bilgi olarak 12 saatten uzun oturumların için her 16
saatte bir aktarılır yani seni bilgilendirme için.
24 saatte bağlı kalsan o günlük kullanım miktarın her 12
saatte bir seni bilgilendirmek adına adsl kullanım bilgileri
sayfasına aktarılırki sen ne kadar kullandığını her 12 saatte
bir göresin umarım açıklayıcı olmuşumdur tşk.

arkadaşlar ben 4 gb kotanın 2 gb ını kullanıorum günde 8 saatten fazla kullanınca internet 40 50 ml gelio

O zaman bunu telekoma gidip şikayet et bi araştırsınlar, maalesef arkadaşlarında dediği gibi hem pek bişe anlamayan çalışanların yada karşısındakinin hiç bişey bilmediğini zannederek öyle saçma sapan 8 saat lafı uydurmuşlar bence en iyisi bizzat git ve araştır.

tmm saolun ben bi soram şu pezolara töbe

Geri