NeCcko

seni tanıdığıma memnun oldum necati abi

biraz daha tanıdık =)

teşekkür ettik =))

la sen ne rahatsız adamsın :)

iyide ben türk değiLİm :durdurun:

neco senin pozun için verdiğim cevabı biliosun yawrucum.. :D:D:D

yesinler seni :D:D:D

aslında suratına bakınca çok ciddi kasvetli insanın ruhunu daraltan biri gibi bi havan var ama öle değilsin..

alinin evinde senin halleride bilioz.. arkada pencerede :D:D zaten herifin klavyeye kolada döktünüz.. zuhahhahhha..

nese seni tanıyodum ben..

ikinizinde eline sağlık...

seni tanımaktan mutlu oldum ellerinize sağLık güzeL rop. olmuş =)......

ne kadar az ve öz konusmuşsun neco =) dakikada binbeşyüz kelime sölersin normalde :sigara:
bu kadar suskun olduunu bilmiodum :p
muhabbetinize sağlık ikinizin de güzel sohbet olmuş =)

neckoyu az çok tanıyorum.. yanlış hatırlamıyorsan ankara buluşmasıydı.... realist, erdem, neckko falan msnden cam açmışlardı.. 1 saat konuşmuştuk.. ... gerçi necckoyla fazla konuşma şansım yoktu çünkü adam içmekten sızma moduna geçmişti bi kere...:D bide realist in kusura bakma kanka demesi çok hoşuma gitmişti... aklıma geldi bu anımıda anlatıyım dedim neckkoyu görmüşken :D röpörtajj için yengeyede sanada tşkürler... :goz:

ibo dai da bahsetmiş oo anılardan :D:D:

komünist yalnız bu adam fazla yaklaşmamak lazım..:)

Sana bişe demiom yoldaş :D,

SĦARK;2589799' Alıntı:
Mafia KV Modunu Yapamadık Gitti Necati İle Kac Gündür Ugrasıyoz :D
Güzel Röp Olmuş Teşekkürler

Dai dün gecede cok ugrastım ama nalet şey olmuo çözemedim evde sinir krizleri geçirdim ama benimki inat çözecem o işi :D,

tanıodum zaten :melek

dai tanımış oldum

ne zaman izmire gelion dai :p

Kısmetse mart gibi gelcem Denizcim inş =)

Niye Komünist kötü bir kavram değil komünistten deil faşistlerden uzak duralım arkdaşlar yaşasın tam bağımsız türkiye yaşasın türk-kürt kardeşliği...

Arkadasım chamur kötü bişe demek istemedi biz onunla şakalaşıyoruz böyle (=, yoksa mesela benim reelden en samimi arkadaslarımdan biri çok sağlam komunisttir yani cem yılmazında dediği gibi uzaylıda olsa insan insandır =)

neco senin pozun için verdiğim cevabı biliosun yawrucum.. :D:D:D

yesinler seni :D:D:D

aslında suratına bakınca çok ciddi kasvetli insanın ruhunu daraltan biri gibi bi havan var ama öle değilsin..

alinin evinde senin halleride bilioz.. arkada pencerede :D:D zaten herifin klavyeye kolada döktünüz.. zuhahhahhha..

nese seni tanıyodum ben..

ikinizinde eline sağlık...

:vur, lütfen herşeyi dogru bilelim o kolayı biz dökmedik alinin laptopa geldiğimized ali coktan dökmüştü o kolayı :D,

neckoyu az çok tanıyorum.. yanlış hatırlamıyorsan ankara buluşmasıydı.... realist, erdem, neckko falan msnden cam açmışlardı.. 1 saat konuşmuştuk.. ... gerçi necckoyla fazla konuşma şansım yoktu çünkü adam içmekten sızma moduna geçmişti bi kere...:D bide realist in kusura bakma kanka demesi çok hoşuma gitmişti... aklıma geldi bu anımıda anlatıyım dedim neckkoyu görmüşken :D röpörtajj için yengeyede sanada tşkürler... :goz:

ibo dai da bahsetmiş oo anılardan :D:D:

Dai sende içmeyen adamı içti yaptın ya :D, orda içen ben deildim ben gazoz içiodum yıllardırda içerim ve gazoz bende herhangi bir etkiye yol açmıo :D

Güzel yorumlarınız için teşekkürler...

eheheheh anı qzlmiş ellerinize saqlık m.olduk..

Yönetici arkadasımızı yakından tanıma fırsatı bulduk:D €yw!!!

Geri