awd' Alıntı:
Güzel kardeşim bu hadisler bu konu için uygun değil mi? Eğer birnizi kırdım ise özürdilerim. Ama beni karşınıza almayın. Benim yanlışlarımı söyleyin. Bende düzelteyim. Belki ben yanlış biliyorum. İlerde Allah'a hesap vermeden önce burada size söylediklerimi size hesap veriyorum. Söyleyin ki düzelteyim.
ILIMLI İSLAM bu olsa gerek..
turqteam' Alıntı:
-Türkiye’de ilk kez yerli motoru imal eden...
–Türkiye’nin ilk yerli otomobilini üreten..
–Türkiye’nin uçak sanayiini ayağa kaldırmak için olağanüstü bir mücadele veren ve büyük adımTürkiye’de ilk kez yerli motoru imal eden...
KOBİ’lerin oluşumunu sağlayan, Türkiye’yi bir baştan bir başa sanayi siteleri ile donatan...
–Anadolu sermayesini ayağa kaldıran...
–Kıbrıs’ı Enosisçilere bırakmayan...
–Sanayileşmeyi millî dava haline getirip bu uğurda ömrünü vakfeden...
–Türkiye'nin siyasi, iktisadi ve kültürel bağımsızlığı için mücadele eden...
–Milli kültürümüzü kurumlarıyla ayağa kaldıran...
–Türkiye’nin onurlu duruşunun temsilcisi...
–IMF’siz ekonomik kalkınmayı başaran...
–İlk denk bütçeyi yapan...
–Askerine, siviline, memuruna, işçisine; iktidarında Cumhuriyet tarihinin en büyük zammını veren...
–Mahalli idareleri ayağa kaldırıp belediyecilikte devrim yapan...
–Zamsız ve vergisiz kalkınmayı başaran...
–İçte ve dışta onurlu politikalarıyla Türkiye’yi ayağa kaldıran...
Gerçek bir lider ve vatanseverdir.
IMF'den borç almayan ve dış borcu azaltan tek Başbakan
Döneminde KİT (Kamu İktisadi Teşekküllerinin) kar ettiği tek başbakan,
%77 enflasyona karşılık memure %123, işçiye, emekliye, asgari ücretliye %100, bağkurluya çok alana %100 az alana %300 zam veren tek Başbakan
Türkiyenin kontrolü dışında hareket edenn ve teröre destek verdiği herkes tarafından bilinen Çekiç Gücü etkisiz hale getiren ve uçuşları bir Türk pilotla beraber yapma zorunluluğu getiren tek Başbakan. (ABD o gün kaybettiği imtiyazları tekrar kaznabilmek için bu gün T.ERDOĞAN'ın kapısını aşındırmaktadır.)
D-8 Projesinin de nekadar büyük bir proje olduğunu anlamak için D-8 projesine imza atan ülkelerin liderlerinin bu günkü akıbetlerini ve sebeplerini araştırmak yeterlidir.
Kıbrıs'a giden ve kararlılığını gösteren ilk Başbakandır.
Saygı ve Selam...
eski basbakanlarimizdan olan erbakan ozel belgede sahtecilik suclamasi ile ankara dokuzuncu ceza mahkemesi tarafindan 2 yil 4 ay hepse mahkum edilmistir.ardindaan yapilan itirazlar neticesinde dava yargitaya intikal etmis.yargitay onbirinci ceza mahkemesi de ilgili karari onamistir.cezasinin infazi icin ankara infaz savciliginda islemleri baslatilan erbakan'i kurtarmak eski dava arkadaslarina dusmustur.
cunku trilyonluk yolsuzluktan dolayi sadece 2 yil hapse mahkum olan erbakan,cmuk geregi onbir ay alti gun hapis yatmaktan kacmak icin her turlu yola basvurmaktadir.sanigin avukatlari,muvekkilimiz yogun agrilar cekiyor.saglik raporu almamiz lazim edasi ile ortada dolasmakta.cezanin,alacaklari bu saglik raporu sayesinde ertelenmesini saglamak amaciyla yanip tutusmaktadirlar.fatih universitesi hastanesinden aldiklari kalp ve yuksek tansiyon hastasi raporu savcilikca kabul edilmeyen avukatlara bir haftalik sure verilmistir.
isin en ilginc yani ise hakkinda yakalama karari ilgili savciliktan cikarildiktan sonra bu nasil olur,diye isyan eden yandaslari adalet bakanimiza rica!!! ederek hakkindaki yakalama emrinin kaldirilmasini saglamislardir.
devletin yanina korumasi icin verdigi polisler oldugu,yeri yurdu bilindigi halde erbakanin yakalanamamasi,bulunamamasi gercekten oldukca ilginc,bir o kadar da gulunctur.
bu ulkede sadece devlete bir sekilde arkasini dayamis,kendi rustunu yolsuzluk,hirsizlik,eyyamcilik yaparak kanitlamis olmak, adaletin yerine getirilmesine ne kadar engel olabilir.sucu kesinlesmis,yargitayca onanmis oldugu halde bir kisinin kacmasina bu kadar yardim etmek adalete olan guveni sarsmaz mi?
adalet sadece tatlici dukkaninin camini kirip uc bes kilo calan cocuga mi sadece isler.degeri yuz milyon etmeyecek tatliyi calan cocuga on yil hapis cezasi vermek,trilyonlari devletten calanlara iki yil ceza verip kacmalari icin elimizden geleni ardimiza koymamak midir insanlik.
bu kadar mi kotu mu hersey,daha ne kadar goz yumup,dokunmayan yilan bin yasasin diye bagirabiliriz.gittigimiz yol yol degil. ama halimiz ortada,ne de olsa burasi turkiye.cozumler ulkesi.her zaman derim zaten dun dundur,yarin ola hayrola