Neden İnşaat Bölümü Yok

İnşaat Bölümü Açılsın mı?

• Evet Açılsın

Kullanılan: 25 80.6%
  • Hayır Açılmasın

Kullanılan: 6 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    31
Bende Diyeyim O Zaman Neden Tekstil Yok Diğeri Desin Neden Sütçülük Yok Ötekisi Desin Neden Uzaycılık Yok Nasıl Olur Hepsi İçin Ayrı Başlıkmı Açılacak =)

İnşaat Mühendisliği önemli bir bölüm o yüzden demiştim. üst düzey bi bölüm olduğu için açılmasını istedim buda normal durum

görmüş olduğunuz binalar, yollar, köprüler , barajlar , su yapıları (su temini , kanalizasyon ... ) gibi yapıları yapan bir mühendislik ve görürseniz eğer tekstil yada benzeri mühendisliklere göre daha fazla programı var

ayrıca çok fazla programı bu sitede mimarlık adı altında yayınlanıyor ve çoğu kişi bunun mimari bir program olduğunu sanıyor.Benim isteğin yoğun bir dal olan inş. müh. konu olarak açılmasıdır. açılmaz ise kaybedecek olan ben değilim. sonuçta daha önceden bu konuyu başka biyerde açmıştım ve orada bölüm olmadığından paylaşım yapmayan arkadaşın yazısını gördüm . gerisini siz düşünün.

link burda---> http://www.hackhell.com/showthread.php?t=126589

sadece olayı bu kadar basite indirip yok sütçüsüde gelir benim bölüm niye yok gibilerden alaya almanız beni yeteri kadar üzdü

iyi geceler...

peki neden olması gerekir :D

ana mühendislik dallarından birisi
kesinlikle olması gerekir
kendi alanımdan sonra en sevdiğim mühendislik dallarından birisidir =)

sende mühendis olursun ... ana bunun nickide öyleymis :) :melek

MüHeNDiS' Alıntı:
İnşaat Mühendisliği önemli bir bölüm o yüzden demiştim. üst düzey bi bölüm olduğu için açılmasını istedim buda normal durum

görmüş olduğunuz binalar, yollar, köprüler , barajlar , su yapıları (su temini , kanalizasyon ... ) gibi yapıları yapan bir mühendislik ve görürseniz eğer tekstil yada benzeri mühendisliklere göre daha fazla programı var

ayrıca çok fazla programı bu sitede mimarlık adı altında yayınlanıyor ve çoğu kişi bunun mimari bir program olduğunu sanıyor.Benim isteğin yoğun bir dal olan inş. müh. konu olarak açılmasıdır. açılmaz ise kaybedecek olan ben değilim. sonuçta daha önceden bu konuyu başka biyerde açmıştım ve orada bölüm olmadığından paylaşım yapmayan arkadaşın yazısını gördüm . gerisini siz düşünün.

link burda---> http://www.hackhell.com/showthread.php?t=126589

sadece olayı bu kadar basite indirip yok sütçüsüde gelir benim bölüm niye yok gibilerden alaya almanız beni yeteri kadar üzdü
iyi geceler...
kesinlikle katılıyorum arkadaşım bu tarz konuların önemini kavrayamayanlar işte ancak böyle sütçülük yapar salça olur cacık olur sen bakma kardeşim

Laros sanşını zorLama istersen...
diğer tarafı da karıştırdın zaten

FoFeR' Alıntı:
Laros sanşını zorLama istersen...
diğer tarafı da karıştırdın zaten
fofer adamın ciddi bişey yazmış verilen cevaplara bi baksana adam sütçüde gelir ister diyo onlarda bişey yok benim verdiğim cevapta mı bir problem var anlayamadım

Aysar' Alıntı:
adamin üzerine cok gittin arkadas yaw :goz:

laros adlı kişi , yazmadan önce bi düşünmeye çalışsın , bi gayret göstersin. Aksi takdirde daha çook üzerine gidilir...

laros polimik yapma lütfen biraz öncede hiçde güzel şeyler yazmamışsın bu
1-hackhell ailesine yapılan bir ayıptır
2-admin ve moderatorlere yapılan bir ayıptır
3-girdiğin her tarafı karıştıracaksan konuşma istersen
çünkü bu saydıklarım ben benim gibi hackhell giren üyeleri rahatsız ediyor
arkadaşlar kusura bakmayın içimden gelen samimi duygularımı soyledim
bir kusurum varsa af ola saygılar

Alt bölüm açılacaksa mühendisliğin her dalı için açılmalı Bu da mümkün olmaz..

Doktorluk bölümü açılsa bu sefer doktorlar çıkar veterinerlik, ortopedi vs.. bir sürü bölüm ister. Yani bölümden geçilmez.

Mühendislik diye bi bölümü genel anlamda olabilir.

Yalnız bir de şu var konuyu açmışsın arkasından hemen cevap bekliyorsun.. Bölüm açıllıp açılmaması çocuk oyuncağı değil. Sabretmeyi bileceksin. Buraya konu açmışken oraya bi konu daha açman anlamsız. Konuya ilgi çekmek için mesajlar atman da öyle. Zaten ilgi çeken bi bölüm olacak olsa hemen mesajlar gelir. Zorlamakla olmaz. Sonra bölüm açılır, 1 hafta sen takılırsın 1 hafta başkası 2. hafta bi bakmışsın bomboş.. Zorlamakla bu kadar olur.

muhendislik yokki insaat olsun !
:D

olay derinlesirse eger size hatiaciligin onemini ve olmazsa nelerin olamayacagindan bahsedeyim insaatci arkadasimda bilir ;)

muhendislik ana basligi altinda toplanabilirler bence direk insaat olarak acilmasina gerek yok makinede o bolum altina dahil edilebilir.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Alt bölüm açılacaksa mühendisliğin her dalı için açılmalı Bu da mümkün olmaz..

Doktorluk bölümü açılsa bu sefer doktorlar çıkar veterinerlik, ortopedi vs.. bir sürü bölüm ister. Yani bölümden geçilmez.

Mühendislik diye bi bölümü genel anlamda olabilir.

Yalnız bir de şu var konuyu açmışsın arkasından hemen cevap bekliyorsun.. Bölüm açıllıp açılmaması çocuk oyuncağı değil. Sabretmeyi bileceksin. Buraya konu açmışken oraya bi konu daha açman anlamsız. Konuya ilgi çekmek için mesajlar atman da öyle. Zaten ilgi çeken bi bölüm olacak olsa hemen mesajlar gelir. Zorlamakla olmaz. Sonra bölüm açılır, 1 hafta sen takılırsın 1 hafta başkası 2. hafta bi bakmışsın bomboş.. Zorlamakla bu kadar olur.

mühendislik konusuna katılıyorum o şekildede olabilir çünkü mantıklı

diğer konuda ise millet başak bişeyler konuşuyor ben ne yapayım mecburen yazacam ayrıca link verdim daha öncedende açtım bu konuyu ama uzun süre geçmesine tağmen yetkililerden olumlu yada olumsuz hiç bir cevap alamadım . bende sonuç olarak görüşümü tekrar belirteyim dedim.

eğer benim çok hatalı olduğumu düşünüyorsanız silin gitsin konuları benide banlayın olsun bitsin. ne bu ya gelen azarlıyor giden azarlıyor dalga geçiyor...ayrıca bu konuda son mesajım bi daha uyarı yüzünden mesaj yazmayacam merak etmeyin
iyi günler...

evet bende inşaat bolümünün acılmasını rica ediyorum sayın yönetim ltf.
müşteri veli nimettir untmayın:)

Arkadaşlar müjdemi isterim.Mimarlık bölümü, adını İnşaat-Mimarlık ya da Mİmarlık-İnşaat olarak değiştiryor.Tüm Mimar ve İnşaat mühendislerine duyurulur.

inşaat mimarlık çok ayrı şeyler okuyanlar bilirler ama hiç yoktan iyidir inşaat gibi bir muhendislik dalının şimdiye kadar mimarlık bölümün gölgesinde kalması çok üzücü inşaat başlı başına apayrı bir daldır bence ayrı bi bölüm açılması daha doğru olurdu neyse herkese iyi çalışmalar...

Geri