neden başarılı türbanlı kadın yok

soruyu sor ;
cevabı senin elinde.....
ya bu kadar pişkinlik,, bu kadar rezillik ,,bu kadar şerkeşlik ,,bu kadar vurdumduymazlık,,,bu kadar aşşağılama,bu kadar kendini cacıktan ve fasulyeden sayma......

sen başörtülü kardeşlerimizi alma okula bahanenide al cebine sok.....
ondan sonra birde pişmiş kellenin gözlerini pörtlettiği gibi sırıt arsızca...
orda kendini bilmez ve kendinden geçmiş serkeşin teki başörtüsü ile akıllarını örtüyor demiş : ) gülünesi insan sen zavallısın....zavallısın ....zavallısın....

ama bu devranın böyle gitmeyeceğini ,, bu suyun terse akacağını bilenler artık biliyor... o yüzden bu sırnaşmalar........ madem okul yok devlet vermiyor tamam kolayı var al sana özel okul sırtında taş taşı adam ,,,ama kızını bunların dalga malzemesi olucak okullara gönderme....

neyse zalime ne konuşursan konuş daha da çirkefleşir ..hadi selametle.....

Uyarı

Arkadaşlar lütfen kullandığınız kelimelere ve seviyenize dikkat ediniz sizleri tekrar uyarmayacağım iyi forumlar.

bakıyorum da başörtüsü düşmanlığı gene hortlamış..ulu orta konuşmalara bak.. ağzı olan konuşuyor.İster beğenin ister beğenmeyin Allah söyleyeceğini 1400 sene önce yüce kitabımız Kur'an da belirtmiş.Bazıları çıkmış başörtüsü , örtünme yoktur deme cesaretini gösterebiliyo hayret verici.

Açıkça örtünme emri varken ayetleri başka taraflara çekmek işinize mi geliyor.

Nûr(*) Sûresi

31 - Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!
kaynak

Ahzâb(*) Sûresi

59 - Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.
kaynak

Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni…! (M.Akif Ersoy) ...

Bu yazıyı yazan ellerin dert görmesin dostum..

atatürkün adını dahi telaffuz edemeyenler (ona malum şahıs diyorlar) ülkenin dört tarafını abluka altına almış durumda .cumhuriyetin kuruluşundan itibaren cumhuriyet düşmanları sabırla ihtirasla bu cumhuriyeti yıkmak için faaliyet gösteriyorlar. ve bu uğurda her yolu mübah görüyorlar.bende doğum yoluyla müslümanım ama eğer müslüman olmak için atatürk düşmanı olmak gerekiyorsa ben atatürkçülüğü tercih ediyorum! ayrıca birbirlerine benzer şekilde çift türban takıp bölücülüğün kralını yapıyorlar ve hepsinede uyuz oluyorum okadar....

Sana Çok Acıdım... Hayatımda ilk defa "Lütfen" Müslüman olan ve bunu diliyle ikrar eden bir kişi gördüm.... Ama bu senin suçun değil..

gene mevzu var...
ayıp diyorum ,,yazık diyorum ,,kendinizle çelişmeyin diyorum,,şeytan gıdıklamasın diyorum,,aklı selim düşünün diyorum,,milletin örtüsü kime batar diyorum....

ama sadece diyorum,,ve ne hikmeti ilahi ise karşı düşüncedekilerinin,, mübarek ALLAHım anlama kabiliyetini kökünden silmiş....

başörtüsü nedir ,,türban nedir...
bazıları o örtüyü alır başına takar ..
bazıları başka yerine takar.....

örtünün şeklini şemalini eleştirmek ,,yok anadolu insanı gibi tak demek sizemi kaldı....
siz kimsiniz be...
lan bu milleti esirmi aldınız siz...
benim bacımın ,,karımın örtüsüne karışacak adamın sülalesini kazırım....

sizin gibi yobazların yüzünden benim eşimde ,,,kardeşimde okuyamadı...
sizden dahamı az vatanseveriz ....
sizden dahamı az bu milleti ,,devleti seviyoruz...
bi savaş olsa gene bu ülkeyi savunacak olan biziz...

bi arkadaş bi laf söylemişti gözünü seveyim onu adıda silent scream...
aynen şöyle dedi:

anlayana sivrisinek saz
anlamayana davulu soksan az....

sanki okuyacak okul bırakmışlarda okuyup başarılı olucaklar...
bizim gibileri yetiştiriyorlar ,,,biz alayının yerine başarılı olucaz...
adam görücek gözünüz...

Seyit onbaşınınkini bilmem ama saydığın padişahların anaları hristiyan bilgilerinize.

arkdsm öle kesin bir bilgi yoq bu bilgide bizanslılarn toplamasıyla alınan bilgiler öyle bit türk kaynağı yoq kesin gbi konusmusun uyarım dedim

gene mevzu var...
ayıp diyorum ,,yazık diyorum ,,kendinizle çelişmeyin diyorum,,şeytan gıdıklamasın diyorum,,aklı selim düşünün diyorum,,milletin örtüsü kime batar diyorum....

ama sadece diyorum,,ve ne hikmeti ilahi ise karşı düşüncedekilerinin,, mübarek ALLAHım anlama kabiliyetini kökünden silmiş....

başörtüsü nedir ,,türban nedir...
bazıları o örtüyü alır başına takar ..
bazıları başka yerine takar.....

örtünün şeklini şemalini eleştirmek ,,yok anadolu insanı gibi tak demek sizemi kaldı....
siz kimsiniz be...
lan bu milleti esirmi aldınız siz...
benim bacımın ,,karımın örtüsüne karışacak adamın sülalesini kazırım....

sizin gibi yobazların yüzünden benim eşimde ,,,kardeşimde okuyamadı...
sizden dahamı az vatanseveriz ....
sizden dahamı az bu milleti ,,devleti seviyoruz...
bi savaş olsa gene bu ülkeyi savunacak olan biziz...

bi arkadaş bi laf söylemişti gözünü seveyim onu adıda silent scream...
aynen şöyle dedi:

anlayana sivrisinek saz
anlamayana davulu soksan az....

sanki okuyacak okul bırakmışlarda okuyup başarılı olucaklar...
bizim gibileri yetiştiriyorlar ,,,biz alayının yerine başarılı olucaz...
adam görücek gözünüz...

okusan kime faydan olur

matematik desen hesapmakinesi gavurun size düşmez
doktorluk desen namahrem dersin canlıyı öldürürsün
astronomi desen dünyayı öküz başında sanırsın
türkçe desen beğenmez elin arabının peşinden gidersin

okusan kime faydan olur

başına takmışsın bir bez

ne alın terini siler
ne göz yaşını
ne de yoğurt mayalar

sadece şii lere yaranırsın

TÜRK lükle alakan nedir bilinmez

okusan kime faydan olur

matematik desen hesapmakinesi gavurun size düşmez
doktorluk desen namahrem dersin canlıyı öldürürsün
astronomi desen dünyayı öküz başında sanırsın
türkçe desen beğenmez elin arabının peşinden gidersin

okusan kime faydan olur

başına takmışsın bir bez

ne alın terini siler
ne göz yaşını
ne de yoğurt mayalar

sadece şii lere yaranırsın

TÜRK lükle alakan nedir bilinmez

arkadaşım şu yazdıklarının hepsi cahilliklerin eseridir...
sen müslüman alimleri biliyorsun değilmi...
bizim temelimizde ilim vardır..
ilim ,,islamiyetin temelinde varken ,,gene temelinde olan örtüyü nasıl ondan ayrı görürsün...

o örtü yoğurt mayalamaz ama bir kadının namusunu iffetini korur..
bez dediğin uğruna ölünecek bir davadır..

ne kadar gereksiz ve bos bı konu... Toplumu sureklı sınıflandırıp bolmeye calısıyosunuz Türk-Kürt,Alevi-Sünni,Bası acık-Bası Kapalı... Herkesın agzında 'ozgurluk' kelımesi icerigini biliyomusunuz konusuyosunuz. Adam kalkıyo bası kapalı olan gerı kafalıdır bilmemne. Sen kımsın ya sen kımsınde onun adına konusuyosun yorum yapıyosun. Onu acılıyomu kı ılerleyebılsın en temel hakkı olan egıtım hakkını elınden alırsın ondan sonrada cahıl dersın. Ozgurlukten bahsedıyosanız bırakın ınsanlar ıstedıgı gıbı gezsın karısmayın. Halk kımı sectıyse saygı duyun yıpratmayı bırakın yapıcı olun... Artık resmen amerikadaki siyah-beyaz ırk olayına dondu. Ortululer ıkıncı sınıf ınsanlar gıbı gosterılmeye calısılıyo.

Bıde bazı aklı evveller cıkıyo yok muslumanlıkta sacı ortmek dıye bısey yok dıgerı dıyo padısahlarımızın annesı hırıstıyandı.. Bi b.k biliyomus arastırmıs gıbı bos ınsanların agzına bakıp konusuyosunuz. Biraz okuyun arastırın ondan sonra ahkam kesin. Dönün sadece atalarımıza Osmanlıya bakın. Onların hosgorusunden zekasından bı parca nasıplenmeye calısın

ne kadar gereksiz ve bos bı konu... Toplumu sureklı sınıflandırıp bolmeye calısıyosunuz Türk-Kürt,Alevi-Sünni,Bası acık-Bası Kapalı... Herkesın agzında 'ozgurluk' kelımesi icerigini biliyomusunuz konusuyosunuz. Adam kalkıyo bası kapalı olan gerı kafalıdır bilmemne. Sen kımsın ya sen kımsınde onun adına konusuyosun yorum yapıyosun. Onu acılıyomu kı ılerleyebılsın en temel hakkı olan egıtım hakkını elınden alırsın ondan sonrada cahıl dersın. Ozgurlukten bahsedıyosanız bırakın ınsanlar ıstedıgı gıbı gezsın karısmayın. Halk kımı sectıyse saygı duyun yıpratmayı bırakın yapıcı olun... Artık resmen amerikadaki siyah-beyaz ırk olayına dondu. Ortululer ıkıncı sınıf ınsanlar gıbı gosterılmeye calısılıyo.

Bıde bazı aklı evveller cıkıyo yok muslumanlıkta sacı ortmek dıye bısey yok dıgerı dıyo padısahlarımızın annesı hırıstıyandı.. Bi b.k biliyomus arastırmıs gıbı bos ınsanların agzına bakıp konusuyosunuz. Biraz okuyun arastırın ondan sonra ahkam kesin. Dönün sadece atalarımıza Osmanlıya bakın. Onların hosgorusunden zekasından bı parca nasıplenmeye calısın

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap
cok dogru söyledin arkadaş valla bu sözede kalkıp cevap vercek beyinsiz varsa varsın konuşsun ancak ne kaar aptal oldugunu gösterir

saygılar

Geri