Neden Banlandım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vjx06

Banned
Reaction score
0
ceza alman için degil sadece ben küfür etmedim küfür etsem bu siteye bi daha girmem falan diye buyuk konuştugun için gösteriyorum...

ghfdgj.jpg

Kuzay'ın ßeni Şikayet Ettiqi Resim.. Sadece O Konunun Bir Bölümü Konuyu Tam Olarak Gösterirse.. Anlaşılır Herşey ßence O Konu Sitedeki Mod'lara ßirinin Küfür Etmesiydi Mal Adminler filan Diye 4-5 konu Açtı ßiri.. O Yüzden ßende Ona Öyle Karşılık Verdim Ama Banlanma Nedenim İse​

14ln98g.jpg

BanLanma Nedeni Hakaret Diyo.. Sitedeki Adminler'e Yönelik Açılan Hakaret'li Konuya Karşılık Bende Öyle Bi Cevap Verdim Keyfimden Söylemedim.. Şimdi ßu Konuyu Ban'ınımı Açın Diye Söylemedim Sadece Neden Ettiğimi İfade Edip. Kötü İnsan Olarak Gözükmemek İçin Söyledim.. ßelki Diyjeksiniz.. Sen Ne Karışıyon Mod'lar ilgilenirdi Diye Ama. Şunu ßilinki o Konu en az 10 Dk Sitenin Anasayfasında Durdu Ve Koskoca Sitede 1 tane ßiri qeLipte Konuyu Kapatmadı Nese Yaw Siz ßilirsiniz.. Grş..​

KiLLinq-LoNeLiNeSs​

evet bence de bu sebepten banlanmamk gerekiyor ama adeletli olmak lazım diye banlanman gerekiyordu biri de gelip bu sitedeki herkese hakaret içeren konu ve mesaj yazmıştı kedicix ve mr. klex de ona cevap verdigi için banlandı keza ben de birisine ki tahrik etmişti çok hassa bi konu da küfür ettim ben d ebanlandım senin bi ayrıcalıgın yok bizim de olmadıgı gibi... ama benim kişisel görüşüm banlamamak lazım bu şekilde siteyi savunan insanları ama seni ben şikayet ettim haberin olsun... kişisel bişey degil...

Sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan bırak gitsin siteyi. Bu yüzden banlanmam değil mi? :D

ben şahidim bu konulara kuzay ve PRotype' kendini bilmez biri sürekli fenerlileri tahrik ediyordu ana avrat katıp düz gidiyordu saçma sapan yerlerde konu açıyordu fenerlilerin annesine küfrediyordu yani kısacası ben şahidim arkadaşın bir suçu yok! yani sizde dün olsaydınız sınırları deniyordu adam adminlere küfrediyordu ! fenerlilerin zaten bir şeyini bırakmadı salladıda salladı! YANİ KİM OLSA AZCIK AĞZINDAN KAÇIRIR BİR ŞEYLER UMARIM KİLLİNG'İN CEZASI GERİ ALINIR ! ÇÜNKÜ BİR ÇOK OLAYA ŞAHİT İNSAN VAR İLK BAŞTA BEN !

ya ben bile bazen sokak kelimeleri dediğimiz türkçede olmayan ( la lo lan ) gibi kelimeler kullandığım için uyarıldım haklılar biri bir ara bana hakaret etti ama yinede kendime sahip oldum modlar gerekeni yaptı sildiler o msj birdahaki sefere biraz kendine sahip çık yoksa formda herkes alır başını gider nerde kalır o zaman düzen oke üzüldüm banlanmana ama ne yapalım süresiz değildir sanırsam :saskin

evet bence de bu sebepten banlanmamk gerekiyor ama adeletli olmak lazım diye banlanman gerekiyordu biri de gelip bu sitedeki herkese hakaret içeren konu ve mesaj yazmıştı kedicix ve mr. klex de ona cevap verdigi için banlandı keza ben de birisine ki tahrik etmişti çok hassa bi konu da küfür ettim ben d ebanlandım senin bi ayrıcalıgın yok bizim de olmadıgı gibi... ama benim kişisel görüşüm banlamamak lazım bu şekilde siteyi savunan insanları ama seni ben şikayet ettim haberin olsun... kişisel bişey degil...

Kuzay Şikayet Edebilirsin doqaLdır.. Bişi Demedim Sadece Konunun Linkini Verebilirmisin?

arkadaşlar birisi sürekli tahrik ediyordu ! fenerlileri yani arkadaş pek de haksız değil bütün fenerliler o.ç yazan ve sürekli başka yerlerde konu açıp duran birine mal adminler diye konu açan birine azıcık sizde karşılık verirdiniz 1 2 3 değil 5 6 konu açtı umarım cezası geri alınır!

ben şahidim bu konulara kuzay ve PRotype' kendini bilmez biri sürekli fenerlileri tahrik ediyordu ana avrat katıp düz gidiyordu saçma sapan yerlerde konu açıyordu fenerlilerin annesine küfrediyordu yani kısacası ben şahidim arkadaşın bir suçu yok! yani sizde dün olsaydınız sınırları deniyordu adam adminlere küfrediyordu ! fenerlilerin zaten bir şeyini bırakmadı salladıda salladı! YANİ KİM OLSA AZCIK AĞZINDAN KAÇIRIR BİR ŞEYLER UMARIM KİLLİNG'İN CEZASI GERİ ALINIR ! ÇÜNKÜ BİR ÇOK OLAYA ŞAHİT İNSAN VAR İLK BAŞTA BEN !

Her bölümün kendine özgü kuralı olduqu gibi forumu genelden ilgilendiren kurallarda vardır. Bunlar tartışmasız uygulanır. İsterse küfürün kısaltılmışını yazsın isterse nokta koysun yerine farketmiyor. Burada banlanan kişi küfür etmiş mutlaka banlanacaktır. Birazdan Smodlar gelir konuyu inceler olur biter. Eğer tahrik varsa karşıdakide banlanır...

Her bölümün kendine özgü kuralı olduqu gibi forumu genelden ilgilendiren kurallarda vardır. Bunlar tartışmasız uygulanır. İsterse küfürün kısaltılmışını yazsın isterse nokta koysun yerine farketmiyor. Burada banlanan kişi küfür etmiş mutlaka banlanacaktır. Birazdan Smodlar gelir konuyu inceler olur biter. Eğer tahrik varsa karşıdakide banlanır...

yo tabiki kurallar vardır itirazım yok sadece arkadaş linkleri bulamayınca sonuçta o an bende vardım yalan söylemiyor manasında yazdım! yoksa kurallara bir lafımız yok

Tmm önemLi diiL Sadece Neden Ettiğimi ßilin Yeter.. 2 qün ßeqLeriz NapaLım Hadi Kendinize İyi ßakın

İyi Forumlar Görüşmek Üzere
2.gif

yo tabiki kurallar vardır itirazım yok sadece arkadaş linkleri bulamayınca sonuçta o an bende vardım yalan söylemiyor manasında yazdım! yoksa kurallara bir lafımız yok

Kanıtı olmayan bir avukat davayı alır mı sence? Biraz mantıklı olmanızı yeğlerim..

Kanıtı olmayan bir avukat davayı alır mı sence? Biraz mantıklı olmanızı yeğlerim..

Protype ßak.. ßeni Şikayet Edende Kuzay.. Mod'lara Küfür Edildi Diye öLe Yazdıqımı Söyleyende Kuzay ßana Kanıt Filan Deme Oke.! ßanlandıysak ßanlandık.. 2 qün Çekeriz Cezamızı Uzatma Yani Kapataßilirsin Konuyu.. Neden ßanlandıqımı ßilin Yeter :goz:​

evet arkadaşlar kuzay ve protype ın özellikle fb forumlarında ki küfürlü tahriklerine bende şahit ve şikayetçiyim bunlara neden ceza verilmiyor onlarda üye değilmi yoksa fenerbahçe forumlarında küfretmek serbestmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri