neden gül olamaz?

elif-mine

New member
Reaction score
0
Baykal'a göre niye Gül olmaz?
CHP lideri Baykal, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili sorularını yanıtlıyor. Baykal Gül'le ilgili ilginç benzetmelerde bulundu, derin bir ideolojiden geldiğini iddia etti, 'tehlike'yi anlattı:
1186993958.jpg
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CNN Türk'teki Ankara Kulisi programında Fikret Bila'nın cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili sorularını yanıtlıyor..

Baykal'ın açıklamaları özetle şöyleydi:

"Seçilecek kişiyi tüm Türkiye'yi kucaklamalı. Meclis Başkanlığı seçiminde bunun örneği görülmüştür. AKP, Meclis başkanlığında olgun davranmıştır.

Meclis Başkanını bir militan partizanı seçmedik de fena mı oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı yöntem uygulanmalıdır.

Abdullah Gül'ün öyle yazıları var ki... O yazılar ancak derin ideolojilerle yazılabilir. Bir çizgiden geliyor. Abdullah Gül ideolojik iç çemberin bir üyesidir.

Türbanlı bir aday cumhurbaşkanı olabilir mi sorusuna da yanıt veren Baykal, kafasının içi konusunda güven herkes cumhurbaşkanı olabilir" dedi.

Baykal sözlerini şöyle sürdürdü: Cumhurbaşkanlığı konusu belirli görevlerle sınırlı bir makam değildir. Anayasa, yargı, üniversiteler ve yüce divan konularını belirleyen bir makamdır. Buralar çok hayati olaylar. Bularda belli bir zihniyetin 5 yıl 10 yıl devam etmesinin daha sonra çok değişik şeylerin ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Ellerde haritalar dolaştırılıyor. Türkiye'de yapay azınlık ortaya çıkarılmaya çalışıyor.

Türkiye'de, bir ortadoğu kimliği ortaya çıkma tehlikesi var. Türkiye dış güçlerin bir oyuncağı haline dönüşür. Bu süreç işlemektedir.

Türkiye bir inatlaşmanın kurbanı haline getirilmesin.
kaynak
beyefendinin etekleri tutuştu yeni oyunları ne olacak acaba çok merak ediyorum...
ülke için kendisinin potansiyel bi tehlike olduğunun farkında değil herhalde...

Sayın baykal da chp nin başında olmaması gerekiyor ama öyle malesef
Ben mesela baykal gibi biri o partinin başında oldugu sürece oy vermem chp ye
Bana başkanını söyle sana ne kadar oy alcanı söyleyim demişler =)

Kadrolaşma tamamlanıyor. Devletin tüm kamu ve kuruluşları tarikat zincirinin altında ezilecek. Koltuklara hak etmeyen yönetme gucu olmayan bilgi ve beceriden yoksun örümcek kafalı insanları oturtmaya devam edecekler.

Para pusluklarını devlete halka değilde.Melih gökçekin kızılırmaktan su getirdiği borularla Tarikatlarına yardakcılarının evine para hortumları olarak döşenecek. Yatmaya alışmış çiftçi üretici artık borulardan taşan paraları kovalarla evlerine taşır.

5 AK yıl daha ülkemin tarihine hatalar zinciri olarak geçecek.

Abdullah Gül'ün siyasi geçmişi kafa yapısı bilgi ve becerisi o makam için yeterli değildir. Bunu dış işleri bakanı iken gördük biz.

Bakalım görelim.

OYNAT UGURCUM Ülkemin karanlık 5 yılını.

görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

bendeçok merak ediyorum ya varsa bi bilen bize anlatsın.abdullah gülün cumhurbaşkanı olmasını istemeyenler ne istiyo??? diyoruzki meclis seçsin HAYIR OLMAAAZZZZ diyolar. e ozaman halka gidelim diyoruz halk seçsin YOK O HİÇ OLMAZ...peki güzel kardeşlerim siz ne istiyosunuz??? iktidar çekilsin bi kenara halkında ağzına mühür vuralım MUHALEFET partisi çıkartsın adamını oturtsun cumhurbaşkanlığı koltuğuna... neden??? çünkü cumhurbaşkanı kendi zihniyetlerinde bi insan olmazsa ülkede istedikleri gibi at koşturamıycaklar.ama artık öyle bi noktaya geldilerki işi kitabına bile uyduramıyolar...

ya bırakın bıde ABDullah gulu savunuyorsunuz Bu mıllet harbı ya kor ya uyusturulmus yada Gercekten azız nesının dedıgı gıbı yuzde 60 sı nese ....Gercı ne anlatsamda bos onun ıcın zahmet edıp yazmıycam zaten bır dusunur ne demıs

CAHILIN KARSISINDA KITAP GIBI SESSIZ OL

Arkadaslar secım donemınde bır haber programında Sayın baykalın ak partılı kurmaylarla nasıl pazarlık yaptıgını anlattılar.sımdı yazarken de aklıma geldı magazın programı seyretmem ama BULENT ERSOY dan sahne yazaklarını kaldırmak ıcın rusvet ıstedıgını hatırlatmak ıstedım.Bunlar sadece bıldıklerımız bılmedıklermızı dusunmek bıle ıstemıyorum

Sımdı soruyorum Chp basında boyle bıri yakısıyormu?Ataturkun partısının basına boyle bır adam varsa sayın Gul sızce neden cumurbaskanı olmasın...?

Arkadaslar sıze bır sorum olacak lutfen bunu konu baslıgı yaparmısınız?Kacımız Kuran-ı Kerımı okudu? kacımız dinimizi biliyoruz

Baykal bu ülkedeki en iyi konuşmacılardan biri hatta en iyisi.Size bi tekme atar ertesi gün atmadığına inandırır.Neleri neleri ortaya çıktı hala konuşuyo.Zaten Cumhurbaşkanlığıda fazla bi makam bence hiç bi işe yaramıyo_O kadar milletvekili karar alıyo sanki Türkiyenin en zekisiymiş gibi iptal ediyo_O zaman milletvekillerini görevden alalım o herşeyi yapsın.Boşa para ödüyoz milletvekillerine.

Abdullah Gül gibi bir gericinin c.başkaını olmasını isteyen insanlarla tartışma ya bile girmek istemiyorum:(

carettaist' Alıntı:
Abdullah Gül gibi bir gericinin c.başkaını olmasını isteyen insanlarla tartışma ya bile girmek istemiyorum:(

Sen ona ii müslüman diye gerici diyosun unutmaki islamiyet arabistana ve dünyaya çağdaşlığı getirdi.Şimdi arabistan çağdaş olmayabilir ama bu islami görüşteki her insan için aynı deildir.Ayrıca şuan ülkeyi yönetenler de onlar bi gericiliğini gördüysen paylaş...

Abdullah gül e halen müslüman diyorsunuz ya sizin resmen müslümanlık anlayışınız ölmüş ama tabi size göre eşinin başını kapatan askere düşman olup demokrasi yıldızı diye anılan herkes müslüman gerisi ateist satanist....

leke900' Alıntı:
Abdullah gül e halen müslüman diyorsunuz ya sizin resmen müslümanlık anlayışınız ölmüş ama tabi size göre eşinin başını kapatan askere düşman olup demokrasi yıldızı diye anılan herkes müslüman gerisi ateist satanist....

Bize göre başörtüsü bi tarafına dert olanlar gevur.Ayrıca ne dedüğiniz de belli deil bi şeriatçı diyosunuz bi imansız diyosunuz işinize neresi gelirse oraya kıvrıyosunuz.Zaten o arkadaşda şeriatçı diye gerici diyo sen geliyon müslüman deil diyon bi karar verin ona göere tartışalım...

carettaist' Alıntı:
A.Gül ün ne gericiliğini gördünüz acaba son 5 yılda? cevap bekliyorum boş lafı sallayıp gitmek olmaz

cvp veriyorum sadece eşinin başı kapalı diye bu ismi takıyolar.onlara göre başörtülü her insan gerici.dinini yaşıyan herkez örümcek beyinli.kabul edin artık.AZINLIKsınız. bu ülkede istediğin gibi at koşturamıycaksınız artık.abdullah gül aday olduğunuda açıkladı.toptana dilekçesinide verdi.hadi dövünün biraz bizde gülelim

Başörtüsü bizim simgelerimizden biridir yemeklerimiz adetlerimiz kültürel zenginliklerimiz gibi onalrın reklamını nasıl yapıyosak onunda reklamını yapmalıyız.Özünden gocunan bizden deildir.

tamam zaten sizden olmadığımız için istemiyoruz Gül'ü. Ama unutmayın ayrımcılığı siz başlatıyorsunuz daha şimdiden siz ve biz olduk. Çok kötü bir düşüncem var. Sanırım birbirimizi de öldürmeye başlayacağız yakında:(

esas üzücü yanı bu olayın ne biliyor musunuz kayıp trilyon davasında 11 ay hapis cezası almış bir kişi cç başkanı seçilecek bu ülkeye:( Vah zavall ülkem :(

Geri